Рецепт Кролик з грибами
Рецепт приготування тушкованого кролика з грибами і зеленою цибулею.
опис приготування:
Кролик подається з гарніром з овочів.
приготування:
Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на паперових рушниках і нарізати. Обсмажити кролика в рослинній олії і викласти в сотейник. посолити, поперчити, додати мускатний горіх, воду і тушкувати 30 хвилин на помірному вогні. Додати гриби, дрібно нарізану зелену цибулю і тушкувати до готовності. Тим часом приготувати гарнір. Відварити овочі в підсоленій воді, а потім обсмажити рослинному маслі моркву. Готові овочі скропити лимонним соком. Викласти кролика на блюдо, прикрасити подрібненою петрушкою і подавати з овочевим гарніром.
- кролика— 1,5 кілограма
- свежих лисичек или шампиньонов— 500 грам
- рослинної олії— 1/2 склянки
- пучок зеленого лука— 1 штука
- вершків— 1 Ст. ложка
- перець чорний мелений— За смаком
- горіх мускатний— За смаком
- зелень петрушки— За смаком
- сіль— За смаком
- капусты брокколи— 200 грам(гарнір)
- цвітної капусти— 200 грам(гарнір)
- морква— 200 грам(гарнір)
- зеленого горошку— 200 грам(гарнір)
- лимон, сік— 1 штука(гарнір)
- сіль— За смаком(гарнір)
приготування:
Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на паперових рушниках і нарізати. Обсмажити кролика в рослинній олії і викласти в сотейник. посолити, поперчити, додати мускатний горіх, воду і тушкувати 30 хвилин на помірному вогні. Додати гриби, дрібно нарізану зелену цибулю і тушкувати до готовності. Тим часом приготувати гарнір. Відварити овочі в підсоленій воді, а потім обсмажити рослинному маслі моркву. Готові овочі скропити лимонним соком. Викласти кролика на блюдо, прикрасити подрібненою петрушкою і подавати з овочевим гарніром.
Подібні рецепти
Кролик, фарширований грибами
кролик, приготований по-селянськи, виходить особливо ніжним і соковитим, а якщо додати правильні спеції — ще й дуже ароматним. опис приготування: Вже не знаю, чи дійсно кролика в селах готують саме так, проте мені рецепт під назвою "; кролик по-селянськи" дуже подобається. Таким чином приготов...
Кролик з імбиром в сметані
Рецепт приготування кролика, тушкованого з імбиром, часником і сметаною. опис приготування: кролик, тушкований в сметані, виходить надзвичайно ніжним і соковитим. приготування: Розрубати кролика на шматки. Змішати в мисці соєвий соус, тертий імбир, подрібнений часник, рослинне масло і сіль. ма...
Кролик з маслинами
Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином. опис приготування: Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне. приготування: Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, роз...
Кролик в сметанному соусі
Смачне ніжне м'ясо виходить, благодаря сметанному соусу. Кролик залишається м'яким навіть після охолодження, а вершковий присмак здивує смакові рецептори будь-якого гурмана. опис приготування: хочете поекспериментувати? Або вам просто набридли звичні сорти м'яса? Пропоную приготувати кролика в...
Кролик в гірчиці
Рецепт приготування кролика в гірчиці і сметані з запеченою картоплею. опис приготування: Кролика в гірчиці добре подавати із зеленим салатом. приготування: Тушку кролика приправити сіллю і перцем з усіх боків. Викласти на черевце на деко або в гусятницю. Хребет кролика рясно змастити гірчицею...