Рецепт Котлети з індички без хліба

Рецепт Котлети з індички без хліба
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
Соковиті і ніжні котлети з незвичайним ароматом і смаком. А саме головне, що в їх складі немає хліба, тому на фігурі нічого не позначиться. А готуються вони, як і все геніальне — дуже легко і просто.

опис приготування:

Найчастіше котлети готують, додаючи в м'ясний фарш хліб. Але не всім такі котлети підходять. Я розповім вам, як приготувати котлети з індички без хліба. Але зробити такі котлети можна не тільки з індички, але і з курячого філе. Cukini, який ми додамо в фарш, додасть котлет соковитості і ніжності, а м'ята і приправи — оригінальний смак. Рецепт перед вами, готуємо!

  • м'якоть індички— 500 грам
  • Cukini— 1 штука(приблизно 300 м)
  • яйце— 1 штука
  • Зелена цибуля— 30 грам
  • м'ята— 15 грам(якщо не любите м'яту, можна замінити її кропом, петрушкою)
  • часник— 1 зубчик
  • насіння koriandra— 5 грам
  • зіра— 5 грам
  • суміш перців— 5 грам(мелена)
  • сіль— 2 щіпки
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
Котлети з індички без хліба - фото крок 1 Котлети можна зробити з м'яса з будь-якої частини індички. М'якоть індички пропускаємо через м'ясорубку.

Котлети з індички без хліба - фото крок 2 Цукіні миємо й натираємо на середній тертці. Якщо у вашого цукіні шкіра вже тверда — очистіть її.

Котлети з індички без хліба - фото крок 3 Своїм та дрібно нарізаємо зелена цибулька.

Котлети з індички без хліба - фото крок 4 Дрібно рубаємо листочки м'яти або, якщо ви вирішили її замінити, зелень кропу і петрушки.

Котлети з індички без хліба - фото крок 5 Слегка выжимаем натертый цукини, а потім додаємо його в фарш з м'яса індички. Туди ж відправляємо подрібнену зелень і розтерті часник з коріандром і зирой. додаємо сіль, яйце і перець, замішуємо з усього цього однорідну масу.

Котлети з індички без хліба - фото крок 6 Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, викладаємо на неї сформовані котлети. Обсмажуємо з обох боків до красивої скоринки.

Котлети з індички без хліба - фото крок 7 Викладаємо обсмажені котлети в форму, в якій ми будемо доводити їх до готовності в розігрітій до 170 градусів духовці. На низ духовки поставте ємність з водою. Що випаровується рідина допоможе нашим котлет залишитися соковитими. запікаємо 15-20 хвилин.

Подібні рецепти

Котлети рибні без хліба

Котлети з фаршу без хліба

ніжні, соковиті, ароматні - ці слова в точності описують ці рибні котлети. Рибне філе можна вибрати на свій смак. Спробуйте обов'язково! опис приготування: У приготуванні рибних котлет немає нічого складного. Філе пропустіть через м'ясорубку, додайте борошно, яєчні жовтки, вино, сіль і перець,...

Котлети з індички з кисло-солодким соусом

Котлети з індички з кисло-солодким соусом

Котлети з індички з кисло-солодким соусом — дуже оригінальний спосіб приготування цього птаха, від якого так і віє східними мотивами. Для різноманітності обов'язково варто спробувати. опис приготування: Якщо розуму не можете докласти, ніж урізноманітнити своє меню і чим пригостити своїх домашн...

Котлети з індички

Котлети з індички

З індички можна приготувати смачні і дуже ніжні котлети. Ви можете обсмажити їх як в сковороді, так і на грилі. Відмінне блюдо ці котлети з індички — рецепт простий, але виходить суперкусно! опис приготування: Котлети з індички виходять дієтичними, нежирними і дуже апетитними. Готуються котлет...

Котлети з індички і курки

Котлети з індички і курки

Поєднання дієтичного м'яса індички і курки дозволяє приготувати дуже смачні, корисні і ніжні котлетки. Їх можна давати дітям. Та й дорослим вони припадуть до смаку. опис приготування: З філе і картоплі, а також спеції робимо фарш. Котлетки робимо плоскими, нетовстими, щоб краще і швидше присма...

Котлети з індички з картоплею та грибами

Котлети з індички з картоплею та грибами

Рецепт приготування запечених котлет з індички з картоплею, білими грибами, беконом, петрушкою і пармезаном. опис приготування: розігріти духовку. На аркуші для випічки викласти картоплю і гриби в один шар. Посипати нарізаною беконом, шавлія, 1 чайною ложкою солі і 1/4 чайної ложки перцю. випі...