Рецепт Куирдак

Рецепт Куирдак
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Куирдак, куырдак — это традиционная еда и одно из основных блюд народов восточной Азии. Блюдо дуже смачне і ситне, а готується швидко і просто. Вариантов его приготовления на сегодня очень много.

опис приготування:

Куирдак или куырдак — национальное блюдо казахов и других народов Азии. Готувати його зовсім нескладно. А в итоге получается ароматное, сочное и безумно вкусное блюдо. Традиционный куирдак готовится без картошки, а из овощей используется только лук. Но мы немного подкорректируем рецепт под себя и блюдо станет более насыщенным вкусами. Читайте рецепт, Щоб дізнатися, как приготовить куирдак. Спробуйте, вам обязательно он понравится.

  • курячі сердечка— 500 грам
  • Куряча печінка— 300 грам
  • яловичина— 500 грам(лопатка)
  • Ріпчаста цибуля— 3 штуки
  • часник— 5 зубчиків
  • Сало— 100 грам
  • морква— 2 штуки
  • Перець болгарський— 2-3 штук
  • помідори— 2-3 штук
  • кріп— 1/2 пучка
  • петрушка— 1/2 пучка
  • зіра— 1/2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець— 1/2 чайних ложки(за смаком)
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
Куирдак - фото крок 1 1. Нарезаем небольшими кусочками говядину.

Куирдак - фото крок 2 2. Куриные сердечки режем пополам.

Куирдак - фото крок 3 3. И печень тоже нарезаем небольшими кусочками.

Куирдак - фото крок 4 4. морква, репчатый лук и чеснок чистим. А затем лук нарезаем мелко, чеснок трем на мелкой терке, а морковь нарезаем небольшими кусочками.

Куирдак - фото крок 5 5. У перца удаляем семена, режем его небольшими кусочками.

Куирдак - фото крок 6 6. Сало нарезаем небольшим кубиком и перекладываем его в сотейник. Нам необходимо вытопить жир.

Куирдак - фото крок 7 7. Затем добавляем говядину и на среднем огне обжариваем ее минут 10.

Куирдак - фото крок 8 8. Дальше добавляем сердечки, перемешиваем и жарим все вместе минут 5.

Куирдак - фото крок 9 9. через 5 минут добавим к остальным ингредиентам печень, перемешиваем все и жарим еще 5-10 хвилин.

Куирдак - фото крок 10 10. После этого добавляем в сотейник лук и чеснок.

Куирдак - фото крок 11 11. А ще через 10 минут добавляем морковь и перец. Аккуратно все перемешиваем и тушим 5 хвилин.

Куирдак - фото крок 12 12. Очистите помидоры от кожицы и нарежьте кубиком. Выкладываем их в сотейник и готовим еще 5 хвилин.

Куирдак - фото крок 13 13. Затем добавляем специи и соль. перемішуємо, накрываем крышкой и оставляем тушиться на 45 хвилин.

Куирдак - фото крок 14 Петрушку и укроп необходимо измельчить.

Куирдак - фото крок 15 Готовый куирдак выкладываем в тарелки и щедро посыпаем зеленью. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Куирдак з картоплею

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...