Рецепт Курка по-французьки з цибулею

Рецепт Курка по-французьки з цибулею
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Багато хто знає французький цибулевий суп. Він ароматний і має особливий смак, який запам'ятовується відразу ж. А що якщо перенести ці незвичайні рішення на інше блюдо? Так і вийшло в цьому рецепті.

опис приготування:

Я поділюся з вами рецептом приготування курки по-французьки з цибулею. Блюдо виглядає по-справжньому ресторанним! вас здивує, наскільки звичайна куряча грудка може стати вишуканою. З гарніром перестаратися не можна, тому вибирайте свіжі овочі та зелень. Вас чекає неймовірний вид і приголомшливий смак.

  • Херес— 60 мілілітрів
  • Куряча грудка— 2 штуки
  • Панірувальні сухарі— 150 грам
  • рукола— 120 грам
  • Помідори черрі— 120 грам
  • Швейцарський сир— 45 грам
  • оцет— 1 Чайна ложка
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • чебрець, гілочка— 1 штука
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
Курка по-французьки з цибулею - фото крок 1 Лук наріжте півкільцями. Помідори розрізати на половинки. Чебрець дрібно нарубати. Курку змастіть сіллю і перцем.

Курка по-французьки з цибулею - фото крок 2 займіться цибулею. Надішліть його в розігріте масло на антипригарной сковороді. через 3 хвилини, додайте сіль і перець. постійно помішуючи, обсмажити цибулю до коричневого кольору. Потім влийте херес. готуйте ще 3 хвилини.

Курка по-французьки з цибулею - фото крок 3 Тим часом, сухарі перемішайте з сіллю. Обваляйте в них дві грудки. Потім обсмажте їх в олії по 3 хвилини з кожного боку.

Курка по-французьки з цибулею - фото крок 4 Потім курку відправте в духовку, розігріту до 220 градусів на 10 хвилин. Через деякий час зверху викладіть цибулю і по шматочку сиру. Надішліть блюдо в духовку ще на 3 хвилини.

Курка по-французьки з цибулею - фото крок 5 Перед подачею приготуйте простий салат з помідорів і руколи. Заправте його оцтом, маслом і сіллю. Подавайте курку з салатом. Смачного!

Подібні рецепти

Курка смажена з цибулею-шалот і морквою

Рецепт картоплі з цибулею

Гурмани люблять використовувати лук-шалот замість ріпчастої цибулі. Спробуйте приготувати курку з цибулею-шалот і морквою. опис приготування: Натерти курку сіллю і перцем, посипати з обох сторін з борошном. Розігріти сковороду на середньому вогні. Смажити курку до коричневого кольору, від 8 д...

Курка з смаженою цибулею і імбиром

Курка з смаженою цибулею і імбиром

Рецепт приготування азіатського страви з курки зі смаженою цибулею, імбиром, медом і соєвим соусом. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У середній мисці змішати соєвий соус, оцет, мідь, часник і імбир. Розділіть соус між двома мисками. Одну використовувати для запікання, друг...

Курка з цибулею, картоплею і часником

Курка з цибулею, картоплею і часником

Рецепт приготування ароматної смаженої курки з молодою картоплею, червоною цибулею, часником, лимоном і чебрецем. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 230 градусів. Розрізати курку на 8 частин і грудку навпіл хрест-навхрест. Розрізати молода картопля навпіл або на 4 частини. Роз...

Курка тушкована з морквою і цибулею

Курка тушкована з морквою і цибулею

Хочу поділитися з вами простим і дуже смачним варіантом гарячого блюда, яке відмінно підійде для ситного обіду або вечері. курка, тушкована з морквою і цибулею виходить дивно ніжною. опис приготування: Щоб курочка вийшла ніжною і танула в роті, я рекомендую спершу обсмажити її, а після додаван...

Курка, тушкована з цибулею і морквою

Курка, тушкована з цибулею і морквою

Що може бути смачніше і смачніше, ніж класичний варіант всіма улюбленої смаженої курочки з цибулею і морквою? Тільки цей простий рецепт курки, тушкованої з цибулею і морквою! Корисніше і смачніше! опис приготування: Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати курку, тушковану з луком і моркво...