Рецепт Крем-суп з білих грибів

Рецепт Крем-суп з білих грибів
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Часто ходите за грибами, але втомилися готувати одне і те ж? Тоді ви потрапили саме в точку, бо це — рецепт крем-супу з білих грибів, якого ви напевно не пробували

опис приготування:

думаю, при поході в ліс кожен бажає знайти справжнього короля грибів — Боровик. І якщо вам вдалося — рекомендую нагородити себе цим чудовим супом. Хочу попередити, що рецепт приготування не з найпростіших, але результат перевершує всі очікування. Класичний рецепт крем-супу з білих грибів прийшов до нас з країн Європи, а точніше зі Швеції. Так, так, зі Швеції, ці хлопці — ще ті любителі грибних страв. мабуть, вистачить ходити навколо, читайте рецепт крем-супу з білих грибів, готуйте і насолоджуйтеся!

  • Білі гриби— 60 грам(сушені)
  • печериці— 6 штук
  • часник— 1 зубчик
  • Курячий бульйон— 800 мілілітрів
  • вершки— 200 грам
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • горіх мускатний— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець мелений— За смаком
Крем-суп з білих грибів - фото крок 1 Наші інгредієнти.

Крем-суп з білих грибів - фото крок 2 Спочатку потрібно замочити білі гриби в окропі, на часик. Відкинути на сито, настій який залишився, ні в якому разі не виливати, він нам ще стати в нагоді.

Крем-суп з білих грибів - фото крок 3 Цибуля, наші білі грибочки та печериці — нарізати.

Крем-суп з білих грибів - фото крок 4 Все це справа обсмажити на сковороді, попередньо змащеній вершковим маслом.

Крем-суп з білих грибів - фото крок 5 На іншій сковороді обсмажити борошно з гарячим грибним настоєм, сковорода так само попередньо повинна бути змазана. І звичайно ж не забудьте процідити соус.

Крем-суп з білих грибів - фото крок 6 Тепер заллємо в каструлю курячий бульйон, поджарочку, залишки грибного настою і соус. доданий Мускат, часник сіль та перець. Варимо все це справа приблизно 15 хвилин. Після чого треба висунути з супу часник.

Крем-суп з білих грибів - фото крок 7 Тепер скористаємося блендером. Перетворюємо все в крем. Акуратно вливаємо вершки, все перемішуємо і ставимо знову на плиту трохи розігріти, тільки де доводите до кипіння! Розлити все по тарілках і можете прикрасити зеленню та смаженими печерицями як на картинці. Насолоджуйтесь обідом!

Подібні рецепти

Котлети з гречки і грибів пісні

Вівсянка в банку з висівками і фруктами

Котлети з гречки і грибів пісні - одне з кращих страв до Великого посту. Їх обожнюють вегетаріанці і ті люди, які просто не вживають в їжу м'ясо і продукти тваринного походження. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати котлети з гречки і грибів пісні? Тоді прочитайте цей рецепт. Пе...

Кассероль з курки, спагетті і грибів

Кассероль з курки, спагетті і грибів

Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...

Котлети з грибів прості

Котлети з грибів прості

Як приготувати котлети з грибів прості? Та дуже просто. Досить змішати всі інгредієнти і відправити їх на сковорідку. Даний рецепт допоможе порадувати близьких смачненьким на швидку руку. опис приготування: Котлети по даним рецептом підійдуть на стіл як під час посту, так і для вегетаріанців і...

Класичний десерт «Крем-брюле»

Класичний десерт «Крем-брюле»

З великою впевненістю можу сказати, що цей десерт - один з найбільш вдалих варіантів для свята або полудня. Рекомендую всім рецепт приготування класичного десерту «Крем-брюле». опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт «Крем-брюле», ви його вже знайшли. Десерт цей не дуже складний, а...

Классический заварной крем

Классический заварной крем

Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...