Рецепт Котлети з індички
З індички можна приготувати смачні і дуже ніжні котлети. Ви можете обсмажити їх як в сковороді, так і на грилі. Відмінне блюдо ці котлети з індички — рецепт простий, але виходить суперкусно!
опис приготування:
Котлети з індички виходять дієтичними, нежирними і дуже апетитними. Готуються котлети дуже просто - все, що вам потрібно, це нарізати м'ясо, заморозити на півгодини, а потім перемолоти в кухонному комбайні і змішати з пряними інгредієнтами. Котлети з індички можна приготувати відразу ж, а можна заморозити про запас. Ви можете подавати їх як самостійну страву з гарніром на вибір і свіжими овочами або ж використовувати котлети з індички в якості начинки для гамбургерів - в цьому випадку закуска вийде дуже ситної і при цьому низькокалорійної.
- стегенець індички з шкірою і кістками— 800 грам(або 650 г стегенець індички без шкіри і кісток )
- солі— 1/2 чайних ложки
- чорного перцю— 1/2 чайних ложки
- Вустершірского соусу— 2 чайних ложки
- гірчиці— 2 чайних ложки
- рослинного або ріпакової олії— 1 Ст. ложка
2. Помістити шматочки індички в кухонний комбайн з ножем для перемелювання м'яса та подрібнити по 1 секунд 12-14 раз. Найбільші шматочки отриманого м'яса не повинні бути більше 3 мм. Викласти м'ясо в миску. Додати сіль, перець, Вустерширський соус і гірчицю, перемішати. Розділити отриману суміш на 4 частини і руками сформувати котлети близько 2,5 см завтовшки.
3. Нагріти велику сковороду на середньому вогні протягом 4-5 хвилин. Додати масло. Викласти в сковороду котлети і смажити на середньому вогні до темно-коричневої скоринки, НЕ переміщаючи їх, близько 5 хвилин. Потім перевернути котлети і продовжувати смажити до світло-коричневого кольору з іншого боку, 4-5 хвилин. Зменшити вогонь до повільного, частково прикрити сковороду кришкою, щоб виходила пара, і смажити 5-6 хвилин. М'ясний термометр повинен реєструвати температуру 71 ступеня. Зняти готові котлети зі сковороди і відразу ж подавати.
Подібні рецепти
Рецепт рубаних котлет з індички
Поєднання дієтичного м'яса індички і курки дозволяє приготувати дуже смачні, корисні і ніжні котлетки. Їх можна давати дітям. Та й дорослим вони припадуть до смаку. опис приготування: З філе і картоплі, а також спеції робимо фарш. Котлетки робимо плоскими, нетовстими, щоб краще і швидше присма...
Котлети з індички з кисло-солодким соусом
Котлети з індички з кисло-солодким соусом — дуже оригінальний спосіб приготування цього птаха, від якого так і віє східними мотивами. Для різноманітності обов'язково варто спробувати. опис приготування: Якщо розуму не можете докласти, ніж урізноманітнити своє меню і чим пригостити своїх домашн...
Котлети з індички без хліба
Соковиті і ніжні котлети з незвичайним ароматом і смаком. А саме головне, що в їх складі немає хліба, тому на фігурі нічого не позначиться. А готуються вони, як і все геніальне — дуже легко і просто. опис приготування: Найчастіше котлети готують, додаючи в м'ясний фарш хліб. Але не всім такі к...
Котлети з індички з картоплею та грибами
Рецепт приготування запечених котлет з індички з картоплею, білими грибами, беконом, петрушкою і пармезаном. опис приготування: розігріти духовку. На аркуші для випічки викласти картоплю і гриби в один шар. Посипати нарізаною беконом, шавлія, 1 чайною ложкою солі і 1/4 чайної ложки перцю. випі...
Крило індички
Якщо любите курячі крильця, то вам сподобається рецепт, як приготувати крило індички. Зробити їх не складніше, ніж курячі, але м'ясо більш дієтичне. Пряне і смачна страва для обіду або вечері. опис приготування: Якщо ви великий шанувальник індички, то індичі крильця припадуть вам до смаку. Вон...