Рецепт Кава «масала»

Рецепт Кава «масала»
Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв.
Пару слів про те, що таке "; Масала" - це індійська суміш прянощів, точного складу немає. Кава & Quot; Масала" - це кава, приготований зі спеціями, які надають напою особливий аромат і смак.

опис приготування:

Якщо ви ще не пробували кави "; Масала ";, Зараз саме час його приготувати. Тому що таку каву зігріє не тільки тіло, ні і ні одна душа, тому що він не тільки бадьорить, але і ароматний, пряний, в міру гострий. Дивіться покроковий рецепт і обов'язково приготуйте таку каву!

  • кава мелена— 2 чайних ложки
  • вода— 300 мілілітрів
  • молоко— 200 мілілітрів
  • цукор тростинний— 2 чайних ложки(коричневий)
  • Чорний перець горошком— 1 Чайна ложка
  • обкладинка— 0,5-1  чайних ложки
  • кардамон— 1 Чайна ложка(в зернах або мелена)
  • гвоздика— 1 Чайна ложка
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх— 1 щіпка
Кава & Quot; Масала На сухій сковороді прогрійте насіння прянощів (гвоздику, перець, кмин).

Кава & Quot; Масала Всипте цукор в молоко і прогрійте.

Кава & Quot; Масала Потім влийте прогріте молоко з цукром. Кава вийшов незвичайним, ароматним, пряним, пікантними і злегка гострим, то що треба холодним зимовим ранком!

Подібні рецепти

Курка «масала»

Желе з кавуна на зиму

індійські приправи — це розсип смаків різної насиченості. Коли їх додаєш в блюдо, то воно вже не стане колишнім. Тому ви можете перетворити навіть найпростішу курку. Варто спробувати! опис приготування: Цей рецепт один з тих, над яким не варто експериментувати. Додавайте все точно в таких же п...

Де профіль Масала

Де профіль Масала

Де профіль Масала — це пряне блюдо з каррі і курки (тікка). тікка Масала — блюдо гостре, містить багато інгредієнтів, але готується просто. Основою Тікка Масала являтся соус. Додамо ще горішків. опис приготування: Туалетний Тікка Masala — універсальний. З ним можна подавати не тільки курку, ал...

Курка в соусі Тікка Масала

Курка в соусі Тікка Масала

Рецепт приготування страви з курки в соусі Тікка Масала. Чудова індійське страву. кількість порцій: 6 куряча грудка— 3-4 штук сіль— 1 штука koriandr— 1 штука кмин— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 6 Ст. ложок цибуля— 1 штука часник— 4 зубчики імбир— 1 штука Ferry Масала— 1 штука помідори— 780...

Кава «Африка»

Кава «Африка»

У дощовий осінній день прекрасно випити чашечку кави, а якщо це буде кава "; Африка ";, то вам забезпечені яскраві враження від аромату і смаку цього прекрасного напою. опис приготування: Кава "; Африка" ароматний, підбадьорливий, зігріваючий, він як не можна краще підходить для дощового осінн...

Кава «Bicerin»

Кава «Bicerin»

Кава "; Бічерін" я вперше спробувала в італійському Турині, звідки він родом. Тоді він мені дуже сподобався. Зважилася приготувати сама. Вийшло дуже схоже як зовні, так і на смак. опис приготування: зима — саме час приготувати каву "; Бічерін ";, який родом з П'ємонту, італійського міста Турин...