Рецепт Крем з вершкового сиру

Рецепт Крем з вершкового сиру
Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв.
Існує так багато різних рецептів крему, що навіть і не знаєш, який з них вибрати. Я пропоную вам дуже простий і смачний варіант крему, смак у нього — як у пломбірна морозива. поїхали!

опис приготування:

Я б не сказала, що я велика ласун, але іноді все ж готую для себе і своїх рідних різні десерти. Найчастіше це, звичайно ж, тортики, для яких я раніше робила досить жирний крем, в якості основи я найчастіше брала вершкове масло, тому десерти виходили калорійними і ситними. Але оскільки за фігурою стежити потрібно, а відмовлятися від улюблених ласощів не хочеться, то я пошукала і нарешті знайшла ось такий простий рецепт крему з вершкового сиру. Він виходить набагато легше і легше, ніж інші крему, а смак у нього такий ніжний, що він просто тане в роті. Це дійсно один з кращих кремів, які я коли-небудь пробувала, і я з задоволенням поділюся його рецептом з вами і розповім, як приготувати крем з вершкового сиру.

  • Сир сирний вершковий— 300 грам(Альметте або ін.)
  • Вершки для збивання 35-38%  — 200 грам
  • Цукрова пудра— 100 грам
  • Пакетик загустителя для вершків— 1 штука
  • пакетик ваніліну— 1 штука
Крем з вершкового сиру - фото крок 1 Вершки попередньо охолоджуємо, потім переливаємо їх в миску, додаємо загущувач і починаємо збивати вершки міксером спочатку на маленькій швидкості, потім її необхідно поступово збільшити. Збиваємо вершки протягом 5-7 хвилин до утворення густої і пишної піни.

Крем з вершкового сиру - фото крок 2 В іншу миску викладаємо вершковий сир, додаємо цукор і ванілін і також збиваємо протягом 1 хвилини на низькій швидкості.

Крем з вершкового сиру - фото крок 3 До збитого сиру перекладаємо вершки і акуратно перемішуємо обидві маси силіконової лопаткою. Тепер крем готовий, і найкраще він підходить для бісквітних тортів зі свіжими фруктами.

Подібні рецепти

Крем з вершкового масла

Печиво «мушлі» з merengoy

Любителі солодкого знають, що такий крем використовується в багатьох кондитерських виробах — як для просочення коржів, так і для прикраси тортів і тістечок. Крем з вершкового масла — неймовірно ніжний. опис приготування: Будь-яка хороша господиня просто зобов'язана знати, як зробити крем з вер...

Крем з сирного сиру

Крем з сирного сиру

Повітряний і легкий крем з ніжною кремовою текстурою стане в нагоді і для приготування тортів, і для капкейков. Рекомендую всім на замітку цей рецепт, як приготувати крем з сирного сиру. опис приготування: Для приготування крему з сирного сиру не беріть вершковий сир, це зовсім різні продукти....

Паски з сиру

Паски з сиру

Побалуйте себе і членів своєї сім'ї чудесним сирним паскою. Ця смачна випічка стане гідною прикрасою пасхального столу. дивіться, як приготувати паски з сиру, ніжні й ароматні. опис приготування: Цей приголомшливо смачний паску з корисним для здоров'я сиром легко приготувати для святкового сто...

Кассероль з кабачків і сиру

Кассероль з кабачків і сиру

Кассероль - це і посуд з жароміцного матеріалу, і одночасно така запіканка. ділюся рецептиком, як приготувати кассероль з кабачків і сиру. Це просте блюдо, щоб нагодувати всю сім'ю. опис приготування: Це ще один прекрасний варіант приготування кабачків, з якими в розпал сезону часом не знаєш, ...

Колобки «три сиру»

Колобки «три сиру»

Колобки "; Три сиру" - це закуска з трьох видів сиру, горіхів, сушеної журавлини і бекону. Це точно не піца, як ви могли подумати, а смачна і святкове закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл. опис приготування: Поєднання сиру та горіхів класичне і точно перевірена часом. А якщо поексп...