Рецепт Кролик по-французьки

Рецепт Кролик по-французьки
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування кролика, тушкованого з копченою грудинкою в червоному вині.

опис приготування:

Подавайте кролика по-французьки з рисом, кашею, галушками або картопляним пюре.

приготування:

Розрубати передню частину кролика на шматки. Промити потрухи і нарізати на шматочки середнього розміру. Розігріти жир в каструлі. Викласти в каструлю кролика і тельбухи, обсмажити. Нарізати грудинку товстими скибочками. Нарізати цибулю великими кубиками. Додати грудинку і цибулю до м'яса, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні, час від часу підливаючи воду при необхідності. Коли м'ясо стане м'яким, посолити його, додати перець горошком, лавровий лист, червоний перець і вино. Гасити до готовності. Перед подачею посипати подрібненою петрушкою.


  • кролик— 1 штука(передняя часть с потрохами)
  • копченой грудинки— 150 грам
  • цибулини— 2-3 штук
  • жиру— 2 Ст. ложки
  • перець горошком— За смаком
  • лавровий лист— 1 штука
  • червоного перцю— 1/2 чайних ложки
  • червоного вина— 150 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • петрушка— За смаком
Подавайте кролика по-французьки з рисом, кашею, галушками або картопляним пюре.

приготування:

Розрубати передню частину кролика на шматки. Промити потрухи і нарізати на шматочки середнього розміру. Розігріти жир в каструлі. Викласти в каструлю кролика і тельбухи, обсмажити. Нарізати грудинку товстими скибочками. Нарізати цибулю великими кубиками. Додати грудинку і цибулю до м'яса, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні, час від часу підливаючи воду при необхідності. Коли м'ясо стане м'яким, посолити його, додати перець горошком, лавровий лист, червоний перець і вино. Гасити до готовності. Перед подачею посипати подрібненою петрушкою.


Подібні рецепти

Кролик по-селянськи

Кролик тушкований з чорносливом

кролик, приготований по-селянськи, виходить особливо ніжним і соковитим, а якщо додати правильні спеції — ще й дуже ароматним. опис приготування: Вже не знаю, чи дійсно кролика в селах готують саме так, проте мені рецепт під назвою "; кролик по-селянськи" дуже подобається. Таким чином приготов...

Кролик з імбиром в сметані

Кролик з імбиром в сметані

Рецепт приготування кролика, тушкованого з імбиром, часником і сметаною. опис приготування: кролик, тушкований в сметані, виходить надзвичайно ніжним і соковитим. приготування: Розрубати кролика на шматки. Змішати в мисці соєвий соус, тертий імбир, подрібнений часник, рослинне масло і сіль. ма...

Кролик з маслинами

Кролик з маслинами

Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином. опис приготування: Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне. приготування: Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, роз...

Кролик в сметанному соусі

Кролик в сметанному соусі

Смачне ніжне м'ясо виходить, благодаря сметанному соусу. Кролик залишається м'яким навіть після охолодження, а вершковий присмак здивує смакові рецептори будь-якого гурмана. опис приготування: хочете поекспериментувати? Або вам просто набридли звичні сорти м'яса? Пропоную приготувати кролика в...

Кролик в гірчиці

Кролик в гірчиці

Рецепт приготування кролика в гірчиці і сметані з запеченою картоплею. опис приготування: Кролика в гірчиці добре подавати із зеленим салатом. приготування: Тушку кролика приправити сіллю і перцем з усіх боків. Викласти на черевце на деко або в гусятницю. Хребет кролика рясно змастити гірчицею...