Рецепт Курка по-ямайський
Рецепт приготування курки з соусом з темного рому, зеленого лука, чилі, часнику, імбиру, кориці, мускатного горіха і кетчупу.
опис приготування:
Курка по-ямайський - пікантне екзотичну страву.
- темного рому— 3 Ст. ложки
- води— 2 Ст. ложки
- пір'я зеленої цибулі— 10 штук
- часнику— 4 зубчики
- сушеного чебрецю— 2 Ст. ложки
- чилі— 2 штуки
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- меленого запашного перцю— 4 чайних ложки
- меленого імбиру— 4 чайних ложки
- меленої кориці— 4 чайних ложки
- меленого мускатного горіха— 2 чайних ложки
- солі— 2 чайних ложки
- меленого чорного перцю— 2 чайних ложки
- темно-коричневого сахара— 2 чайних ложки
- соєвого соусу— 3 Ст. ложки
- курячих частин з кісткою і шкірою— 2,7 кілограма
2. Викласти курку в форму для випічки. Полити соком лайма. Змастити курку приготованим соусом і втерти його в шкіру. Накрити форму кришкою і поставити в холодильник мінімум на 4 годину, зрідка перевертаючи курку. Курку в соусі можна приготувати заздалегідь за 1 день і зберігати в холодильнику.
3. розігріти гриль, дістати курку з маринаду, посипати сіллю і перцем. Помістити курку на гарячу бік грат і смажити близько 2 хвилин. Потім помістити курку на холодну сторону решітки гриля і продовжувати смажити протягом приблизно 15 хвилин, періодично перевертаючи курку. Подавати курку з ромовим соусом.
Подібні рецепти
Рецепт піци «Курка з ананасами»
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...