Рецепт Кисло-солодкий соус для курки
Майстри китайської кухні завжди знали, як підкреслити і поліпшити смак курячого м'яса, і для цього вони використовували спеціальний соус, ну а ми можемо приготувати його будинку, адже це так просто.
опис приготування:
Я завжди любила азіатську кухню за незвичайне поєднання інгредієнтів і використання яскравих смакових відтінків, як, наприклад, в цьому рецепті приготування кисло-солодкого соусу для курки. Я готую його досить часто і іноді додаю такий соус не тільки до м'яса, але і до морепродуктів, makaronam обожнювання або, що, власне кажучи, його куди не поклали все одно вийде смачно. Так що цей соус дуже корисна штука, адже його можна відразу приготувати багато, частина використовувати для приготування курки, а частину залишити для чогось іншого. Ну а так як смак у соусу виходить досить вишуканий і цікавий, то з таким простим рецептом кисло-солодкого соусу для курки ви зможете приготувати страви не гірше ніж в ресторані, повірте мені.
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- часник— 2 зубчики
- імбир тертий— 40 грам
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- соус соєвий— 2 Ст. ложки
- Вино біле сухе— 2 Ст. ложки
- оцет яблучний— 1 Ст. ложка
- кетчуп— 3 Ст. ложки
- цукор коричневий— 2 Ст. ложки
- сік фруктовий— 125 мілілітрів(апельсиновий або ананасовий )
- крохмаль— 1 Ст. ложка
- вода— 2 Ст. ложки
В сковороду наливаем немного растительного масла и обжариваем на нем чеснок, лук и имбирь несколько минут, поки цибуля не стане прозорим.
Теперь в кастрюльку наливаем соевый соус, вино, оцет, сік, добавляем кетчуп и сахар, перемішуємо.
Ставим кастрюльку на огонь, выкладываем в нее обжаренные овощи и имбирь, даємо рідини закипіти.
В стакане смешиваем воду и крахмал.
Вливаем эту смесь в кипящий соус.
продовжуємо варити, помішуючи, поки соус не загусне.
Как только он достигнет необходимой консистенции, снимаем его с огня и процеживаем. соус готовий, осталось только приготовить курицу. Смачного!
Подібні рецепти
Вершковий соус для курки
Пікантні огірочки для ваших новорічних салатів або різдвяного столу - саме час записувати на замітку, як приготувати кисло-солодкі огірочки на зиму! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Цукор і винний оцет додадуть не нудотний, а приємну солодкість огірочками. Зате цибулю і інш...
Котлети з індички з кисло-солодким соусом
Котлети з індички з кисло-солодким соусом — дуже оригінальний спосіб приготування цього птаха, від якого так і віє східними мотивами. Для різноманітності обов'язково варто спробувати. опис приготування: Якщо розуму не можете докласти, ніж урізноманітнити своє меню і чим пригостити своїх домашн...
Креветки в тесті і кисло-солодкому соусі
Дуже смачне східне блюдо. Рекомендую всім! Готуватися досить легко. опис приготування: креветки розморозити (якщо заморожені). Варити в підсоленій воді 10 хвилин. Розвести рисове борошно водою, зробити тісто не сильно рідке. Вмочуємо кожну креветку в тісто і смажимо у фритюрі кілька хвилин, по...
Крильця в кисло-солодкому соусі
Якщо ви любите готувати різноманітні маринади для м'ясних страв, тоді пропоную вам на замітку дивно смачний і простий рецепт крилець в кисло-солодкому соусі. опис приготування: Рецепт приготування крилець в кисло-солодкому соусі хороший тим, що його можна використовувати також для гриля. Криль...
Курка під кисло-солодким соусом
на перший погляд може здатися, що це якесь екзотичне блюдо. Але насправді курка під кисло-солодким соусом в домашніх умовах готується дивно просто і швидко. Спробуйте! опис приготування: Цей простий рецепт курки під кисло-солодким соусом може застосовуватися як для особливих випадків — наприкл...