Рецепт Круп'яної суп

Рецепт Круп'яної суп
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Привіт всім любителям перших страв! Сьогодні я хотіла б розповісти вам рецепт, як приготувати круп'яної суп, а саме - суп з перлової крупи з м'ясом і овочами. Приступимо ж до його приготування!

опис приготування:

Цей простий рецепт зможе виручити вас в будь-який день. Супчик виходить дуже наваристим і ароматним. Він відмінно підійде на обід або вечерю і точно потрапить в список ваших фаворитів. Таким супом можна досхочу нагодувати всю свою сім'ю. М'ясо можна замінити на менш жирне. При подачі прикрашаємо суп рубаною зеленню.

  • Зелена цибуля— 0,5 пучка
  • Перлова крупа— 120 грам
  • Картопля— 2 штуки
  • морква, цибуля— по 1 Штука
  • Лавровий лист, сіль, перець— За смаком
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • сушені гриби— 50 грам
  • сіль, перець— За смаком
1 Перлову крупу промиваємо під водою і відкидаємо на друшляк. В окремій каструлі доводимо воду до кипіння, опускаємо туди друшляк і варимо протягом 30 хвилин під кришкою.

2 Гриби промиваємо під водою, укладаємо в каструлю і заливаємо окропом. Ми залишаємо на 15 хвилин, потім зливаємо воду і нарізаємо тонкою соломкою.

3 Грибний настій доводимо до кипіння, додаємо перловку, варимо все протягом 20 хвилин. Тим часом очищаємо овочі і нарізаємо їх на шматочки. Додаємо в суп картопля, варимо 10 хвилин.

4 На розпеченій сковороді топимо вершкове масло, обсмажуємо на ньому цибулю і моркву до м'якості. додаємо гриби, roza_ker 5-7 хвилин, потім додаємо зажарку в суп.

5 Варимо все разом 10 хвилин, потім вимикаємо вогонь, додаємо рубаний зелений лук і наполягаємо 5 хвилин під кришкою. суп готовий, смачного!

Подібні рецепти

Круп'яна юшка

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яної суп batal.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST (...' at line 1

Рецепт приготування юшки з пшоном, картоплею, помідором, цибулею, морквою і сметаною. опис приготування: Юшкою на Русі називалося всяке рідке блюдо, яку їли (hlebali) ложкою - від цього і пішла її назва. Овочі для юшки варяться швидко, тому вона готується не більше півгодини. приготування: нар...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...