Рецепт Курка по-ямайський

Рецепт Курка по-ямайський
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування курки з соусом з темного рому, зеленого лука, чилі, часнику, імбиру, кориці, мускатного горіха і кетчупу.

опис приготування:

Курка по-ямайський - пікантне екзотичну страву.

  • темного рому— 3 Ст. ложки
  • води— 2 Ст. ложки
  • пір'я зеленої цибулі— 10 штук
  • часнику— 4 зубчики
  • сушеного чебрецю— 2 Ст. ложки
  • чилі— 2 штуки
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • меленого запашного перцю— 4 чайних ложки
  • меленого імбиру— 4 чайних ложки
  • меленої кориці— 4 чайних ложки
  • меленого мускатного горіха— 2 чайних ложки
  • солі— 2 чайних ложки
  • меленого чорного перцю— 2 чайних ложки
  • темно-коричневого сахара— 2 чайних ложки
  • соєвого соусу— 3 Ст. ложки
  • курячих частин з кісткою і шкірою— 2,7 кілограма
Курка по-ямайський - фото крок 1 1. Нарізати зелену цибулю і чилі. Очистити часник і подрібнити. Змішати темний ром і 2 столові ложки води в маленькій каструлі, варити протягом 3 хвилин. Вилити ромову суміш в блендер, додати солодовий оцет, Зелена цибуля, часник, сушений чебрець, чилі, рослинна олія, запашний перець, імбир, корицю, мускатний горіх, сіль, чорний перець і коричневий цукор. Перемішати до отримання однорідної консистенції. Додати 2 столові ложки ромового соусу в невелику миску. Туди ж додати кетчуп і соєвий соус, перемішати. Маринад для курки готовий. Маринад і соус можна приготувати заздалегідь за 1 день, закрити і зберігати в холодильнику.

Курка по-ямайський - фото крок 2 2. Викласти курку в форму для випічки. Полити соком лайма. Змастити курку приготованим соусом і втерти його в шкіру. Накрити форму кришкою і поставити в холодильник мінімум на 4 годину, зрідка перевертаючи курку. Курку в соусі можна приготувати заздалегідь за 1 день і зберігати в холодильнику.

Курка по-ямайський - фото крок 3 3. розігріти гриль, дістати курку з маринаду, посипати сіллю і перцем. Помістити курку на гарячу бік грат і смажити близько 2 хвилин. Потім помістити курку на холодну сторону решітки гриля і продовжувати смажити протягом приблизно 15 хвилин, періодично перевертаючи курку. Подавати курку з ромовим соусом.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Рецепт піци «Курка з ананасами»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...