Рецепт Кассероль з брокколі та сиром

Рецепт Кассероль з брокколі та сиром
Кількість порцій: 12 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский.

опис приготування:

Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока.

  • брокколі— 1,3 кілограма
  • плавленого сиру— 900 грам
  • жирних вершків— 1/4 склянки
  • сіль і чорний перець— За смаком
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • гірчиці— 1 Ст. ложка(по бажанню)
  • упаковки крекерів— 3 штуки
Кассероль з брокколі та сиром - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Помістити крекери у великій закривається поліетиленовий пакет і злегка розчавити за допомогою качалки. Відставити в сторону. Розділити броколі на суцвіття. Довести до кипіння воду в каструлі. Додати брокколі і дати покипіти 1 хвилину. Злити воду і відставити убік.

Кассероль з брокколі та сиром - фото крок 2 2. Нарізати плавлений сир на шматки. Викласти у велику каструлю. Додати молоко, вершки, сіль, чорний перець і кайенский перець.

Кассероль з брокколі та сиром - фото крок 3 3. Розтопити масу до однорідної консистенції, постійно помішуючи. Перемішати з гірчицею, якщо ви її використовуєте.

Кассероль з брокколі та сиром - фото крок 4 4. Додати брокколі в сирний соус.

Кассероль з брокколі та сиром - фото крок 5 5. Потім додати половину подрібнених крекерів.

Кассероль з брокколі та сиром - фото крок 6 6. перемішати, потім влити суміш у змащену маслом форму для випічки.

Кассероль з брокколі та сиром - фото крок 7 7. Посипати зверху залишилися подрібненими крекерами, потім добре посипати чорним перцем.

Кассероль з брокколі та сиром - фото крок 8 8. Випікати кассероль протягом 15-20 хвилин, до золотистого кольору, поки сир не почне вирувати.

Подібні рецепти

Кассероль з кабачків і сиру

Куряча кассероль з пастою ротіні

Кассероль - це і посуд з жароміцного матеріалу, і одночасно така запіканка. ділюся рецептиком, як приготувати кассероль з кабачків і сиру. Це просте блюдо, щоб нагодувати всю сім'ю. опис приготування: Це ще один прекрасний варіант приготування кабачків, з якими в розпал сезону часом не знаєш, ...

Кассероль з курки, спагетті і грибів

Кассероль з курки, спагетті і грибів

Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...

Кассероль «так»

Кассероль «так»

Поділюся з вами досить простим рецептом, як приготувати кассероль "; Тако ";. Це смачна і соковита м'ясна запіканка з макаронами і з хрусткими чіпсами. І все це - під шаром розплавленого сиру. опис приготування: Кассероль - спочатку блюдо французької кухні, яке запікається в спеціальній жаромі...

Кассероль з солодкої картоплі з зефіром

Кассероль з солодкої картоплі з зефіром

Рецепт приготування кассероль з батату, молока і мускатного горіха. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти солодкий картопля у велику каструлю і залити холодною водою, добре посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити від 15 до 20 хвилин. Злити воду. Варити н...

Кассероль з солодкої картоплі

Кассероль з солодкої картоплі

Кассероль - це рисове або картопляне блюдо, яке готується під кришкою в духовці при слабкому нагріванні. Слово відноситься і до посуду, і до страви, і способу приготування. опис приготування: Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, ...