Рецепт Курка, тушкована з цибулею і морквою
Що може бути смачніше і смачніше, ніж класичний варіант всіма улюбленої смаженої курочки з цибулею і морквою? Тільки цей простий рецепт курки, тушкованої з цибулею і морквою! Корисніше і смачніше!
опис приготування:
Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати курку, тушковану з луком і морквою. Це дуже смачне і ароматне блюдо, яке виглядає апетитно, а на смак і зовсім здатне звести з розуму навіть досвідчених гурманів! З огляду на, що готується воно досить просто і всі інгредієнти цілком доступні, його може приготувати будь-яка господиня, в цьому я не сумніваюся. Якщо ви хочете, щоб всі інгредієнти були такими ж золотистими і рум'яними, як у мене, при маринаді м'яса додавайте каррі і соєвий соус. Бажаю удачі!
- курка— 1 штука(велика, не менш кілограма)
- морква— 2 штуки(великі)
- Цибуля— 1 штука
- Картопля— 2 штуки
- Гострий зелений перець— 2 штуки(або один червоний гострий перець чилі)
- Цибуля зелена— 2 штуки(2 гілочки, для подачі)
- часник— 2 зубчики
- спеції— За смаком(для маринаду м'яса рекомендую соєвий соус, оливкова олія, перець чилі, імбир і карі, це зробить м'ясо м'яким і соковитим )
- бульйон— 2.5 склянки(можна взяти окріп)
2. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і протушіваем 10 хвилин. Далі додамо морква, цибуля і картопля, а також роздавлений часник, тушкуємо під кришкою, поки морква не стане м'якою. У мене на це пішло півгодини.
3. Додаємо тепер подрібнений зелений перець і зелену цибулю, при необхідності ще додатково додамо спеції. перемішаємо, знімаємо з вогню - і нехай ще трохи постоїть під кришкою.
4. І ось, через п'ять хвилин блюдо можна подавати до столу! Смачного!
Подібні рецепти
Турецька коржик «Pide» у формі човника з начинкою з фаршу
Хочу поділитися з вами простим і дуже смачним варіантом гарячого блюда, яке відмінно підійде для ситного обіду або вечері. курка, тушкована з морквою і цибулею виходить дивно ніжною. опис приготування: Щоб курочка вийшла ніжною і танула в роті, я рекомендую спершу обсмажити її, а після додаван...
Курка смажена з цибулею-шалот і морквою
Гурмани люблять використовувати лук-шалот замість ріпчастої цибулі. Спробуйте приготувати курку з цибулею-шалот і морквою. опис приготування: Натерти курку сіллю і перцем, посипати з обох сторін з борошном. Розігріти сковороду на середньому вогні. Смажити курку до коричневого кольору, від 8 д...
Червона риба з морквою і цибулею
Варіантів запікання риби в духовці існує чимало, але тим не менше завжди хочеться спробувати що-небудь новеньке. Поспішаю поділитися з вами однією нескладною ідеєю, яка підійде і для свята. опис приготування: Як гарячий страви цей варіант, як приготувати червону рибу з морквою і цибулею, підій...
Курка з морквою на сковороді
Апетитні шматочки курки і моркви, обсмажені на сковороді — смачне блюдо, яке легко приготувати, ну а результат підкорить самих вибагливих! опис приготування: Рецепт курки з морквою на сковороді одночасно і простий, і ефективний. Використовуючи всього кілька нехитрих інгредієнтів, за цим рецепт...
Курка з морквою і крупою
Рецепт приготування курки в помаранчевій глазурі зі смаженою морквою і крупою булгур. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. На великому аркуші для випічки розподілити курку в один шар, приправити сіллю і перцем. випікати 10 хвилин. Змастити курку апельсиновим мармеладом і випі...