Рецепт Національний оператор мобільного суфле

Рецепт Національний оператор мобільного суфле
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 50 хв.
Національний оператор мобільного суфле може послужити як закускою, так і основною стравою. Я подаю його з салатом, ви при бажанні можете придумати свій власний гарнір. Отже, сьогодні ми готуємо крабове суфле!

опис приготування:

Національний оператор мобільного суфле готується дуже просто. Їм можна прикрасити будь-який святковий стіл, а так же здивувати своїх близьких на сімейній вечері. Воно виходить гострим, завдяки перцю чилі. Але діти все одно його люблять. Бажаю вам приємного апетиту!

  • Крабові палички— 100 грам(Або крабове м'ясо.)
  • кріп— 50 грам(Дрібно нарізану.)
  • Червоний перець Чилі— 1 штука
  • молоко— 200 мілілітрів
  • Вершкове масло— 20 грам
  • борошно— 20 грам
  • Твердий сир— 80 грам
  • яйце— 3 штуки
  • Щіпка гострого перцю— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • сухарі— 50 грам
Національний оператор мобільного суфле - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Національний оператор мобільного суфле - фото крок 2 Підготуйте формочки для суфле. Насипте в них трохи сухарів.

Національний оператор мобільного суфле - фото крок 3 Порубати кріп і перець Чилі. додайте їх в крабове м'ясо (або дрібно порізані крабові палички), посипте гострим перцем.

Національний оператор мобільного суфле - фото крок 4 Додайте два яйця. перемішайте.

Національний оператор мобільного суфле - фото крок 5 змішайте борошно, масло і молоко в каструльці. Поставте на середній вогонь і варіть, безперервно помішуючи, поки молоко не загусне, як рідка сметана. Потім додайте тертий сир і варіть, поки він не розплавиться.

Національний оператор мобільного суфле - фото крок 6 Збийте білок залишився яйця.

Національний оператор мобільного суфле - фото крок 7 Залийте масу з крабовим м'ясом молочним соусом. перешкодьте. Потім додайте збитий білок. теж перемішайте.

Національний оператор мобільного суфле - фото крок 8 Розкладіть масу по формах так, щоб до верху залишалося близько сантиметра. І поставте в розігріту на 180 градусів духовку суфле на 35 хвилин. суфле підніметься. Вийде пишним і смачним!

Подібні рецепти

Цукерки «суфле»

Конфітюр з яблук

ніжне, легке, повітряне - це все про суфле. форма shokoladom, тепер це повноцінні цукерки. Залишилося за малим, насолоджуватися їх смаком! опис приготування: Приготування цукерок не займе багато часу. Найзручніше їх зробити з вечора. яєчні білки— 2 штуки цукор— 120 грам оцет 9%  — 2 краплі в...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...