Рецепт Котлети з індички

Рецепт Котлети з індички
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
З індички можна приготувати смачні і дуже ніжні котлети. Ви можете обсмажити їх як в сковороді, так і на грилі. Відмінне блюдо ці котлети з індички — рецепт простий, але виходить суперкусно!

опис приготування:

Котлети з індички виходять дієтичними, нежирними і дуже апетитними. Готуються котлети дуже просто - все, що вам потрібно, це нарізати м'ясо, заморозити на півгодини, а потім перемолоти в кухонному комбайні і змішати з пряними інгредієнтами. Котлети з індички можна приготувати відразу ж, а можна заморозити про запас. Ви можете подавати їх як самостійну страву з гарніром на вибір і свіжими овочами або ж використовувати котлети з індички в якості начинки для гамбургерів - в цьому випадку закуска вийде дуже ситної і при цьому низькокалорійної.

  • стегенець індички з шкірою і кістками— 800 грам(або 650 г стегенець індички без шкіри і кісток )
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • чорного перцю— 1/2 чайних ложки
  • Вустершірского соусу— 2 чайних ложки
  • гірчиці— 2 чайних ложки
  • рослинного або ріпакової олії— 1 Ст. ложка
Котлети з індички - фото крок 1 1. Якщо ви використовуєте індичку з шкірою і кістками, відокремити м'ясо від кісток і витягти кістки. Нарізати стегенця на шматочки розміром 2,5 см і викласти в один шар на деко. Помістити в морозильну камеру приблизно на 30 хвилин.

Котлети з індички - фото крок 2 2. Помістити шматочки індички в кухонний комбайн з ножем для перемелювання м'яса та подрібнити по 1 секунд 12-14 раз. Найбільші шматочки отриманого м'яса не повинні бути більше 3 мм. Викласти м'ясо в миску. Додати сіль, перець, Вустерширський соус і гірчицю, перемішати. Розділити отриману суміш на 4 частини і руками сформувати котлети близько 2,5 см завтовшки.

Котлети з індички - фото крок 3 3. Нагріти велику сковороду на середньому вогні протягом 4-5 хвилин. Додати масло. Викласти в сковороду котлети і смажити на середньому вогні до темно-коричневої скоринки, НЕ переміщаючи їх, близько 5 хвилин. Потім перевернути котлети і продовжувати смажити до світло-коричневого кольору з іншого боку, 4-5 хвилин. Зменшити вогонь до повільного, частково прикрити сковороду кришкою, щоб виходила пара, і смажити 5-6 хвилин. М'ясний термометр повинен реєструвати температуру 71 ступеня. Зняти готові котлети зі сковороди і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Котлети з індички і курки

Рецепт рубаних котлет з індички

Поєднання дієтичного м'яса індички і курки дозволяє приготувати дуже смачні, корисні і ніжні котлетки. Їх можна давати дітям. Та й дорослим вони припадуть до смаку. опис приготування: З філе і картоплі, а також спеції робимо фарш. Котлетки робимо плоскими, нетовстими, щоб краще і швидше присма...

Котлети з індички з кисло-солодким соусом

Котлети з індички з кисло-солодким соусом

Котлети з індички з кисло-солодким соусом — дуже оригінальний спосіб приготування цього птаха, від якого так і віє східними мотивами. Для різноманітності обов'язково варто спробувати. опис приготування: Якщо розуму не можете докласти, ніж урізноманітнити своє меню і чим пригостити своїх домашн...

Котлети з індички без хліба

Котлети з індички без хліба

Соковиті і ніжні котлети з незвичайним ароматом і смаком. А саме головне, що в їх складі немає хліба, тому на фігурі нічого не позначиться. А готуються вони, як і все геніальне — дуже легко і просто. опис приготування: Найчастіше котлети готують, додаючи в м'ясний фарш хліб. Але не всім такі к...

Котлети з індички з картоплею та грибами

Котлети з індички з картоплею та грибами

Рецепт приготування запечених котлет з індички з картоплею, білими грибами, беконом, петрушкою і пармезаном. опис приготування: розігріти духовку. На аркуші для випічки викласти картоплю і гриби в один шар. Посипати нарізаною беконом, шавлія, 1 чайною ложкою солі і 1/4 чайної ложки перцю. випі...

Крило індички

Крило індички

Якщо любите курячі крильця, то вам сподобається рецепт, як приготувати крило індички. Зробити їх не складніше, ніж курячі, але м'ясо більш дієтичне. Пряне і смачна страва для обіду або вечері. опис приготування: Якщо ви великий шанувальник індички, то індичі крильця припадуть вам до смаку. Вон...