Рецепт Котлети з індички з кисло-солодким соусом
Котлети з індички з кисло-солодким соусом — дуже оригінальний спосіб приготування цього птаха, від якого так і віє східними мотивами. Для різноманітності обов'язково варто спробувати.
опис приготування:
Якщо розуму не можете докласти, ніж урізноманітнити своє меню і чим пригостити своїх домашніх їдців, то котлети з індички з кисло-солодким соусом — це те, що вам треба. взагалі, самі котлети з індички мають досить незвичний і цікавий смак, незрівняний зі смаком класичних котлет з свинини або яловичини. А тут ще й східний кисло-солодкий соус екзотичності та оригінальності додає. Не сумніваюся, блюдо здатне здивувати людину, що не звик до кулінарних експериментів. Спробуйте!
- Перець солодкий червоний (паприка) — 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
- імбир свіжий (5 см) — 1 штука
- Соєвий соус— 70 мілілітрів
- заголовок Бондюель— 100 грам
- Перець солодкий зелений— 1/2 штуки
- ананаси консервовані— 100 грам
- Цибуля зелена— 20 грам
- часник— 2 зубчики
- оцет рисовий— 70 мілілітрів
- Фарш з індички— 600 грам
- морква— 100 грам
- Ананасовий сік— 100 мілілітрів
Складаємо в чашу блендера паприку, ріпчаста цибуля, Зелена цибуля, часник, імбир, наливаємо соєвий соус і рисовий оцет.
Збиваємо до консистенції однорідної кашки.
Отриману однорідну суміш з блендера змішуємо з фаршем з індички і кукурудзяним борошном. Перемішуємо до однорідності.
Фаршу необхідно постояти хвилин 20. А поки займемося наступним: наріжемо соломкою моркву, зелений перець і трохи червоного перцю.
У каструлі змішуємо 100 мл соку від консервованих ананасів і приблизно 250 мл води. Доводимо до кипіння, потім опускаємо в рідину нарізані соломкою овочі.
Через пару хвилин додаємо в каструлю і самі ананаси, нарізані невеликими кубиками. варимо 5-7 хвилин на середньому вогні.
Потім додаємо в каструлю трохи соєвого соусу, рисового оцту і кукурудзяної муки. Перемішуємо і варимо до загустіння соусу.
з постійних 20 хвилин фаршу формуємо котлети, обсмажуємо їх в рослинному маслі з обох боків до готовності.
власне, і котлети, і кисло-солодкий соус вже готові — залишається тільки розкласти по тарілочках і подати. Подавати найкраще з рисом. Смачного!
Подібні рецепти
Свинина по-китайськи в кисло-солодкому соусі
Поєднання дієтичного м'яса індички і курки дозволяє приготувати дуже смачні, корисні і ніжні котлетки. Їх можна давати дітям. Та й дорослим вони припадуть до смаку. опис приготування: З філе і картоплі, а також спеції робимо фарш. Котлетки робимо плоскими, нетовстими, щоб краще і швидше присма...
Котлети з індички
З індички можна приготувати смачні і дуже ніжні котлети. Ви можете обсмажити їх як в сковороді, так і на грилі. Відмінне блюдо ці котлети з індички — рецепт простий, але виходить суперкусно! опис приготування: Котлети з індички виходять дієтичними, нежирними і дуже апетитними. Готуються котлет...
Котлети з індички без хліба
Соковиті і ніжні котлети з незвичайним ароматом і смаком. А саме головне, що в їх складі немає хліба, тому на фігурі нічого не позначиться. А готуються вони, як і все геніальне — дуже легко і просто. опис приготування: Найчастіше котлети готують, додаючи в м'ясний фарш хліб. Але не всім такі к...
Котлети з індички з картоплею та грибами
Рецепт приготування запечених котлет з індички з картоплею, білими грибами, беконом, петрушкою і пармезаном. опис приготування: розігріти духовку. На аркуші для випічки викласти картоплю і гриби в один шар. Посипати нарізаною беконом, шавлія, 1 чайною ложкою солі і 1/4 чайної ложки перцю. випі...
Кисло-солодкий овочевий Стир-Фрай
Кисло-солодкий овочевий Стир-Фрай — овочеве блюдо на той випадок, коли потрібно щось приготувати за 15 хвилин. швидке, просте і смачне самостійне блюдо або гарнір. опис приготування: заморожені овочі — дуже хороша штука. Вони прості і швидкі в приготуванні, вони досить корисні (звичайно, якщо ...