Рецепт Куряча грудка в клярі

Рецепт Куряча грудка в клярі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Куряча грудка в клярі — страва, яке добре піде з будь-яким гарніром. Кляр робиться з вершками, тому курка виходить ніжною і м'якою. ділюся рецептом.

опис приготування:

Якщо до вас збираються гості, а у вас немає багато часу на приготування страв, куряча грудка в клярі — то, що вам потрібно! Не потрібно багато інгредієнтів, і готується вона дуже швидко. Рецепт курячої грудки в клярі наступний:

1. Спочатку зробимо паніровці. Розігрійте сковороду і підсмажте на ній скибочки батона. З обох сторін. Щоб батон як би висох і покрився золотистою скоринкою. Потім зніміть його з вогню і дайте охолонути.

2. Поки наші сухарики остигають, підготуємо курячі грудки. Їх треба відбити. Вийдуть відбивні висотою в 1,5-2 см. Додати сіль, поперчіть з обох сторін.

3. готуємо кляр. Яєчні жовтки змішайте зі збитими вершками (збитими не сильно, до густоти). вийде маса, за консистенцією нагадує нежирну сметану.

4. тепер, коли сухарики охололи, добре розімніть їх, можете подрібнити їх у блендері або пом'яти дном склянки. У вас вийдуть домашні панірувальні сухарі.

5. Поставте всі інгредієнти у плити з правого боку (якщо ви правша) близько один до одного в такій послідовності: біля самої плити — сухарики, посередині — кляр і остання тарілка — відбита куряча грудка. Так ви уникнете бризок і не забруднити стіл.

6. Розколіть сковороду з соняшниковою олією. Умочуйте курячу грудку з обох сторін в вершках з яєчними жовтками, потім так само в сухарях. Струсіть курку трохи над тарілкою з сухарями, щоб злетіли зайві і не підгорає на сковороді. Тепер обсмажуйте курячу грудку з обох сторін до тих пір, поки вона не покриється золотистою скоринкою. Можете виделкою проткнути готовий шматочок — він повинен бути м'яким.

7. Викладайте курячі грудки в клярі на тарілку, покриту паперовою серветкою, серветка вбере весь зайвий жир від соняшникової олії.

Підберіть до курячої грудях ваш улюблений гарнір і подавайте до столу! Смачного!

  • Яєчний жовток— 2 штуки(кімнатної температури)
  • вершки— 100 мілілітрів(нежирні, кімнатної температури)
  • Курячі грудки— 2 штуки
  • кнопка— 3-4 скибочок(Можете взяти французький багет, теж буде дуже смачно. )
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Соняшникова олія— 3-4 Ст. ложок(Якщо знадобиться, візьміть більше. )
Якщо до вас збираються гості, а у вас немає багато часу на приготування страв, куряча грудка в клярі — то, що вам потрібно! Не потрібно багато інгредієнтів, і готується вона дуже швидко. Рецепт курячої грудки в клярі наступний:

1. Спочатку зробимо паніровці. Розігрійте сковороду і підсмажте на ній скибочки батона. З обох сторін. Щоб батон як би висох і покрився золотистою скоринкою. Потім зніміть його з вогню і дайте охолонути.

2. Поки наші сухарики остигають, підготуємо курячі грудки. Їх треба відбити. Вийдуть відбивні висотою в 1,5-2 см. Додати сіль, поперчіть з обох сторін.

3. готуємо кляр. Яєчні жовтки змішайте зі збитими вершками (збитими не сильно, до густоти). вийде маса, за консистенцією нагадує нежирну сметану.

4. тепер, коли сухарики охололи, добре розімніть їх, можете подрібнити їх у блендері або пом'яти дном склянки. У вас вийдуть домашні панірувальні сухарі.

5. Поставте всі інгредієнти у плити з правого боку (якщо ви правша) близько один до одного в такій послідовності: біля самої плити — сухарики, посередині — кляр і остання тарілка — відбита куряча грудка. Так ви уникнете бризок і не забруднити стіл.

6. Розколіть сковороду з соняшниковою олією. Умочуйте курячу грудку з обох сторін в вершках з яєчними жовтками, потім так само в сухарях. Струсіть курку трохи над тарілкою з сухарями, щоб злетіли зайві і не підгорає на сковороді. Тепер обсмажуйте курячу грудку з обох сторін до тих пір, поки вона не покриється золотистою скоринкою. Можете виделкою проткнути готовий шматочок — він повинен бути м'яким.

7. Викладайте курячі грудки в клярі на тарілку, покриту паперовою серветкою, серветка вбере весь зайвий жир від соняшникової олії.

Підберіть до курячої грудях ваш улюблений гарнір і подавайте до столу! Смачного!

Подібні рецепти

Копчена куряча грудка

Куряча печінка в клярі

Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...

Куряча грудка «Кордон Блю»

Куряча грудка «Кордон Блю»

Кордон Блю — це простий і надзвичайно смачний рецепт приготування курячої грудки, фаршированої шинкою і сиром. Порадуйте себе і улюблених! опис приготування: Рецепт приготування "; Кордон Блю" набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд і готувати його здатний швидше, ніж ви можете со...

Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»

Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»

Рецепт приготування курячої грудки «Леді-каприз». Смак цієї страви дуже вишуканий. Його можна подавати під шампанське. опис приготування: Куряче філе ділиться на дві частини, потім маринується в суміші апельсинового і соєвого соусу. Всередину курячої грудки кладемо курагу і запікаємо в духовці...

Куряча грудка на електрогрилі

Куряча грудка на електрогрилі

Якщо ви любите грудку, але вона часто виходить трохи сухої, то цей рецепт як раз для вас. сьогодні розповім, як приготувати курячу грудку на електрогрилі, щоб було соковито і дуже смачно. опис приготування: Цей спосіб приготування курячого м'яса стане справжнім порятунком, коли гості вирішили ...

Куряча грудка на грилі з перцем

Куряча грудка на грилі з перцем

смачна, соковита, ароматна курка, начинена різними сортами сиру, цибулею, перцем халапеньо. Посмажте її на грилі - і прекрасне блюдо для всіх випадків життя готове! опис приготування: Хто сказав, що корисна їжа не може бути смачною? це міф, який легко розвінчати, приготувавши курячу грудку у ц...