Рецепт Курка по-тайськи
Цей рецепт курки по-тайськи допоможе вам приготувати страву не гірше, ніж в справжніх ресторанах тайської кухні. можливо, самі тайці готують страву трохи інакше, але у всякому разі рецепт дуже схожий.
опис приготування:
Мені завжди було цікаво, як готуються всі ці смачні, гострі, солодкі страви з тайських ресторанів. І ось я знайшла рецепт курки по-тайськи і приготувала таку страву вдома. Вийшло ще краще, ніж в ресторані! Курка по-тайськи — вірне рішення, як урізноманітнити буденний вечерю чи обід. Також ви можете порадувати нею гостей. Захоплення і фурор забезпечені — напевно не всім доводилося куштувати таке блюдо. інгредієнтів багато, проте в общем-то всі вони доступні, багато з них напевно є в наявності практично завжди. сподіваюся, рецепт вам сподобається. Удачі в приготуванні!
- Лимонний сік— 2 Ст. ложки(соус)
- цукор— 1 Чайна ложка(Бажано коричневий, але не принципово. )
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- горіхи— 50 грам(краще макадамия, але так само можна взяти звичайний арахіс. )
- мед— 1 Ст. ложка
- Мелений перець Чилі— 0,5 чайних ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- Перецьь горошком— 1 Чайна ложка
- часник— 2 зубчики
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- Куряча грудка— 500 грам(Головна страва.
Без кісток і без шкіри. ) - сіль— За смаком
- перець— За смаком
- яйце— 2 штуки
- локшина— 250 грам(яєчну, рисову — будь-яку на ваш смак. )
- морква— 1 штука
- квасоля— 100 грам
- горіхи— 50 грам
- Braai— 1 Ст. ложка(рубленої кінзи. )
- сік лайма— 2 чайних ложки
- Вершкове масло— 6 Ст. ложок
Перемішайте лимонний сік з цукром, можете навіть розтопити цукор в соку в мікрохвильовці. Додайте солодкий лимонний сік в каструлю, так само соєвий соус, перець чилі, сіль і перець горошком. Перемішайте все і тушкуйте близько чотирьох хвилин. Потім відставте в сторону.
Візьміть сковороду, розтопіть в ній вершкове масло (6 ст. ложок), і викладіть шматочками нарізану курку. Додати сіль, поперчіть і обсмажуйте з усіх боків, коли всі сторони шматочків змінять свій колір, відкладіть курку. Чи не пережарьте її! Ми її ще будемо гасити.
зваріть локшину.
Зваріть яйця і порубати їх на маленькі шматочки.
Поверніть курку на вогонь.
Смажте її до готовності самостійно і буквально за дві хвилини додайте варену локшину і яйця. Натріть моркву тонкою соломкою. Додайте її разом з локшиною і яйцями.
Посипте готову страву ще в сковороді горіхами, перемішайте разом з ними. Ваша курка по-тайськи готова!
Подібні рецепти
Рецепт піци «Курка з ананасами»
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...