Рецепт Кролик по-селянськи

Рецепт Кролик по-селянськи
Кількість порцій: 7-9 Час приготування: 1 г. 0 хв.
кролик, приготований по-селянськи, виходить особливо ніжним і соковитим, а якщо додати правильні спеції — ще й дуже ароматним.

опис приготування:

Вже не знаю, чи дійсно кролика в селах готують саме так, проте мені рецепт під назвою "; кролик по-селянськи" дуже подобається. Таким чином приготований кролик виходить дуже ніжним і м'яким, набагато смачнішим, ніж якщо просто запікати його в духовці. Подається кролик по-селянськи разом з тим соусом, в якому він гасився, і разом з вареною картоплею. Дійсно смачне сімейна страва, за яким не гріх зібратися всією родиною. Смачного, друзі!

  • кролик (порізаний на порційні шматки)  — 1 штука
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Червоне сухе вино— 50 мілілітрів
  • цибулина— 4 штуки
  • помідор— 4 штуки
  • Лавровий лист— 4 штуки
  • часник— 1-2 зубчиків
Кролик по-селянськи - фото крок 1 Цибулю чистимо і крупно нарізаємо.

Кролик по-селянськи - фото крок 2 На аналогічно великі шматочки нарізаємо помідори.

Кролик по-селянськи - фото крок 3 У сковороді розтоплюємо вершкове масло.

Кролик по-селянськи - фото крок 4 У сковороду кладемо нарізаного на шматочки кролика і на швидкому вогні обсмажуємо до тих пір, поки він не підрум'яниться.

Кролик по-селянськи - фото крок 5 Потім додаємо в сковороду цибулю, часник, помідори і лавровий лист.

Кролик по-селянськи - фото крок 6 Пару хвилин обсмажуємо, потім наливаємо вино.

Кролик по-селянськи - фото крок 7 Кидаємо в сковороду чебрець, гарненько все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на дуже повільному вогні до готовності кролика (45-50 хвилин).

Кролик по-селянськи - фото крок 8 У процесі гасіння час від часу помішувати, якщо рідина википатиме — підливати потроху води. В підсумку, кролик повинен вийти дуже м'яким, а овочевий соус — рідким.

Подібні рецепти

Кролик з грибами

Суп з фрикадельками і грибами

Рецепт приготування тушкованого кролика з грибами і зеленою цибулею. опис приготування: Кролик подається з гарніром з овочів. приготування: Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на...

Кролик в сметанному соусі

Кролик в сметанному соусі

Смачне ніжне м'ясо виходить, благодаря сметанному соусу. Кролик залишається м'яким навіть після охолодження, а вершковий присмак здивує смакові рецептори будь-якого гурмана. опис приготування: хочете поекспериментувати? Або вам просто набридли звичні сорти м'яса? Пропоную приготувати кролика в...

Кролик з імбиром в сметані

Кролик з імбиром в сметані

Рецепт приготування кролика, тушкованого з імбиром, часником і сметаною. опис приготування: кролик, тушкований в сметані, виходить надзвичайно ніжним і соковитим. приготування: Розрубати кролика на шматки. Змішати в мисці соєвий соус, тертий імбир, подрібнений часник, рослинне масло і сіль. ма...

Кролик з маслинами

Кролик з маслинами

Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином. опис приготування: Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне. приготування: Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, роз...

Кролик в гірчиці

Кролик в гірчиці

Рецепт приготування кролика в гірчиці і сметані з запеченою картоплею. опис приготування: Кролика в гірчиці добре подавати із зеленим салатом. приготування: Тушку кролика приправити сіллю і перцем з усіх боків. Викласти на черевце на деко або в гусятницю. Хребет кролика рясно змастити гірчицею...