Рецепт Курка по-столичному

Рецепт Курка по-столичному
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
За часів Радянського Союзу це блюдо було широко поширене і його можна було часто побачити в місцях громадського харчування. Сьогодні ми згадаємо старі часи і приготуємо цю, до слова сказати, смачну курку.

опис приготування:

багато страви, які раніше готували досить часто, тепер забуті і майже не використовуються в повсякденному кухні. Я вважаю, що це абсолютно несправедливо, тому серед них зустрічаються досить смачні екземпляри, які, безсумнівно, гідні зайняти почесне місце на нашому столі. Цей простий рецепт курки по-столичному якраз відноситься до числа таких страв, і сьогодні я хочу вас з ним познайомити. Хоча можливо деякі вже готували щось подібне, але я сподіваюсь, що багатьом стане в нагоді мій рецепт. До того ж зробити таку курочку дуже просто, та й продуктів вам знадобиться мінімум, зате результат буде просто приголомшливий. І якщо ви зацікавилися цим чудовим рецептом, то зараз я із задоволенням розповім вам, як приготувати курку по-столичному.

  • купки курячі— 2 штуки
  • яйце— 2 штуки
  • Вершкове масло— 20 грам
  • Baton nareznoy— 200 грам
  • Вершкове масло— За смаком(для обжарки )
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Курка по-столичному - фото крок 1 Куряче філе промиваємо під холодною водою, даємо йому трохи обсохнути, а потім відбиваємо його, поки філ не стане досить тонким.

Курка по-столичному - фото крок 2 Тепер ретельно натираємо філе сіллю і перцем з усіх боків.

Курка по-столичному - фото крок 3 Вершкове масло розрізаємо на дві рівні частини і кладемо по шматочку в середину кожного філе.

Курка по-столичному - фото крок 4 Тепер акуратно загортаємо краю філе на зразок конвертика.

Курка по-столичному - фото крок 5 Батон нарізаємо на дрібні брусочки, а в окремій мисці збиваємо яйця. Потім мачає філе в збиті яйця, а потім обвалюють в нарізаному батоні. У сковороді розігріваємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому філе з усіх боків до готовності. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. І приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Цукерки «Вишня в шоколаді»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...