Рецепт Паски з сиру

Рецепт Паски з сиру
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Побалуйте себе і членів своєї сім'ї чудесним сирним паскою. Ця смачна випічка стане гідною прикрасою пасхального столу. дивіться, як приготувати паски з сиру, ніжні й ароматні.

опис приготування:

Цей приголомшливо смачний паску з корисним для здоров'я сиром легко приготувати для святкового столу. Щоб отримати паску, не потрібно купувати незвичайні продукти. Для виготовлення цієї дріжджовий випічки досить простих інгредієнтів: яйце, вершкове масло, сир, родзинки. Сирний паску можна подати до чаю або іншому напою.

  • борошно— 330 грам(30 г — для опари, 300 г — для тіста)
  • дріжджі сухі— 2 чайних ложки
  • цукор— 135 грам(130 г — для тіста, 5 г — для опари)
  • молоко— 60 мілілітрів
  • Сир— 200 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • цукор ванільний— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Яйце куряче велике— 1 штука
  • Ізюм— 30 грам
  • Оливкова олія— За смаком(Для змащення миски)
Паски з сиру - фото крок 1 1. Перш ніж приступати до приготування паски, всі необхідні продукти дістаньте з холодильника і нагрійте до кімнатної температури. Приготування паски починайте з просіювання борошна. Дріжджі розімніть виделкою і змішайте з попередньо нагрітим до 40 градусів молоком.

Паски з сиру - фото крок 2 2. В отриману рідину додайте 30 г борошна. Інгредієнти ретельно перемішайте до отримання однорідної складу. Отриману опару накрийте бавовняної серветкою і перенесіть в тепле місце на 40 хвилин. За цей час тісто має збільшитися в два рази.

Паски з сиру - фото крок 3 3. Протертий через сито сир змішайте з яйцем, ваніллю і цукром, додайте в опару і посоліть. Отримане тісто збивайте до отримання однорідної складу. Поступово вводите борошно до утворення густого тесту, прилипаючого до рук. Вершкове масло розтопіть, трохи остудіть і додайте в тісто.

Паски з сиру - фото крок 4 4. Вимішуйте тісто не менше 15 хвилин. Для цієї мети можна взяти кухонний комбайн, міксер з відповідною насадкою. Не забороняється попрацювати руками.

Паски з сиру - фото крок 5 5. Візьміть глибоку посуд, змастіть її стінки оливковою олією. Вимішати тісто скачайте в кулю і відправте в посуд підходити. Зверху накрийте гарячим рушником, яке попередньо змочіть у воді і відіжміть. Поставте тісто підходити в тепле місце, слідувати, щоб не було протягів.

Паски з сиру - фото крок 6 6. Наше тісто сирне, відноситься до тяжких. Підходити тісто буде повільно, процес може зайняти до півгодини.

Паски з сиру - фото крок 7 7. У збільшене в розмірах тісто додайте родзинки.

Паски з сиру - фото крок 8 8. Розділіть тісто на дві рівні частини і покладіть їх у форми. Зверніть увагу: форма повинна бути заповнена не більше ніж на 2/3 від обсягу.

Паски з сиру - фото крок 9 9. Дайте можливість тісту підійти ще раз. Для цього накрийте форму чистим рушником і поставте в тепле місце на 45 хв.

Паски з сиру - фото крок 10 10. Розігрійте духовку до 180. Акуратно поставте форми в духовку. Час випічки залежить від духовки, приблизно 40 хвилин. Готовність випічки можете перевірити зубочисткою.

Паски з сиру - фото крок 11 11. Готові паски акуратно дістаньте з духовки, покладіть остигати на бік. Форму не знімайте. Для рівномірного охолодження перевертайте паску кожні 15 хвилин. Вітаємо. Ваші дії увінчалися успіхом!

Подібні рецепти

Паски на кефірі

Рецепт домашнього сиру з молока і сиру

Дуже смачний і простий рецепт пасок на кефірі від моєї улюбленої бабусі допоможе кожному, хто вже планує, що готуватиме на святковий стіл. Дуже красиві і смачні паски — раджу! опис приготування: Рецепт пасок на кефірі: 1). Злегка теплий кефір ретельно перемішати з цукром, дріжджами і 6 ст. лож...

Паски на маргарині

Паски на маргарині

До вашої уваги — простий рецепт приготування великодніх пасок. на маргарині За даним рецептом паски виходять неймовірно смачними і ніжними, а також довго зберігаються і не черствіючих. опис приготування: Я завжди печу паски на маргарині — особисто мені вони подобаються більше будь-яких інших. ...

Паски з «віденського» тесту

Паски з «віденського» тесту

Смак віденського паски — щось на кшталт ромової баби без просочення і за час зберігання смак тільки улучшется. І ще зауважу, що паску з віденського тіста не черствіє дуже довго! опис приготування: Жовтки розтерти з цукром. Вершкове масло розтопити. Змішати розтоплене масло, молоко кімнатної те...

Кассероль з кабачків і сиру

Кассероль з кабачків і сиру

Кассероль - це і посуд з жароміцного матеріалу, і одночасно така запіканка. ділюся рецептиком, як приготувати кассероль з кабачків і сиру. Це просте блюдо, щоб нагодувати всю сім'ю. опис приготування: Це ще один прекрасний варіант приготування кабачків, з якими в розпал сезону часом не знаєш, ...

Колобки «три сиру»

Колобки «три сиру»

Колобки "; Три сиру" - це закуска з трьох видів сиру, горіхів, сушеної журавлини і бекону. Це точно не піца, як ви могли подумати, а смачна і святкове закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл. опис приготування: Поєднання сиру та горіхів класичне і точно перевірена часом. А якщо поексп...