Рецепт Кролик з маслинами

Рецепт Кролик з маслинами
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином.

опис приготування:

Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне.

приготування:

Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, розмарин і перець горошком. Змішати з лимонною цедрою, сіллю і 2 столовими ложками оливкової олії. Натерти кролика отриманою сумішшю і дати постоять30 хвилин. розігріти 4 столові ложки оливкової олії в сковороді. обсмажити кролика, викласти на тарілку. Додати в сковороду томатну пасту, лимонний сік і вино, довести до кипіння. Додати кролика, накрити кришкою і тушкувати 40 хвилин. Додати до м'яса нарізані маслини, анчоуси і каперси. Приправити сіллю і перцем. Посипати подрібненою зеленню і подавати.


  • кролик— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • часнику— 4 зубчики
  • розмарину— 1 Чайна ложка
  • горошин чорного перцю— 6 штук
  • оливкового масла— 6 Ст. ложок
  • томатної пасти— 2 Ст. ложки
  • білого вина— 250 мілілітрів
  • анчоуса— 2 штуки
  • оливки— 50 грам
  • каперсів— 2 Ст. ложки
  • сіль і перець— За смаком
Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне.

приготування:

Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, розмарин і перець горошком. Змішати з лимонною цедрою, сіллю і 2 столовими ложками оливкової олії. Натерти кролика отриманою сумішшю і дати постоять30 хвилин. розігріти 4 столові ложки оливкової олії в сковороді. обсмажити кролика, викласти на тарілку. Додати в сковороду томатну пасту, лимонний сік і вино, довести до кипіння. Додати кролика, накрити кришкою і тушкувати 40 хвилин. Додати до м'яса нарізані маслини, анчоуси і каперси. Приправити сіллю і перцем. Посипати подрібненою зеленню і подавати.


Подібні рецепти

Кролик по-селянськи

Медове печиво «Лекерлі»

кролик, приготований по-селянськи, виходить особливо ніжним і соковитим, а якщо додати правильні спеції — ще й дуже ароматним. опис приготування: Вже не знаю, чи дійсно кролика в селах готують саме так, проте мені рецепт під назвою "; кролик по-селянськи" дуже подобається. Таким чином приготов...

Кролик з грибами

Кролик з грибами

Рецепт приготування тушкованого кролика з грибами і зеленою цибулею. опис приготування: Кролик подається з гарніром з овочів. приготування: Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на...

Кролик в сметанному соусі

Кролик в сметанному соусі

Смачне ніжне м'ясо виходить, благодаря сметанному соусу. Кролик залишається м'яким навіть після охолодження, а вершковий присмак здивує смакові рецептори будь-якого гурмана. опис приготування: хочете поекспериментувати? Або вам просто набридли звичні сорти м'яса? Пропоную приготувати кролика в...

Кролик з імбиром в сметані

Кролик з імбиром в сметані

Рецепт приготування кролика, тушкованого з імбиром, часником і сметаною. опис приготування: кролик, тушкований в сметані, виходить надзвичайно ніжним і соковитим. приготування: Розрубати кролика на шматки. Змішати в мисці соєвий соус, тертий імбир, подрібнений часник, рослинне масло і сіль. ма...

Кролик в гірчиці

Кролик в гірчиці

Рецепт приготування кролика в гірчиці і сметані з запеченою картоплею. опис приготування: Кролика в гірчиці добре подавати із зеленим салатом. приготування: Тушку кролика приправити сіллю і перцем з усіх боків. Викласти на черевце на деко або в гусятницю. Хребет кролика рясно змастити гірчицею...