Рецепт Курка «масала»

Рецепт Курка «масала»
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.
індійські приправи — це розсип смаків різної насиченості. Коли їх додаєш в блюдо, то воно вже не стане колишнім. Тому ви можете перетворити навіть найпростішу курку. Варто спробувати!

опис приготування:

Цей рецепт один з тих, над яким не варто експериментувати. Додавайте все точно в таких же пропорціях і використовуйте все, що описано. Тоді ви отримаєте справжнє індійське блюдо з потрібним смаковим балансом. А для початку прочитайте про те, як приготувати курку "; Масала ";. Обов'язково зваріть до неї рис.

  • Курячі стегна без кістки— 1 кілограм
  • грецький йогурт— 180 мілілітрів
  • імбир мелений— 1 Ст. ложка
  • часник— 4 зубчики
  • лимон— 0,5 штуки
  • Вершкове масло— 2 чайних ложки
  • Priprava Масала— 2 чайних ложки
  • куркума— 1 Чайна ложка
  • кмин— 0,5 чайних ложки
  • коріандр мелений— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 1,5 чайних ложки
  • помідори перетерті— 450 грам
  • Каєнський перець— 1 щіпка
  • цукор білий— 0,5 чайних ложки
  • Кокосове молоко— 240 мілілітрів
Профіль & Quot; Masala 2. Тепер зробіть маринад. Додайте до філе йогурт і лимонний сік.

Профіль & Quot; Masala 4. Через відведений час на сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому подрібнений імбир і часник протягом 1-ої хвилини.

Профіль & Quot; Masala 6. Далі додайте абсолютно все приправи і спеції зі складу. блюдо перемішайте.

Профіль & Quot; Masala 8. А після цього влийте кокосове молоко. перемішайте.


Подібні рецепти

Курка в соусі Тікка Масала

Конфітюр з груш з лимоном, імбиром і розмарином

Рецепт приготування страви з курки в соусі Тікка Масала. Чудова індійське страву. кількість порцій: 6 куряча грудка— 3-4 штук сіль— 1 штука koriandr— 1 штука кмин— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 6 Ст. ложок цибуля— 1 штука часник— 4 зубчики імбир— 1 штука Ferry Масала— 1 штука помідори— 780...

Кава «масала»

Кава «масала»

Пару слів про те, що таке "; Масала" - це індійська суміш прянощів, точного складу немає. Кава & Quot; Масала" - це кава, приготований зі спеціями, які надають напою особливий аромат і смак. опис приготування: Якщо ви ще не пробували кави "; Масала ";, Зараз саме час його приготувати. Тому що ...

Де профіль Масала

Де профіль Масала

Де профіль Масала — це пряне блюдо з каррі і курки (тікка). тікка Масала — блюдо гостре, містить багато інгредієнтів, але готується просто. Основою Тікка Масала являтся соус. Додамо ще горішків. опис приготування: Туалетний Тікка Masala — універсальний. З ним можна подавати не тільки курку, ал...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...