Рецепт Кассероль з курки, спагетті і грибів
Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті.
опис приготування:
Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним.
- курки— 1 штука
- грибів— 480 грам
- сухого білого вина— 1/2 склянки
- сіль і перець— — За смаком
- борошна— 1/4 склянки
- цільного молока— 1/2-1 склянки
- тонких спагетті— 450 грам
2. розтопити 2 столові ложки вершкового масла у великій сковороді. Додати гриби, 1 / 4 склянки білого вина, посипати сіллю і перцем. Варити на середньому вогні протягом 8 до 10 хвилин, поки рідина повністю не випарується. Прибрати гриби зі сковороди. Відкласти в сторону.
3. Довести бульйон до кипіння. Розламати спагетті на три частини. Додати спагеті в киплячий бульйон і варити до готовності. Видалити м'ясо від кісток і подрібнити, поки не вийде 2 чашки м'яса.
4. Нагріти сковороду на слабкому вогні. Додати 6 столових ложок вершкового масла. Посипати борошном і перемішати. Готувати протягом 1 — 2 хвилин. налити 2 склянки бульйону і збити віночком. влити молоко, до 1 / 4 склянки вина, сіль і перець за смаком. Готувати до загустіння. Прибрати з вогню, додати сир Пармезан і перемішати.
5. Додати гриби, курку і нарізані оливки. перемішати. Додати приготовані спагеті і перемішати.
6. Викласти масу в форму для випічки. посипати сиром. Випікати при температурі 160 градусів до золотисто-коричневого кольору. Подавати з салатом і хлібом.
Подібні рецепти
Сирна запіканка з кефіром в духовці
Кассероль - це і посуд з жароміцного матеріалу, і одночасно така запіканка. ділюся рецептиком, як приготувати кассероль з кабачків і сиру. Це просте блюдо, щоб нагодувати всю сім'ю. опис приготування: Це ще один прекрасний варіант приготування кабачків, з якими в розпал сезону часом не знаєш, ...
Кассероль з брокколі та сиром
Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский. опис приготування: Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока. брокколі— 1,3 кілограма плавле...
Кассероль «так»
Поділюся з вами досить простим рецептом, як приготувати кассероль "; Тако ";. Це смачна і соковита м'ясна запіканка з макаронами і з хрусткими чіпсами. І все це - під шаром розплавленого сиру. опис приготування: Кассероль - спочатку блюдо французької кухні, яке запікається в спеціальній жаромі...
Кассероль з солодкої картоплі з зефіром
Рецепт приготування кассероль з батату, молока і мускатного горіха. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти солодкий картопля у велику каструлю і залити холодною водою, добре посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити від 15 до 20 хвилин. Злити воду. Варити н...
Кассероль з солодкої картоплі
Кассероль - це рисове або картопляне блюдо, яке готується під кришкою в духовці при слабкому нагріванні. Слово відноситься і до посуду, і до страви, і способу приготування. опис приготування: Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, ...