Рецепт Куряча грудка в хрусткій паніровці
Соковиті курячі грудки в хрусткій паніровці. Спробувавши приготувати курячу грудку в хрусткій паніровці один раз, воно назавжди пропишеться в скарбничці Ваших улюблених страв. Так що обов'язково пробуйте!
опис приготування:
Курячі грудки виходять приголомшливо смачними, соковитими, ароматними, а смачна панірування робить їх стравою, яке з гордістю можна подати для гостей. Хрустка скоринка, ніжне, соковите м'ясо всередині - чарівне поєднання! Такі шматочки курки легко посперечаються з куркою з фастфуду і стануть улюбленою стравою Ваших дітей і всієї сім'ї.
- Курячі грудки— 4 штуки
- яйце— 2 штуки
- Панірувальні сухарі— 1,5 склянки
- Сир "; Пармезан" — 50 грам
- Сир "; Моцарелла" — 150 грам
- Томатна паста— 100 грам
- борошно— 150 грам
- вода— 1 Ст. ложка
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- часник сушений— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— За смаком
2. Змішайте натертий сир "; Пармезан" і панірувальні сухарі.
3. Підготуйте грудку, яйця, борошно і панірувальні сухарі.
4. Обваляйте кожну грудку в борошні.
5. Після умочіть м'ясо в яйці.
6. Зверху покрийте грудку панірувальними сухарями. Випікайте м'ясо в духовці при 200 градусів 15 хвилин.
7. Дістаньте грудки з духовки, змастіть зверху томатною пастою і посипте натер сиром "; Моцарелла ";. Допікають соковите м'ясо в духовці до готовності при температурі 70 градусів до розплавлення сиру.
Подібні рецепти
Домашнє вино зі смородини без дріжджів
Шматочки курки в хрусткій паніровці - одне з найулюбленіших страв в нашій родині. Хрустка скоринка, ніжне, соковите м'ясо всередині - чарівне поєднання! опис приготування: Спробуйте приготувати цю страву один раз - і воно назавжди пропишеться в скарбничці ваших улюблених страв. Запечені курячі...
Креветки в хрусткій паніровці
Рецепт приготування креветок в хрусткій паніровці. Виходить дуже смачна закуска з тигрових креветок. опис приготування: Креветки треба добре очистити, трохи відбити, зробити невеликі насічки, і обваляти в сухарях. Потім запікати в духовці. креветки тигрові— 500 грам борошно— 3 Ст. ложки сіль...
Креветки в хрусткій «шубці»
Ось люблю я креветки, і нічого з цим вдіяти не можу. Їла б їх майже кожен день! Але це не завжди можливо. Тому з розумом підходжу до вибору страв з цим головним інгредієнтом. Ось одне з улюблених. опис приготування: Одним з найбільш поширених варіантів створення страв з морепродуктів - це вмоч...
Копчена куряча грудка
Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...
Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»
Рецепт приготування курячої грудки «Леді-каприз». Смак цієї страви дуже вишуканий. Його можна подавати під шампанське. опис приготування: Куряче філе ділиться на дві частини, потім маринується в суміші апельсинового і соєвого соусу. Всередину курячої грудки кладемо курагу і запікаємо в духовці...