Рецепт Креветки в хрусткій паніровці
Рецепт приготування креветок в хрусткій паніровці. Виходить дуже смачна закуска з тигрових креветок.
опис приготування:
Креветки треба добре очистити, трохи відбити, зробити невеликі насічки, і обваляти в сухарях. Потім запікати в духовці.
- креветки тигрові— 500 грам
- борошно— 3 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- Панірувальні сухарі— За смаком(для панірування)
2. Уздовж по спинці розрізаємо креветку. Зліва направо і справа наліво ножем робимо насічки по діагоналі. Рукояткою ножа трохи відбиваємо (хвостик повинен стати плоским).
3. Водою розводимо борошно, у нас повинно вийти однорідне рідке тісто. Додаємо трохи солі. Креветку опускаємо в приготований кляр.
4. Висипаємо в тарілку панірувальні сухарі і перекладаємо туди креветку. Креветку обвалюють в панірувальних сухарях так, щоб сухарной скоринкою вона покрилася повністю.
5. Деко змащуємо маслом (можна викласти на деко Пекарській папір), і розкладаємо на ньому креветки. Приблизно хвилин на п'ятнадцять відправляємо креветки запікатися в духовку (на середню полицю).
6. Готові креветки перекладаємо на тарілку. Креветки подаємо гарячі з соєвим соусом, хоча смачно буде і з майонезом змішаним з подрібненим ріпчастою цибулею.
Подібні рецепти
Вино з яблучного соку
Соковиті курячі грудки в хрусткій паніровці. Спробувавши приготувати курячу грудку в хрусткій паніровці один раз, воно назавжди пропишеться в скарбничці Ваших улюблених страв. Так що обов'язково пробуйте! опис приготування: Курячі грудки виходять приголомшливо смачними, соковитими, ароматними,...
Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром
Шматочки курки в хрусткій паніровці - одне з найулюбленіших страв в нашій родині. Хрустка скоринка, ніжне, соковите м'ясо всередині - чарівне поєднання! опис приготування: Спробуйте приготувати цю страву один раз - і воно назавжди пропишеться в скарбничці ваших улюблених страв. Запечені курячі...
Креветки в хрусткій «шубці»
Ось люблю я креветки, і нічого з цим вдіяти не можу. Їла б їх майже кожен день! Але це не завжди можливо. Тому з розумом підходжу до вибору страв з цим головним інгредієнтом. Ось одне з улюблених. опис приготування: Одним з найбільш поширених варіантів створення страв з морепродуктів - це вмоч...
Козій сир в паніровці
Дуже швидку і нескладну закуску я хочу запропонувати вам на пробу. Ніжний і соковитий сир в хрусткій скоринці можна подавати як окремо з соусом, так і в якості інгредієнта для салату, наприклад. опис приготування: Хочу навчити вас такій системі, як приготувати козячий сир в паніровці. в Вам по...
Курка в паніровці в мультиварці
Курка в паніровці в мультиварці виходить дуже соковитою і засмаженою. Спочатку я використовую мультиварку як сковорідку в режимі "; Жарка ";, а потім кришку закриваю. Також готую ніжки і крильця. опис приготування: курка, приготована в паніровці в мультиварці цілком готується довше на 25 хвили...