Рецепт Якщо курка на японській мові
Зверніть увагу на інгредієнти — це не проста гостра курочка, це курка по-японськи в незвичайному соусі з кокосовим молоком! Готується це екзотичне блюдо легко і недовго.
опис приготування:
Східні страви завжди вражають своєю унікальністю і ексцентричністю, і в той же час вони дуже смачні і ситні. Найчастіше бувають гострими. Ось і ця курка по-японськи виходить далеко не прісної Рецепт курки по-японськи (точніше, жоден рецепт, а блюдо, яке можна по ньому приготувати) порадує будь-якого любителя пікантних страв. Зробіть будинку. Рецепт не складний, а вийде у вас краще, ніж японському ресторані!
- Філе курячої грудки— 500 грам
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- Червоний мелений перець— 0,25 чайних ложки
- Мелений чорний перець— 0,25 чайних ложки
- мед— 1 Ст. ложка(Бажано рідкий мед. )
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- Соус барбекю— 0,5 склянки(Будь-який, на ваш смак.)
- Кокосове молоко— 0,5 склянки(консервоване. )
- насіння кунжуту— 1 Чайна ложка
- Пучок зеленої цибулі— 1 штука(невеликий пучок. )
- Мал— 1 Склянка(Бажано басматі. Але підійде і звичайний. )
- гіркий перець— 1 штука(Добре підійде перець халапеньо. )
- Червона цибуля— 0,25 штуки(Четвертинка невеликої цибулини. )
- вода— 2 склянки
Дрібно наріжте червону цибулю і гіркий перець.
змішайте рис, гіркий перець і цибулю. Залийте водою і поставте на вогонь.
Поки вариться рис, готуємо курку. Наріжте її невеликими шматочками, викладіть їх на розігріту сковороду, политу оливковою олією.
Прожарте з кожного боку і додайте спеції (мелений червоний і чорний перець).
перемішайте курку. додайте мед.
перешкодьте. Додайте соєві соус.
Тепер соус барбекю.
І останній крок — кокосове молоко. Влийте і все добре перемішайте. Нехай ще трохи згасити.
Подаючи курочку з рисом, посипте її зеленим цибулею і кунжутом.
Подібні рецепти
Якщо курка на грузинській мові «а ля Шкмерулі»
Як ви думаєте, чи можна приготувати шалено смачну курку за допомогою всього трьох інгредієнтів? Звичайно можна! Сьогодні ми саме цим і займемося, і у нас на вечерю буде відмінна курка по-єврейськи. опис приготування: Цей чудовий рецепт приготування курки по-єврейськи я знаю вже дуже-дуже давно...
Якщо курка в samosee
Рецепт приготування курки під винним соусом зі спеціями. опис приготування: курка розрізається на 4 рівні частини, після чого нагрійте масло на сковороді і викладіть її, обсмажуючи до тих пір, поки не з'явиться рум'яна кірочка на м'ясі. Після цього вийміть її з сковороди і перекладіть на підно...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...