Рецепт Паски з сиру
Побалуйте себе і членів своєї сім'ї чудесним сирним паскою. Ця смачна випічка стане гідною прикрасою пасхального столу. дивіться, як приготувати паски з сиру, ніжні й ароматні.
опис приготування:
Цей приголомшливо смачний паску з корисним для здоров'я сиром легко приготувати для святкового столу. Щоб отримати паску, не потрібно купувати незвичайні продукти. Для виготовлення цієї дріжджовий випічки досить простих інгредієнтів: яйце, вершкове масло, сир, родзинки. Сирний паску можна подати до чаю або іншому напою.
- борошно— 330 грам(30 г — для опари, 300 г — для тіста)
- дріжджі сухі— 2 чайних ложки
- цукор— 135 грам(130 г — для тіста, 5 г — для опари)
- молоко— 60 мілілітрів
- Сир— 200 грам
- Вершкове масло— 50 грам
- цукор ванільний— 1 Чайна ложка
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Яйце куряче велике— 1 штука
- Ізюм— 30 грам
- Оливкова олія— За смаком(Для змащення миски)
2. В отриману рідину додайте 30 г борошна. Інгредієнти ретельно перемішайте до отримання однорідної складу. Отриману опару накрийте бавовняної серветкою і перенесіть в тепле місце на 40 хвилин. За цей час тісто має збільшитися в два рази.
3. Протертий через сито сир змішайте з яйцем, ваніллю і цукром, додайте в опару і посоліть. Отримане тісто збивайте до отримання однорідної складу. Поступово вводите борошно до утворення густого тесту, прилипаючого до рук. Вершкове масло розтопіть, трохи остудіть і додайте в тісто.
4. Вимішуйте тісто не менше 15 хвилин. Для цієї мети можна взяти кухонний комбайн, міксер з відповідною насадкою. Не забороняється попрацювати руками.
5. Візьміть глибоку посуд, змастіть її стінки оливковою олією. Вимішати тісто скачайте в кулю і відправте в посуд підходити. Зверху накрийте гарячим рушником, яке попередньо змочіть у воді і відіжміть. Поставте тісто підходити в тепле місце, слідувати, щоб не було протягів.
6. Наше тісто сирне, відноситься до тяжких. Підходити тісто буде повільно, процес може зайняти до півгодини.
7. У збільшене в розмірах тісто додайте родзинки.
8. Розділіть тісто на дві рівні частини і покладіть їх у форми. Зверніть увагу: форма повинна бути заповнена не більше ніж на 2/3 від обсягу.
9. Дайте можливість тісту підійти ще раз. Для цього накрийте форму чистим рушником і поставте в тепле місце на 45 хв.
10. Розігрійте духовку до 180. Акуратно поставте форми в духовку. Час випічки залежить від духовки, приблизно 40 хвилин. Готовність випічки можете перевірити зубочисткою.
11. Готові паски акуратно дістаньте з духовки, покладіть остигати на бік. Форму не знімайте. Для рівномірного охолодження перевертайте паску кожні 15 хвилин. Вітаємо. Ваші дії увінчалися успіхом!
Подібні рецепти
Рецепт домашнього сиру з молока і сиру
Дуже смачний і простий рецепт пасок на кефірі від моєї улюбленої бабусі допоможе кожному, хто вже планує, що готуватиме на святковий стіл. Дуже красиві і смачні паски — раджу! опис приготування: Рецепт пасок на кефірі: 1). Злегка теплий кефір ретельно перемішати з цукром, дріжджами і 6 ст. лож...
Паски на маргарині
До вашої уваги — простий рецепт приготування великодніх пасок. на маргарині За даним рецептом паски виходять неймовірно смачними і ніжними, а також довго зберігаються і не черствіючих. опис приготування: Я завжди печу паски на маргарині — особисто мені вони подобаються більше будь-яких інших. ...
Паски з «віденського» тесту
Смак віденського паски — щось на кшталт ромової баби без просочення і за час зберігання смак тільки улучшется. І ще зауважу, що паску з віденського тіста не черствіє дуже довго! опис приготування: Жовтки розтерти з цукром. Вершкове масло розтопити. Змішати розтоплене масло, молоко кімнатної те...
Кассероль з кабачків і сиру
Кассероль - це і посуд з жароміцного матеріалу, і одночасно така запіканка. ділюся рецептиком, як приготувати кассероль з кабачків і сиру. Це просте блюдо, щоб нагодувати всю сім'ю. опис приготування: Це ще один прекрасний варіант приготування кабачків, з якими в розпал сезону часом не знаєш, ...
Колобки «три сиру»
Колобки "; Три сиру" - це закуска з трьох видів сиру, горіхів, сушеної журавлини і бекону. Це точно не піца, як ви могли подумати, а смачна і святкове закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл. опис приготування: Поєднання сиру та горіхів класичне і точно перевірена часом. А якщо поексп...