Рецепт Куирдак
Куирдак, куырдак — это традиционная еда и одно из основных блюд народов восточной Азии. Блюдо дуже смачне і ситне, а готується швидко і просто. Вариантов его приготовления на сегодня очень много.
опис приготування:
Куирдак или куырдак — национальное блюдо казахов и других народов Азии. Готувати його зовсім нескладно. А в итоге получается ароматное, сочное и безумно вкусное блюдо. Традиционный куирдак готовится без картошки, а из овощей используется только лук. Но мы немного подкорректируем рецепт под себя и блюдо станет более насыщенным вкусами. Читайте рецепт, Щоб дізнатися, как приготовить куирдак. Спробуйте, вам обязательно он понравится.
- курячі сердечка— 500 грам
- Куряча печінка— 300 грам
- яловичина— 500 грам(лопатка)
- Ріпчаста цибуля— 3 штуки
- часник— 5 зубчиків
- Сало— 100 грам
- морква— 2 штуки
- Перець болгарський— 2-3 штук
- помідори— 2-3 штук
- кріп— 1/2 пучка
- петрушка— 1/2 пучка
- зіра— 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець— 1/2 чайних ложки(за смаком)
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
2. Куриные сердечки режем пополам.
3. И печень тоже нарезаем небольшими кусочками.
4. морква, репчатый лук и чеснок чистим. А затем лук нарезаем мелко, чеснок трем на мелкой терке, а морковь нарезаем небольшими кусочками.
5. У перца удаляем семена, режем его небольшими кусочками.
6. Сало нарезаем небольшим кубиком и перекладываем его в сотейник. Нам необходимо вытопить жир.
7. Затем добавляем говядину и на среднем огне обжариваем ее минут 10.
8. Дальше добавляем сердечки, перемешиваем и жарим все вместе минут 5.
9. через 5 минут добавим к остальным ингредиентам печень, перемешиваем все и жарим еще 5-10 хвилин.
10. После этого добавляем в сотейник лук и чеснок.
11. А ще через 10 минут добавляем морковь и перец. Аккуратно все перемешиваем и тушим 5 хвилин.
12. Очистите помидоры от кожицы и нарежьте кубиком. Выкладываем их в сотейник и готовим еще 5 хвилин.
13. Затем добавляем специи и соль. перемішуємо, накрываем крышкой и оставляем тушиться на 45 хвилин.
Петрушку и укроп необходимо измельчить.
Готовый куирдак выкладываем в тарелки и щедро посыпаем зеленью. Смачного!
Подібні рецепти
Куирдак з картоплею
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...