Рецепт Паски на маргарині
До вашої уваги — простий рецепт приготування великодніх пасок. на маргарині За даним рецептом паски виходять неймовірно смачними і ніжними, а також довго зберігаються і не черствіючих.
опис приготування:
Я завжди печу паски на маргарині — особисто мені вони подобаються більше будь-яких інших. Їх безперечна перевага — вони дуже довго можуть не черствіти і не псуватися. Ну, і за смаковими якостями паски на маргарині нітрохи не поступаються паскам, приготованим традиційним способом.
рекомендую спробувати. кого зацікавила — простий рецепт пасок на маргарині вам на допомогу
- маргарин— 200 грам
- вершки— 500 мілілітрів
- Олія соняшникова— 125 мілілітрів
- крем— 200 грам
- яйця— 12 штук
- сіль— 1 Ст. ложка
- цукор— 1 Склянка
- борошно, опционно— 500 грам(приблизно, ориентируйтесь по густоте теста)
- дріжджі, палички— 0,5 штуки
- ваніль, пакет— 2 штуки
- яєчні білки— 4 штуки(глазур)
- цукор— 1,5 склянки(глазур)
2. Подготавливаем форму для выпечки. Смазываем ее маргарином и обсыпаем мукой. Надо всыпать в форму муку и затем обстучать ее (так мука распределится по стенкам и дну формы равномерно). Чтобы куличи получились высокими, надо вложить в форму кулинарную бумагу, затем скрепить ее.
3. На доску выкладываем из одной чашки половину теста (доску предварительно посыпаем мукой). Вмешиваем в тесто резаную курагу и изюм.
4. Необходимым нам объемом отделяем от теста куски, и на треть заполняем ими формочки. Минут тридцать-сорок, для вистоювання, даємо постояти. После поставим формочки в разогретую до 180 градусів духовку випікатися (яйцом не смазываем).
5. Для глазури в сухую пену взобьем белки и вмешаем сахар. Когда куличи выпекутся, выкладываем их на полотенце, а затем выставляем на доску, коли охолонуть, намазываем глазурь.
6. паски готові. Можно украсить разноцветной присыпкой.
Подібні рецепти
Рецепт рогаликів на маргарині
Дуже смачний і простий рецепт пасок на кефірі від моєї улюбленої бабусі допоможе кожному, хто вже планує, що готуватиме на святковий стіл. Дуже красиві і смачні паски — раджу! опис приготування: Рецепт пасок на кефірі: 1). Злегка теплий кефір ретельно перемішати з цукром, дріжджами і 6 ст. лож...
Паски з сиру
Побалуйте себе і членів своєї сім'ї чудесним сирним паскою. Ця смачна випічка стане гідною прикрасою пасхального столу. дивіться, як приготувати паски з сиру, ніжні й ароматні. опис приготування: Цей приголомшливо смачний паску з корисним для здоров'я сиром легко приготувати для святкового сто...
Паски з «віденського» тесту
Смак віденського паски — щось на кшталт ромової баби без просочення і за час зберігання смак тільки улучшется. І ще зауважу, що паску з віденського тіста не черствіє дуже довго! опис приготування: Жовтки розтерти з цукром. Вершкове масло розтопити. Змішати розтоплене масло, молоко кімнатної те...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...