Рецепт Курка «Том Кет» з рисом і томатами

Рецепт Курка «Том Кет» з рисом і томатами
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування смачного страви з курячого філе, помідорів під індійським соусом каррі і рисом в якості гарніру.

опис приготування:

1. Відварити рис у киплячій підсоленій воді (10 хвилин буде достатньо). Промити курячу грудку, нарізати середніми кубиками. Промити помідори і нарізати навпіл.

2. Нагріти масло в сковороді. Підсмажити шматочки курки, додати томати, накрити кришкою і тушкувати протягом 10 хвилин.

3. Злегка підігріти соус каррі. Викласти грудку і рис на блюдо, залити соусом.

  • Мал— 125 грам
  • філе курячої грудки— 250 грам
  • помідори черрі— 200 грам
  • рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • соус каррі— 400 грам
1. Відварити рис у киплячій підсоленій воді (10 хвилин буде достатньо). Промити курячу грудку, нарізати середніми кубиками. Промити помідори і нарізати навпіл.

2. Нагріти масло в сковороді. Підсмажити шматочки курки, додати томати, накрити кришкою і тушкувати протягом 10 хвилин.

3. Злегка підігріти соус каррі. Викласти грудку і рис на блюдо, залити соусом.

Подібні рецепти

Курка «Том Каррі»

Коктейль «Том коллінз»

Популярна страва в колишньої Британської колонії — Тринідад і Тобаго. Отримаємо задоволення смачним блюдом карибської кухні. кількість порцій: 6 курині ніжки— 1,8 кілограма(без шкіри) сіль— 2 чайних ложки чорний перець— 2 щіпки(за смаком) гірчичний— 1 Чайна ложка цибулина— 1 штука помідор— 1 шт...

Курка з томатами

Курка з томатами

Пропоную приготувати на обід або вечерю дуже смачну курочку в томатах. Смак свіжих помідорів відмінно оживляти куряче м'ясо і додасть йому неповторний смак. Спробуйте! опис приготування: Ніжна і ароматна курочка до вашого столу. Подати можна як самостійну страву, так само і як доповнення до бу...

Курка, фарширована рисом і сухофруктами

Курка, фарширована рисом і сухофруктами

Серед нескінченної кількості святкових страв курка завжди виділялася по-особливому. Її готують різними способами. Традиційний рецепт - запечена цілком тушка, фарширована будь-яким гарніром. опис приготування: В даному рецепті як суміші для фарширування пропонується рис з сумішшю сухофруктів. С...

Курка по-азійському з соусом і рисом

Курка по-азійському з соусом і рисом

Рецепт приготування смажених курячих стегенець з соусом з цукру, імбиру, часнику, курячого бульйону і соєвого соусу з зеленою цибулею, вареним рисом та тушкованою брокколі. опис приготування: Ніжна курка з яскравим солодко-пряним соусом зробить звичайна вечеря незабутнім. кунжутного масла— 1...

Курка з брокколі, рисом і кунжутом

Курка з брокколі, рисом і кунжутом

Рецепт приготування смаженої курки з коричневим рисом, брокколі, зеленою цибулею, медом і кунжутом. опис приготування: Помістити середню каструлю у велику каструлю з водою, відкласти в сторону. Відварити рис у відповідності з інструкцією. Тим часом зробити соус. У невеликій мисці змішати мед, ...