Рецепт Курка на грилі з гарбузовим соусом

Рецепт Курка на грилі з гарбузовим соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування смажених на грилі курячих грудок з соусом з лука, салат, гарбуза і кінзи.


опис приготування:

нагріти 1 столову ложку масла в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, часник і перець халапеньо, готувати, помішуючи, до м'якості, від 5 до 8 хвилин. Додати насіння гарбуза, готувати, часто помішуючи, близько 5 хвилин. Так само додати салат, оцет і 1 склянка води, приправить 1 чайною ложкою солі. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити під кришкою близько 10 хвилин.

Викласти суміш у блендер, додати кінзу. Збивати на високій швидкості близько 3 хвилин до отримання однорідної маси. Додати від 2 до 4 столових ложок води при необхідності.

Тим часом нагріти гриль до високої температури, злегка змастити маслом грати. Змастити курку залишилася столовою ложкою олії, приправити сіллю і перцем. Смажити на грилі, перевертаючи один раз, до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин з кожного боку. Подавати курку з соусом.


  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • зубчик часнику— 1 штука
  • халапеньйо перець чилі— 1 штука(нарізаний )
  • сырых семян тыквы— 1/4 склянки
  • білого винного оцту— 1 Ст. ложка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • курячі грудки без шкіри— 4 штуки(по 180-240 г)
нагріти 1 столову ложку масла в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, часник і перець халапеньо, готувати, помішуючи, до м'якості, від 5 до 8 хвилин. Додати насіння гарбуза, готувати, часто помішуючи, близько 5 хвилин. Так само додати салат, оцет і 1 склянка води, приправить 1 чайною ложкою солі. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити під кришкою близько 10 хвилин.

Викласти суміш у блендер, додати кінзу. Збивати на високій швидкості близько 3 хвилин до отримання однорідної маси. Додати від 2 до 4 столових ложок води при необхідності.

Тим часом нагріти гриль до високої температури, злегка змастити маслом грати. Змастити курку залишилася столовою ложкою олії, приправити сіллю і перцем. Смажити на грилі, перевертаючи один раз, до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин з кожного боку. Подавати курку з соусом.


Подібні рецепти

Козинаки з гарбузовим насінням

Хліб з гарбузовим насінням

Рецепт приготування козинаков з гарбузовим насінням в карамелі з кукурудзяного сиропу. Гарбузове насіння ви з успіхом можете замінити арахісом, кешью, іншими горіхами або кунжутом. кількість порцій: 10 рослинне масло в спреї— 1 штука(або 1 чайна ложка вершкового масла що б змастити деко) вершко...

Курка на грилі з табула

Курка на грилі з табула

Рецепт приготування курки на грилі зі східним салатом табула з крупи булгур, петрушки, помідорів і огірків. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. У невеликій каструлі довести 3/4 склянки води до кипіння. Додати булгур, приправити сіллю і перцем і готувати 1 хвилину. Зняти з ...

Курка на грилі

Курка на грилі

Хочу вам показати, як приготувати курку на грилі. Це буде м'ясо з апетитною скоринкою в пряному кисло-солодкому маринаді. Готувати будемо на відкритому повітрі на грилі. Відмінно для пікніка на природі. опис приготування: Хочу підказати вам одну хитрість, яка може бути корисною: приготований с...

Курячі стегна на грилі

Курячі стегна на грилі

Курячі стегна на грилі — ще один рецепт в скарбничку любителів гриля і взагалі приготування їжі на відкритому повітрі. Рецепт курячих стегон гриль дуже простий, його фішка — в дуже смачне маринаді. опис приготування: Існують тисячі рецептів приготування курячих стегон на грилі. адже, по суті, ...

Кета на грилі

Кета на грилі

Якщо ви збираєтеся на природу, насамперед треба подбати про гарячих закусках. Зазвичай ми готуємо шашлик, але можна спробувати рецепт приготування кети на грилі. опис приготування: Щоб приготувати кета на грилі в домашніх умовах, потрібно: 1. приготувати маринад. 2. підготувати рибу. 3. Залиши...