Рецепт Курка по-неаполітанські

Рецепт Курка по-неаполітанські
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Курка по-неаполітанські спочатку маринується, а потім запікають у духовці. Уже виходячи з цього ви можете уявити собі який соковитою і смачною вона виходить. Подається з будь-яким гарніром.

опис приготування:

Курка по-неаполітанські відмінно підійде для святкового столу. Якщо до вас збираються гості, обов'язково почастуєте їх цієї курочкою. Солодкий соус надає їй незвичайний приємний смак. Курочка виходить м'якою і соковитою, словом — то, що треба. Неаполітанці смачно люблять поїсти, так що не сумнівайтеся, що вони знають, як правильно готувати що завгодно — в тому числі, і курку Подавайте її з картопляним пюре або запеченими овочами. гарнір — на ваш смак. Отже, рецепт курки по-неаполітанські!

  • курячі стегна— 4 штуки
  • Курині ніжки— 4 штуки
  • часник— 4 зубчики
  • Цибуля— 0,5 штуки(Цибулина середнього розміру.)
  • Сушені орегано (душа)  — 0,5 Ст. ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • перець— 0,5 чайних ложки
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Червоний винний оцет— 1 Ст. ложка
  • чорнослив— 8 штук(8 ягід чорносливу без кісточок. розріжте навпіл. )
  • зелені оливки— 8 штук(8 оливок без кісточок. розріжте навпіл. )
  • каперсами— 2 Ст. ложки(Якщо у вас немає каперсів, можете легко замінити їх солоними огірками. Наріжте дрібно половину огірочка. щоб вийшло 2 столові ложки.)
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Сухе біле вино— 50 мілілітрів
  • мед— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • свіжа петрушка— 1 штука(Одна гілочка дрібно нарізану.)
Курка по-неаполітанські - фото крок 1 змішайте цибулю, часник, орегано, сіль, перець і оливкове масло до отримання однорідної маси. Потім додайте червоний винний оцет, курку, chersnosliv, оливки, каперси і лавровий лист. перемішайте все. накрийте. Залиште маринуватися на 4 годину.

Курка по-неаполітанські - фото крок 2 Після того, як курка замаринувалася, викладіть її в форму для випікання разом з маринадом. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 15 хвилин.

Курка по-неаполітанські - фото крок 3 Поки курочка запікається, зробіть солодкий соус. У маленькій каструльці розтопіть мед і вершкове масло. помішуйте. Варіть так близько 8 хвилин.

Курка по-неаполітанські - фото крок 4 Дістаньте курку з духовки. Змастіть медовим соусом і поставте назад. Випікайте курочку ще 45 хвилин. хвилин через 20 зменшіть вогонь до 100. Ваша курочка готова!,)

Курка по-неаполітанські - фото крок 5 Смачного!:)

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Рецепт піци «Курка з ананасами»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...