Рецепт Креветки в хрусткій паніровці

Рецепт Креветки в хрусткій паніровці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування креветок в хрусткій паніровці. Виходить дуже смачна закуска з тигрових креветок.

опис приготування:

Креветки треба добре очистити, трохи відбити, зробити невеликі насічки, і обваляти в сухарях. Потім запікати в духовці.

  • креветки тигрові— 500 грам
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Панірувальні сухарі— За смаком(для панірування)
Креветки в хрусткій паніровці - фото крок 1 1. промиваємо креветки, голови відрізаємо, хвостик згинаємо, між лусочками повинно бути видно чорну кишку. Дерев'яною зубочисткою її піддягаємо і витягуємо (дивимося на фотографію до рецептом). креветку очищаємо, неочищеним залишаємо тільки хвостик. Тепер до температури сто вісімдесят градусів розігріваємо духовку.

Креветки в хрусткій паніровці - фото крок 2 2. Уздовж по спинці розрізаємо креветку. Зліва направо і справа наліво ножем робимо насічки по діагоналі. Рукояткою ножа трохи відбиваємо (хвостик повинен стати плоским).

Креветки в хрусткій паніровці - фото крок 3 3. Водою розводимо борошно, у нас повинно вийти однорідне рідке тісто. Додаємо трохи солі. Креветку опускаємо в приготований кляр.

Креветки в хрусткій паніровці - фото крок 4 4. Висипаємо в тарілку панірувальні сухарі і перекладаємо туди креветку. Креветку обвалюють в панірувальних сухарях так, щоб сухарной скоринкою вона покрилася повністю.

Креветки в хрусткій паніровці - фото крок 5 5. Деко змащуємо маслом (можна викласти на деко Пекарській папір), і розкладаємо на ньому креветки. Приблизно хвилин на п'ятнадцять відправляємо креветки запікатися в духовку (на середню полицю).

Креветки в хрусткій паніровці - фото крок 6 6. Готові креветки перекладаємо на тарілку. Креветки подаємо гарячі з соєвим соусом, хоча смачно буде і з майонезом змішаним з подрібненим ріпчастою цибулею.

Подібні рецепти

Куряча грудка в хрусткій паніровці

Вино з яблучного соку

Соковиті курячі грудки в хрусткій паніровці. Спробувавши приготувати курячу грудку в хрусткій паніровці один раз, воно назавжди пропишеться в скарбничці Ваших улюблених страв. Так що обов'язково пробуйте! опис приготування: Курячі грудки виходять приголомшливо смачними, соковитими, ароматними,...

Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром

Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром

Шматочки курки в хрусткій паніровці - одне з найулюбленіших страв в нашій родині. Хрустка скоринка, ніжне, соковите м'ясо всередині - чарівне поєднання! опис приготування: Спробуйте приготувати цю страву один раз - і воно назавжди пропишеться в скарбничці ваших улюблених страв. Запечені курячі...

Креветки в хрусткій «шубці»

Креветки в хрусткій «шубці»

Ось люблю я креветки, і нічого з цим вдіяти не можу. Їла б їх майже кожен день! Але це не завжди можливо. Тому з розумом підходжу до вибору страв з цим головним інгредієнтом. Ось одне з улюблених. опис приготування: Одним з найбільш поширених варіантів створення страв з морепродуктів - це вмоч...

Козій сир в паніровці

Козій сир в паніровці

Дуже швидку і нескладну закуску я хочу запропонувати вам на пробу. Ніжний і соковитий сир в хрусткій скоринці можна подавати як окремо з соусом, так і в якості інгредієнта для салату, наприклад. опис приготування: Хочу навчити вас такій системі, як приготувати козячий сир в паніровці. в Вам по...

Курка в паніровці в мультиварці

Курка в паніровці в мультиварці

Курка в паніровці в мультиварці виходить дуже соковитою і засмаженою. Спочатку я використовую мультиварку як сковорідку в режимі "; Жарка ";, а потім кришку закриваю. Також готую ніжки і крильця. опис приготування: курка, приготована в паніровці в мультиварці цілком готується довше на 25 хвили...