Рецепт Круп'яна юшка

Рецепт Круп'яна юшка
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування юшки з пшоном, картоплею, помідором, цибулею, морквою і сметаною.

опис приготування:

Юшкою на Русі називалося всяке рідке блюдо, яку їли (hlebali) ложкою - від цього і пішла її назва. Овочі для юшки варяться швидко, тому вона готується не більше півгодини.

приготування:

нарізати картоплю. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю, помідори і морква. промити пшоно. Викласти цибулю в розігріту сковороду і обсмажити до золотистого кольору. Додати помідори і морква, трохи води, накрити кришкою і смажити до напівготовності. Додати окріп, сіль і довести до кипіння. Всипати пшоно і викласти картоплю. Накрити кришкою і варити на повільному вогні до готовності. За кілька хвилин до приготування додати сметану і довести до кипіння. Прикрасити юшку зеленню кропу і петрушки і відразу подавати.


  • картопля— 6 штук
  • помідор— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • сметани— 200 грам
  • Pšeno— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • зелень— За смаком
Юшкою на Русі називалося всяке рідке блюдо, яку їли (hlebali) ложкою - від цього і пішла її назва. Овочі для юшки варяться швидко, тому вона готується не більше півгодини.

приготування:

нарізати картоплю. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю, помідори і морква. промити пшоно. Викласти цибулю в розігріту сковороду і обсмажити до золотистого кольору. Додати помідори і морква, трохи води, накрити кришкою і смажити до напівготовності. Додати окріп, сіль і довести до кипіння. Всипати пшоно і викласти картоплю. Накрити кришкою і варити на повільному вогні до готовності. За кілька хвилин до приготування додати сметану і довести до кипіння. Прикрасити юшку зеленню кропу і петрушки і відразу подавати.


Подібні рецепти

Круп'яної суп

Суп-гуляш

Привіт всім любителям перших страв! Сьогодні я хотіла б розповісти вам рецепт, як приготувати круп'яної суп, а саме - суп з перлової крупи з м'ясом і овочами. Приступимо ж до його приготування! опис приготування: Цей простий рецепт зможе виручити вас в будь-який день. Супчик виходить дуже нава...

Картопляна юшка з індичкою

Картопляна юшка з індичкою

Це дуже простий, ніжний і смачний суп. Аромат індички підкреслюється селерою і майораном, а легкий солодкуватий смак пташиного м'яса відмінно гармонує з картоплею. опис приготування: Для юшки можна взяти цілу гомілку, а можна обійтися і просто кісточками із залишками м'яса. Найголовніше - пере...

Картопляна юшка

Картопляна юшка

Рецепт приготування юшки з курячого бульйону, картоплі, молока, лука, часнику, ковбаси, сиру і зеленої цибулі. опис приготування: Цей ситний суп ідеально підходить для холодних ситних днів. жовта цибулина— 1 штука часнику— 2 зубчики свіжого чебрецю— 3 Ст. ложки(або 1 столова ложка сушеного) ...

Кастількая юшка

Кастількая юшка

Кастильська юшка - ідеальний варіант для ситного зимового обіду. Цей густий італійський суп з великою кількістю копченостей і сухариків сподобається кожному чоловікові! Обов'язково приготуйте його і ви! опис приготування: Кастильська юшка, відома в Іспанії (а саме звідти вона родом) як кастіль...

Кукурудзяна юшка з сиром

Кукурудзяна юшка з сиром

Рецепт приготування юшки з кукурудзи, картоплі, селери, лука, молока, білого вина, курячого бульйону і сиру чеддер. опис приготування: Розігріти масло в каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до м'якості, близько 4 хвилин. Додати селеру і смажити до м'якості, близько 4 хвилин. Д...