Рецепт Курка з куркумою в кисло-солодкому соусі
Підготуйте продукти. Куряче філе велике, якщо ні, то два маленьких буде в самий раз. приступимо!
опис приготування:
Як приготувати курку з куркумою в кисло-солодкому соусі? Давайте я вам розповім, це дуже легко і швидко! відразу продумайте, з чим хочете її подати. Мені здається, бурий рис і овочі - це відмінне рішення для вечері. Овочі можна замінювати. наприклад, замість кукурудзи можна покласти горошок зелений, замість болгарського перцю - паприку і т. d. хай щастить!
- рис бурий— 100 грам
- Куряче філе— 1 штука
- куркума— 1 Чайна ложка
- Кисло-солодкий соус— 250 мілілітрів
- Болгарський перець— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Кукурудза консервована— 150 грам
- сіль, перець— За смаком
- Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
Відразу потрібно поставити вариться бурий рис, час його варіння приблизно 40 хвилин. Переберія його, промийте. Воду для рису закип'ятіть, приправити сіллю, всипте рис, зменшіть вогонь і варіть до м'якості.
Куряче філе вимийте, обсушити паперовими рушниками. Натріть куркумою з сіллю і перцем. Залиште хвилин на 10-15 відпочити і промаринуватися спеціями.
Розігрійте рослинне масло на сковороді, обсмажте гарненько філе з двох сторін, до утворення скоринки. Додайте цибулю і перець солодкий, сіль, смажте до готовності овочів. В кінці додайте кукурудзу. перемішайте.
Залийте курку і овочі кисло-солодким соусом, додайте посічену зелень. Протомитися під кришкою хвилин 5, переверніть курочку пару раз. Зніміть з вогню, але не поспішайте подавати страву, нехай філе візьме аромат і смак соусу і овочів, просочиться.
Курка з куркумою в кисло-солодкому соусі готова!
До цього часу буде вже готовий і рис, залишилося тільки зібрати блюдо.
На тарілочку покладете подушку з бурого рису, зверху овочі і соус, далі порізане курочками куряче філе. Прикрасьте зеленню і до столу! приємного!
Подібні рецепти
Фарбовані яйця куркумою (жовті)
Цей яскравий жовтий паску з лимонним ароматом стане прекрасним доповненням вашого святкового столу і подарує радість всій родині. опис приготування: Розводимо дріжджі в теплій воді або молоці. Втручаємося в розчинені дріжджі цукор і борошно і залишаємо до появи піни. Тепер трохи підсмажуємо го...
Курка під кисло-солодким соусом
на перший погляд може здатися, що це якесь екзотичне блюдо. Але насправді курка під кисло-солодким соусом в домашніх умовах готується дивно просто і швидко. Спробуйте! опис приготування: Цей простий рецепт курки під кисло-солодким соусом може застосовуватися як для особливих випадків — наприкл...
Кисло-солодкий овочевий Стир-Фрай
Кисло-солодкий овочевий Стир-Фрай — овочеве блюдо на той випадок, коли потрібно щось приготувати за 15 хвилин. швидке, просте і смачне самостійне блюдо або гарнір. опис приготування: заморожені овочі — дуже хороша штука. Вони прості і швидкі в приготуванні, вони досить корисні (звичайно, якщо ...
Кисло-солодкий соус для курки
Майстри китайської кухні завжди знали, як підкреслити і поліпшити смак курячого м'яса, і для цього вони використовували спеціальний соус, ну а ми можемо приготувати його будинку, адже це так просто. опис приготування: Я завжди любила азіатську кухню за незвичайне поєднання інгредієнтів і викор...
Кисло-солодкі огірочки на зиму
Пікантні огірочки для ваших новорічних салатів або різдвяного столу - саме час записувати на замітку, як приготувати кисло-солодкі огірочки на зиму! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Цукор і винний оцет додадуть не нудотний, а приємну солодкість огірочками. Зате цибулю і інш...