Рецепт Кукурудзяні маффіни з беконом

Рецепт Кукурудзяні маффіни з беконом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування мафінів з кукурудзяної муки з запеченим беконом.

опис приготування:

Ніжні кукурудзяні маффіни з шматочками бекону - відмінне блюдо для сніданку.

  • борошна— 2 1/4  склянки
  • цукру— 1/4 склянки
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • солі— 1 щіпка
  • вершкового масла— 3/4 склянки
  • яйце— 1 штука
  • сколотин— 1 Склянка
  • смуги бекону— 6 штук
Кукурудзяні маффіни з беконом - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Помістити смужки бекону на деко і запікати протягом приблизно 10 хвилин, до хрусткої скоринки. Викласти на паперові рушники і дати стекти жиру. Після того, як бекон охолоне, нарізати його маленькими кубиками, щоб вийшло приблизно 1/2 чашки. Відставити в сторону, Залишити духовку нагрітої до 175 градусів.

Кукурудзяні маффіни з беконом - фото крок 2 2. У невеликій мисці об'єднати борошно, кукурудзяне борошно, цукор, розпушувач і сіль, перемішати.

Кукурудзяні маффіни з беконом - фото крок 3 3. Додати яйце, сколотини і мед. Добре перемішати всі інгредієнти разом до однорідної консистенції.

Кукурудзяні маффіни з беконом - фото крок 4 4. Додати в тісто кубики бекону, акуратно перемішати.

Кукурудзяні маффіни з беконом - фото крок 5 5. Скропити форму для мафінів маслом в спреї. Вилити тісто в відділення форми, щоб воно доходило майже до самого верху. Випікати маффіни в духовці при температурі 175 градусів протягом 20-25 хвилин, до вершини золотистого кольору.

Кукурудзяні маффіни з беконом - фото крок 6 6. Потім вийняти маффіни з духовки, охолодити протягом 5 хвилин і викласти мафіни для повного охолодження на стійку.

Подібні рецепти

Кукурудзяні маффіни

Кукурудзяні маффіни з сосискою

Рецепт приготування кукурудзяних маффинов. опис приготування: Це швидкий рецепт випічки з простих інгредієнтів. За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони смачні самі по собі, але трохи вершкового масла зробить їх ще смачніше. розпушувач— 1 1/2 чайних ложки сода— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 ч...

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Рецепт приготування міні-маффинов з кукурудзяної муки з ваніллю, сушеної чорницею і ванільним маслом. опис приготування: Ці міні-маффіни так швидко зникають зі столу, що ми рекомендуємо вам подвоїти рецепт, якщо у вас більше 3-4 людина. жовтої кукурудзяної муки— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка...

Кукурудзяні млинці на заквасці

Кукурудзяні млинці на заквасці

У цьому рецепті розповім, як приготувати кукурудзяні млинці на заквасці - дуже смачні, повітряні і ніжні. Подавати такі млинці можна зі сметаною, ягідним або шоколадним сиропом або варенням. опис приготування: Млинці можна приготувати не тільки з пшеничного борошна, але і з кукурудзяної. Більш...

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з чорницею і апельсиновим маслом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 1 десяток оладок діаметром 12-15 см. цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 1/4 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки молока— 1/4 склянки розтопленого ...

Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою

Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою

Рецепт приготування кукурудзяних коржів з яловичиною і сальсою з редису і авокадо. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону. У мисці обережно перемішати разом авокадо, редис, Kinzu, чилі, сік лайма і масло, приправити сіллю. Накрити поліетилен...