Рецепт Крокети з індичкою і солодкою картоплею
Рецепт приготування крокетов з солодкого картопляного пюре, вареної індички і молока з сальсою з журавлини, яблук, лука, родзинок і чилі.
опис приготування:
Крокети можна використовувати як гарнір.
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- молока— 1/4 склянки
- курячого бульйону— 1/4 склянки
- пюре з солодкої картоплі— 1/2 склянки
- кайенского перцю— 1/8 чайних ложки
- яйця— 2 штуки
- води— 1 Ст. ложка
- Для сальси:журавлини— 1/2 склянки
- лимонного соку— 1 Ст. ложка
- меду— 1 Ст. ложка
- зелених цибулі— 2 штуки
- родзинок— 3 Ст. ложки
- халапеньйо перець чилі— 2 штуки
- сіль— — За смаком
2. Перемішати з молоком і бульйоном, варити, помішуючи, до отримання консистенції пасти. готувати пасту, помішуючи, протягом 3 хвилин. Зняти каструлю з вогню, перемішати з подрібненою індичкою, картопляним пюре, кайєнським перцем, сіллю і чорним меленим перцем. Поставити суміш в холодильник на 2 годину, поки вона не затвердіє.
3. Потім сформувати з суміші невеликі кульки. Обваляти в додатковій 1/2 чашки борошна, струшуючи надлишки, вмочити в яєчну суміш, а потім обваляти в панірувальних сухарях. Крокети можуть бути зроблені за 1 місяць вперед, накриті і заморожені. Перед вживанням розморозити їх протягом 1 годину. Якщо ви подаєте крокети відразу, дайте їм підсохнути при кімнатній температурі протягом 1 годину.
4. приготувати сальсу. Дрібно нарізати журавлину, родзинки і яблука. Яблука перемішати з лимонним соком. Подрібнити зелену цибулю і чилі халапеньо. У невеликій мисці об'єднати журавлину, яблука, мідь, Зелена цибуля, родзинки, перець чилі і сіль. Охолодити сальсу накритою протягом 1 годину.
У великій каструлі нагріти масло на 5 см. Обсмажити в ньому крокети в кілька партій протягом 1-1 1/2 хвилин, до золотистого кольору. Викласти крокети на паперові рушники і дати стекти жиру. Подавати крокети з сальсою.
Подібні рецепти
Яблучний коблер з солодкою картоплею
Нещодавно я познайомилася з цікавим рецептом. І хочу розповісти тепер вам про те, як приготувати картопляні крокети пісні. Якщо ви ще їх не робили, то обов'язково спробуйте. опис приготування: І як би вас ні злякало назву цієї страви, насправді все дуже просто. Це всього лише картопляне пюре, ...
Крокети з шпинату з сиром
Хрустка піджареної корочка і ніжна вершкова серцевина. Це дуже незвично і дуже смачно, повірте! Якщо ви любите пробувати нові страви і не боїтеся експериментів, обов'язково приготуйте їх! опис приготування: Вам подобається експериментувати на кухні і пробувати нові цікаві та смачні страви? Ось...
Крокети з баклажанів
Крокети з баклажанів - це блюдо, яке обов'язково слід подавати гарячим. Воно обсмажується у фритюрі. Тому зверху у крокетов виходить апетитна хрустка скоринка, яка вам сподобається. опис приготування: Такі овочеві крокети можна подавати в якості закуски або ж гарнір до м'ясних або рибних страв...
Крокети з яєць
Рецепт закуски з шинки і яєць з гарніром і соусом. опис приготування: Яйця відварити круто, потім візьміть білки і порубати їх. Потім посоліть і перемішайте з гарячим молочним соусом, додавши сирий жовток. поставте охолодитися. Варені ж жовтки необхідно порубати, додавши до них така ж кількіс...
Картопляна юшка з індичкою
Це дуже простий, ніжний і смачний суп. Аромат індички підкреслюється селерою і майораном, а легкий солодкуватий смак пташиного м'яса відмінно гармонує з картоплею. опис приготування: Для юшки можна взяти цілу гомілку, а можна обійтися і просто кісточками із залишками м'яса. Найголовніше - пере...