Рецепт Курка по-неаполітанські
Курка по-неаполітанські спочатку маринується, а потім запікають у духовці. Уже виходячи з цього ви можете уявити собі який соковитою і смачною вона виходить. Подається з будь-яким гарніром.
опис приготування:
Курка по-неаполітанські відмінно підійде для святкового столу. Якщо до вас збираються гості, обов'язково почастуєте їх цієї курочкою. Солодкий соус надає їй незвичайний приємний смак. Курочка виходить м'якою і соковитою, словом — то, що треба. Неаполітанці смачно люблять поїсти, так що не сумнівайтеся, що вони знають, як правильно готувати що завгодно — в тому числі, і курку Подавайте її з картопляним пюре або запеченими овочами. гарнір — на ваш смак. Отже, рецепт курки по-неаполітанські!
- курячі стегна— 4 штуки
- Курині ніжки— 4 штуки
- часник— 4 зубчики
- Цибуля— 0,5 штуки(Цибулина середнього розміру.)
- Сушені орегано (душа) — 0,5 Ст. ложки
- сіль— 0,5 чайних ложки
- перець— 0,5 чайних ложки
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- Червоний винний оцет— 1 Ст. ложка
- чорнослив— 8 штук(8 ягід чорносливу без кісточок. розріжте навпіл. )
- зелені оливки— 8 штук(8 оливок без кісточок. розріжте навпіл. )
- каперсами— 2 Ст. ложки(Якщо у вас немає каперсів, можете легко замінити їх солоними огірками. Наріжте дрібно половину огірочка. щоб вийшло 2 столові ложки.)
- Лавровий лист— 1 штука
- Сухе біле вино— 50 мілілітрів
- мед— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- свіжа петрушка— 1 штука(Одна гілочка дрібно нарізану.)
Після того, як курка замаринувалася, викладіть її в форму для випікання разом з маринадом. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 15 хвилин.
Поки курочка запікається, зробіть солодкий соус. У маленькій каструльці розтопіть мед і вершкове масло. помішуйте. Варіть так близько 8 хвилин.
Дістаньте курку з духовки. Змастіть медовим соусом і поставте назад. Випікайте курочку ще 45 хвилин. хвилин через 20 зменшіть вогонь до 100. Ваша курочка готова!,)
Смачного!:)
Подібні рецепти
Рецепт піци «Курка з ананасами»
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...