Рецепт Круп'яна юшка
Рецепт приготування юшки з пшоном, картоплею, помідором, цибулею, морквою і сметаною.
опис приготування:
Юшкою на Русі називалося всяке рідке блюдо, яку їли (hlebali) ложкою - від цього і пішла її назва. Овочі для юшки варяться швидко, тому вона готується не більше півгодини.
приготування:
нарізати картоплю. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю, помідори і морква. промити пшоно. Викласти цибулю в розігріту сковороду і обсмажити до золотистого кольору. Додати помідори і морква, трохи води, накрити кришкою і смажити до напівготовності. Додати окріп, сіль і довести до кипіння. Всипати пшоно і викласти картоплю. Накрити кришкою і варити на повільному вогні до готовності. За кілька хвилин до приготування додати сметану і довести до кипіння. Прикрасити юшку зеленню кропу і петрушки і відразу подавати.
- картопля— 6 штук
- помідор— 1 штука
- морква— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- сметани— 200 грам
- Pšeno— 2 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- зелень— За смаком
приготування:
нарізати картоплю. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю, помідори і морква. промити пшоно. Викласти цибулю в розігріту сковороду і обсмажити до золотистого кольору. Додати помідори і морква, трохи води, накрити кришкою і смажити до напівготовності. Додати окріп, сіль і довести до кипіння. Всипати пшоно і викласти картоплю. Накрити кришкою і варити на повільному вогні до готовності. За кілька хвилин до приготування додати сметану і довести до кипіння. Прикрасити юшку зеленню кропу і петрушки і відразу подавати.
Подібні рецепти
Суп-гуляш
Привіт всім любителям перших страв! Сьогодні я хотіла б розповісти вам рецепт, як приготувати круп'яної суп, а саме - суп з перлової крупи з м'ясом і овочами. Приступимо ж до його приготування! опис приготування: Цей простий рецепт зможе виручити вас в будь-який день. Супчик виходить дуже нава...
Картопляна юшка з індичкою
Це дуже простий, ніжний і смачний суп. Аромат індички підкреслюється селерою і майораном, а легкий солодкуватий смак пташиного м'яса відмінно гармонує з картоплею. опис приготування: Для юшки можна взяти цілу гомілку, а можна обійтися і просто кісточками із залишками м'яса. Найголовніше - пере...
Картопляна юшка
Рецепт приготування юшки з курячого бульйону, картоплі, молока, лука, часнику, ковбаси, сиру і зеленої цибулі. опис приготування: Цей ситний суп ідеально підходить для холодних ситних днів. жовта цибулина— 1 штука часнику— 2 зубчики свіжого чебрецю— 3 Ст. ложки(або 1 столова ложка сушеного) ...
Кастількая юшка
Кастильська юшка - ідеальний варіант для ситного зимового обіду. Цей густий італійський суп з великою кількістю копченостей і сухариків сподобається кожному чоловікові! Обов'язково приготуйте його і ви! опис приготування: Кастильська юшка, відома в Іспанії (а саме звідти вона родом) як кастіль...
Кукурудзяна юшка з сиром
Рецепт приготування юшки з кукурудзи, картоплі, селери, лука, молока, білого вина, курячого бульйону і сиру чеддер. опис приготування: Розігріти масло в каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до м'якості, близько 4 хвилин. Додати селеру і смажити до м'якості, близько 4 хвилин. Д...