Рецепт Кролик з грибами

Рецепт Кролик з грибами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування тушкованого кролика з грибами і зеленою цибулею.

опис приготування:

Кролик подається з гарніром з овочів.

приготування:

Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на паперових рушниках і нарізати. Обсмажити кролика в рослинній олії і викласти в сотейник. посолити, поперчити, додати мускатний горіх, воду і тушкувати 30 хвилин на помірному вогні. Додати гриби, дрібно нарізану зелену цибулю і тушкувати до готовності. Тим часом приготувати гарнір. Відварити овочі в підсоленій воді, а потім обсмажити рослинному маслі моркву. Готові овочі скропити лимонним соком. Викласти кролика на блюдо, прикрасити подрібненою петрушкою і подавати з овочевим гарніром.


  • кролика— 1,5 кілограма
  • свежих лисичек или шампиньонов— 500 грам
  • рослинної олії— 1/2 склянки
  • пучок зеленого лука— 1 штука
  • вершків— 1 Ст. ложка
  • перець чорний мелений— За смаком
  • горіх мускатний— За смаком
  • зелень петрушки— За смаком
  • сіль— За смаком
  • капусты брокколи— 200 грам(гарнір)
  • цвітної капусти— 200 грам(гарнір)
  • морква— 200 грам(гарнір)
  • зеленого горошку— 200 грам(гарнір)
  • лимон, сік— 1 штука(гарнір)
  • сіль— За смаком(гарнір)
Кролик подається з гарніром з овочів.

приготування:

Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на паперових рушниках і нарізати. Обсмажити кролика в рослинній олії і викласти в сотейник. посолити, поперчити, додати мускатний горіх, воду і тушкувати 30 хвилин на помірному вогні. Додати гриби, дрібно нарізану зелену цибулю і тушкувати до готовності. Тим часом приготувати гарнір. Відварити овочі в підсоленій воді, а потім обсмажити рослинному маслі моркву. Готові овочі скропити лимонним соком. Викласти кролика на блюдо, прикрасити подрібненою петрушкою і подавати з овочевим гарніром.


Подібні рецепти

Кролик по-селянськи

Кролик, фарширований грибами

кролик, приготований по-селянськи, виходить особливо ніжним і соковитим, а якщо додати правильні спеції — ще й дуже ароматним. опис приготування: Вже не знаю, чи дійсно кролика в селах готують саме так, проте мені рецепт під назвою "; кролик по-селянськи" дуже подобається. Таким чином приготов...

Кролик з імбиром в сметані

Кролик з імбиром в сметані

Рецепт приготування кролика, тушкованого з імбиром, часником і сметаною. опис приготування: кролик, тушкований в сметані, виходить надзвичайно ніжним і соковитим. приготування: Розрубати кролика на шматки. Змішати в мисці соєвий соус, тертий імбир, подрібнений часник, рослинне масло і сіль. ма...

Кролик з маслинами

Кролик з маслинами

Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином. опис приготування: Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне. приготування: Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, роз...

Кролик в сметанному соусі

Кролик в сметанному соусі

Смачне ніжне м'ясо виходить, благодаря сметанному соусу. Кролик залишається м'яким навіть після охолодження, а вершковий присмак здивує смакові рецептори будь-якого гурмана. опис приготування: хочете поекспериментувати? Або вам просто набридли звичні сорти м'яса? Пропоную приготувати кролика в...

Кролик в гірчиці

Кролик в гірчиці

Рецепт приготування кролика в гірчиці і сметані з запеченою картоплею. опис приготування: Кролика в гірчиці добре подавати із зеленим салатом. приготування: Тушку кролика приправити сіллю і перцем з усіх боків. Викласти на черевце на деко або в гусятницю. Хребет кролика рясно змастити гірчицею...