Рецепт Крокети з індичкою і солодкою картоплею

Рецепт Крокети з індичкою і солодкою картоплею
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 25 хв.
Рецепт приготування крокетов з солодкого картопляного пюре, вареної індички і молока з сальсою з журавлини, яблук, лука, родзинок і чилі.

опис приготування:

Крокети можна використовувати як гарнір.

  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • молока— 1/4 склянки
  • курячого бульйону— 1/4 склянки
  • пюре з солодкої картоплі— 1/2 склянки
  • кайенского перцю— 1/8 чайних ложки
  • яйця— 2 штуки
  • води— 1 Ст. ложка
  • Для сальси:журавлини— 1/2 склянки
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • меду— 1 Ст. ложка
  • зелених цибулі— 2 штуки
  • родзинок— 3 Ст. ложки
  • халапеньйо перець чилі— 2 штуки
  • сіль— — За смаком
Крокети з індичкою і солодкою картоплею - фото крок 1 1. зробити крокети. Дрібно нарізати цибулю і варену індичку. Яйця злегка збити з 1 столовою ложкою води. У маленькій каструлі обсмажити цибулю у вершковому маслі на помірно слабкому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин. Додати 1/4 склянки борошна і готувати суміш на слабкому вогні, помішуючи, протягом 3 хвилин.

Крокети з індичкою і солодкою картоплею - фото крок 2 2. Перемішати з молоком і бульйоном, варити, помішуючи, до отримання консистенції пасти. готувати пасту, помішуючи, протягом 3 хвилин. Зняти каструлю з вогню, перемішати з подрібненою індичкою, картопляним пюре, кайєнським перцем, сіллю і чорним меленим перцем. Поставити суміш в холодильник на 2 годину, поки вона не затвердіє.

Крокети з індичкою і солодкою картоплею - фото крок 3 3. Потім сформувати з суміші невеликі кульки. Обваляти в додатковій 1/2 чашки борошна, струшуючи надлишки, вмочити в яєчну суміш, а потім обваляти в панірувальних сухарях. Крокети можуть бути зроблені за 1 місяць вперед, накриті і заморожені. Перед вживанням розморозити їх протягом 1 годину. Якщо ви подаєте крокети відразу, дайте їм підсохнути при кімнатній температурі протягом 1 годину.

Крокети з індичкою і солодкою картоплею - фото крок 4 4. приготувати сальсу. Дрібно нарізати журавлину, родзинки і яблука. Яблука перемішати з лимонним соком. Подрібнити зелену цибулю і чилі халапеньо. У невеликій мисці об'єднати журавлину, яблука, мідь, Зелена цибуля, родзинки, перець чилі і сіль. Охолодити сальсу накритою протягом 1 годину.
У великій каструлі нагріти масло на 5 см. Обсмажити в ньому крокети в кілька партій протягом 1-1 1/2 хвилин, до золотистого кольору. Викласти крокети на паперові рушники і дати стекти жиру. Подавати крокети з сальсою.

Подібні рецепти

Картопляні крокети пісні

Яблучний коблер з солодкою картоплею

Нещодавно я познайомилася з цікавим рецептом. І хочу розповісти тепер вам про те, як приготувати картопляні крокети пісні. Якщо ви ще їх не робили, то обов'язково спробуйте. опис приготування: І як би вас ні злякало назву цієї страви, насправді все дуже просто. Це всього лише картопляне пюре, ...

Крокети з шпинату з сиром

Крокети з шпинату з сиром

Хрустка піджареної корочка і ніжна вершкова серцевина. Це дуже незвично і дуже смачно, повірте! Якщо ви любите пробувати нові страви і не боїтеся експериментів, обов'язково приготуйте їх! опис приготування: Вам подобається експериментувати на кухні і пробувати нові цікаві та смачні страви? Ось...

Крокети з баклажанів

Крокети з баклажанів

Крокети з баклажанів - це блюдо, яке обов'язково слід подавати гарячим. Воно обсмажується у фритюрі. Тому зверху у крокетов виходить апетитна хрустка скоринка, яка вам сподобається. опис приготування: Такі овочеві крокети можна подавати в якості закуски або ж гарнір до м'ясних або рибних страв...

Крокети з яєць

Крокети з яєць

Рецепт закуски з шинки і яєць з гарніром і соусом. опис приготування: Яйця відварити круто, потім візьміть білки і порубати їх. Потім посоліть і перемішайте з гарячим молочним соусом, додавши сирий жовток. поставте охолодитися. Варені ж жовтки необхідно порубати, додавши до них така ж кількіс...

Картопляна юшка з індичкою

Картопляна юшка з індичкою

Це дуже простий, ніжний і смачний суп. Аромат індички підкреслюється селерою і майораном, а легкий солодкуватий смак пташиного м'яса відмінно гармонує з картоплею. опис приготування: Для юшки можна взяти цілу гомілку, а можна обійтися і просто кісточками із залишками м'яса. Найголовніше - пере...