Рецепт Кролик по-селянськи
кролик, приготований по-селянськи, виходить особливо ніжним і соковитим, а якщо додати правильні спеції — ще й дуже ароматним.
опис приготування:
Вже не знаю, чи дійсно кролика в селах готують саме так, проте мені рецепт під назвою "; кролик по-селянськи" дуже подобається. Таким чином приготований кролик виходить дуже ніжним і м'яким, набагато смачнішим, ніж якщо просто запікати його в духовці. Подається кролик по-селянськи разом з тим соусом, в якому він гасився, і разом з вареною картоплею. Дійсно смачне сімейна страва, за яким не гріх зібратися всією родиною. Смачного, друзі!
- кролик (порізаний на порційні шматки) — 1 штука
- Вершкове масло— 50 грам
- Червоне сухе вино— 50 мілілітрів
- цибулина— 4 штуки
- помідор— 4 штуки
- Лавровий лист— 4 штуки
- часник— 1-2 зубчиків
На аналогічно великі шматочки нарізаємо помідори.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло.
У сковороду кладемо нарізаного на шматочки кролика і на швидкому вогні обсмажуємо до тих пір, поки він не підрум'яниться.
Потім додаємо в сковороду цибулю, часник, помідори і лавровий лист.
Пару хвилин обсмажуємо, потім наливаємо вино.
Кидаємо в сковороду чебрець, гарненько все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на дуже повільному вогні до готовності кролика (45-50 хвилин).
У процесі гасіння час від часу помішувати, якщо рідина википатиме — підливати потроху води. В підсумку, кролик повинен вийти дуже м'яким, а овочевий соус — рідким.
Подібні рецепти
Суп з фрикадельками і грибами
Рецепт приготування тушкованого кролика з грибами і зеленою цибулею. опис приготування: Кролик подається з гарніром з овочів. приготування: Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на...
Кролик в сметанному соусі
Смачне ніжне м'ясо виходить, благодаря сметанному соусу. Кролик залишається м'яким навіть після охолодження, а вершковий присмак здивує смакові рецептори будь-якого гурмана. опис приготування: хочете поекспериментувати? Або вам просто набридли звичні сорти м'яса? Пропоную приготувати кролика в...
Кролик з імбиром в сметані
Рецепт приготування кролика, тушкованого з імбиром, часником і сметаною. опис приготування: кролик, тушкований в сметані, виходить надзвичайно ніжним і соковитим. приготування: Розрубати кролика на шматки. Змішати в мисці соєвий соус, тертий імбир, подрібнений часник, рослинне масло і сіль. ма...
Кролик з маслинами
Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином. опис приготування: Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне. приготування: Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, роз...
Кролик в гірчиці
Рецепт приготування кролика в гірчиці і сметані з запеченою картоплею. опис приготування: Кролика в гірчиці добре подавати із зеленим салатом. приготування: Тушку кролика приправити сіллю і перцем з усіх боків. Викласти на черевце на деко або в гусятницю. Хребет кролика рясно змастити гірчицею...