Рецепт Кассероль з брокколі та сиром
Рецепт приготування кассероль з брокколі, плавленим сиром, молоком, вершками, крекер, гірчицею і перцем кайенский.
опис приготування:
Хрусткий кассероль з крекерами і брокколі володіє надзвичайно ніжним смачно, завдяки поєднанню в ньому сиру, вершків і молока.
- брокколі— 1,3 кілограма
- плавленого сиру— 900 грам
- жирних вершків— 1/4 склянки
- сіль і чорний перець— За смаком
- кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
- гірчиці— 1 Ст. ложка(по бажанню)
- упаковки крекерів— 3 штуки
2. Нарізати плавлений сир на шматки. Викласти у велику каструлю. Додати молоко, вершки, сіль, чорний перець і кайенский перець.
3. Розтопити масу до однорідної консистенції, постійно помішуючи. Перемішати з гірчицею, якщо ви її використовуєте.
4. Додати брокколі в сирний соус.
5. Потім додати половину подрібнених крекерів.
6. перемішати, потім влити суміш у змащену маслом форму для випічки.
7. Посипати зверху залишилися подрібненими крекерами, потім добре посипати чорним перцем.
8. Випікати кассероль протягом 15-20 хвилин, до золотистого кольору, поки сир не почне вирувати.
Подібні рецепти
Куряча кассероль з пастою ротіні
Кассероль - це і посуд з жароміцного матеріалу, і одночасно така запіканка. ділюся рецептиком, як приготувати кассероль з кабачків і сиру. Це просте блюдо, щоб нагодувати всю сім'ю. опис приготування: Це ще один прекрасний варіант приготування кабачків, з якими в розпал сезону часом не знаєш, ...
Кассероль з курки, спагетті і грибів
Рецепт приготування кассероль з курки, білих грибів, білого вина, молока, курячого бульйону, оливки, сиру пармезан і спагетті. опис приготування: Вам неодмінно сподобається ніжний вершковий смак цього блюда. Поєднання курки і спагетті робить його дуже ситним. курки— 1 штука грибів— 480 грам ...
Кассероль «так»
Поділюся з вами досить простим рецептом, як приготувати кассероль "; Тако ";. Це смачна і соковита м'ясна запіканка з макаронами і з хрусткими чіпсами. І все це - під шаром розплавленого сиру. опис приготування: Кассероль - спочатку блюдо французької кухні, яке запікається в спеціальній жаромі...
Кассероль з солодкої картоплі з зефіром
Рецепт приготування кассероль з батату, молока і мускатного горіха. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти солодкий картопля у велику каструлю і залити холодною водою, добре посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити від 15 до 20 хвилин. Злити воду. Варити н...
Кассероль з солодкої картоплі
Кассероль - це рисове або картопляне блюдо, яке готується під кришкою в духовці при слабкому нагріванні. Слово відноситься і до посуду, і до страви, і способу приготування. опис приготування: Викласти солодкий картопля і картопля у велику каструлю, залити водою і посолити. Довести до кипіння, ...