Рецепт Куряча грудка в хрусткій паніровці

Рецепт Куряча грудка в хрусткій паніровці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Соковиті курячі грудки в хрусткій паніровці. Спробувавши приготувати курячу грудку в хрусткій паніровці один раз, воно назавжди пропишеться в скарбничці Ваших улюблених страв. Так що обов'язково пробуйте!

опис приготування:

Курячі грудки виходять приголомшливо смачними, соковитими, ароматними, а смачна панірування робить їх стравою, яке з гордістю можна подати для гостей. Хрустка скоринка, ніжне, соковите м'ясо всередині - чарівне поєднання! Такі шматочки курки легко посперечаються з куркою з фастфуду і стануть улюбленою стравою Ваших дітей і всієї сім'ї.

  • Курячі грудки— 4 штуки
  • яйце— 2  штуки
  • Панірувальні сухарі— 1,5 склянки
  • Сир "; Пармезан"  — 50 грам
  • Сир "; Моцарелла"  — 150 грам
  • Томатна паста— 100 грам
  • борошно— 150 грам
  • вода— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • часник сушений— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
Куряча грудка в хрусткій паніровці - фото крок 1 1. У глибокій ємності змішайте борошно, сіль, перець і часник.

Куряча грудка в хрусткій паніровці - фото крок 2 2. Змішайте натертий сир "; Пармезан" і панірувальні сухарі.

Куряча грудка в хрусткій паніровці - фото крок 3 3. Підготуйте грудку, яйця, борошно і панірувальні сухарі.

Куряча грудка в хрусткій паніровці - фото крок 4 4. Обваляйте кожну грудку в борошні.

Куряча грудка в хрусткій паніровці - фото крок 5 5. Після умочіть м'ясо в яйці.

Куряча грудка в хрусткій паніровці - фото крок 6 6. Зверху покрийте грудку панірувальними сухарями. Випікайте м'ясо в духовці при 200 градусів 15 хвилин.

Куряча грудка в хрусткій паніровці - фото крок 7 7. Дістаньте грудки з духовки, змастіть зверху томатною пастою і посипте натер сиром "; Моцарелла ";. Допікають соковите м'ясо в духовці до готовності при температурі 70 градусів до розплавлення сиру.

Подібні рецепти

Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром

Домашнє вино зі смородини без дріжджів

Шматочки курки в хрусткій паніровці - одне з найулюбленіших страв в нашій родині. Хрустка скоринка, ніжне, соковите м'ясо всередині - чарівне поєднання! опис приготування: Спробуйте приготувати цю страву один раз - і воно назавжди пропишеться в скарбничці ваших улюблених страв. Запечені курячі...

Креветки в хрусткій паніровці

Креветки в хрусткій паніровці

Рецепт приготування креветок в хрусткій паніровці. Виходить дуже смачна закуска з тигрових креветок. опис приготування: Креветки треба добре очистити, трохи відбити, зробити невеликі насічки, і обваляти в сухарях. Потім запікати в духовці. креветки тигрові— 500 грам борошно— 3 Ст. ложки сіль...

Креветки в хрусткій «шубці»

Креветки в хрусткій «шубці»

Ось люблю я креветки, і нічого з цим вдіяти не можу. Їла б їх майже кожен день! Але це не завжди можливо. Тому з розумом підходжу до вибору страв з цим головним інгредієнтом. Ось одне з улюблених. опис приготування: Одним з найбільш поширених варіантів створення страв з морепродуктів - це вмоч...

Копчена куряча грудка

Копчена куряча грудка

Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...

Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»

Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»

Рецепт приготування курячої грудки «Леді-каприз». Смак цієї страви дуже вишуканий. Його можна подавати під шампанське. опис приготування: Куряче філе ділиться на дві частини, потім маринується в суміші апельсинового і соєвого соусу. Всередину курячої грудки кладемо курагу і запікаємо в духовці...