Рецепт Крем-суп з білих грибів
Часто ходите за грибами, але втомилися готувати одне і те ж? Тоді ви потрапили саме в точку, бо це — рецепт крем-супу з білих грибів, якого ви напевно не пробували
опис приготування:
думаю, при поході в ліс кожен бажає знайти справжнього короля грибів — Боровик. І якщо вам вдалося — рекомендую нагородити себе цим чудовим супом. Хочу попередити, що рецепт приготування не з найпростіших, але результат перевершує всі очікування. Класичний рецепт крем-супу з білих грибів прийшов до нас з країн Європи, а точніше зі Швеції. Так, так, зі Швеції, ці хлопці — ще ті любителі грибних страв. мабуть, вистачить ходити навколо, читайте рецепт крем-супу з білих грибів, готуйте і насолоджуйтеся!
- Білі гриби— 60 грам(сушені)
- печериці— 6 штук
- часник— 1 зубчик
- Курячий бульйон— 800 мілілітрів
- вершки— 200 грам
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- борошно— 3 Ст. ложки
- горіх мускатний— За смаком
- сіль— За смаком
- перець мелений— За смаком
Спочатку потрібно замочити білі гриби в окропі, на часик. Відкинути на сито, настій який залишився, ні в якому разі не виливати, він нам ще стати в нагоді.
Цибуля, наші білі грибочки та печериці — нарізати.
Все це справа обсмажити на сковороді, попередньо змащеній вершковим маслом.
На іншій сковороді обсмажити борошно з гарячим грибним настоєм, сковорода так само попередньо повинна бути змазана. І звичайно ж не забудьте процідити соус.
Тепер заллємо в каструлю курячий бульйон, поджарочку, залишки грибного настою і соус. доданий Мускат, часник сіль та перець. Варимо все це справа приблизно 15 хвилин. Після чого треба висунути з супу часник.
Тепер скористаємося блендером. Перетворюємо все в крем. Акуратно вливаємо вершки, все перемішуємо і ставимо знову на плиту трохи розігріти, тільки де доводите до кипіння! Розлити все по тарілках і можете прикрасити зеленню та смаженими печерицями як на картинці. Насолоджуйтесь обідом!
Подібні рецепти
Вівсянка в банку з висівками і фруктами
Котлети з гречки і грибів пісні - одне з кращих страв до Великого посту. Їх обожнюють вегетаріанці і ті люди, які просто не вживають в їжу м'ясо і продукти тваринного походження. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати котлети з гречки і грибів пісні? Тоді прочитайте цей рецепт. Пе...
Кассероль з курки, спагетті і грибів
Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...
Котлети з грибів прості
Як приготувати котлети з грибів прості? Та дуже просто. Досить змішати всі інгредієнти і відправити їх на сковорідку. Даний рецепт допоможе порадувати близьких смачненьким на швидку руку. опис приготування: Котлети по даним рецептом підійдуть на стіл як під час посту, так і для вегетаріанців і...
Класичний десерт «Крем-брюле»
З великою впевненістю можу сказати, що цей десерт - один з найбільш вдалих варіантів для свята або полудня. Рекомендую всім рецепт приготування класичного десерту «Крем-брюле». опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт «Крем-брюле», ви його вже знайшли. Десерт цей не дуже складний, а...
Классический заварной крем
Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...