Рецепт Курка в перцевому соусі

Рецепт Курка в перцевому соусі
Кількість порцій: 1 Час приготування: 55 хв.
Курка в перцевому соусі — досить просте, чергове блюдо для смачного буденного обіду або вечері. мінімум рухів тіла, максимум результату. швидко, просто і смачно.

опис приготування:

Якщо банально запечена курка в майонезі або ще під якимось тривіальним соусом вам вже набридла, рекомендую спробувати курку в перцевому соусі — такого ви напевно ніколи не пробували. Не скажу, що страва виходить геніальне, проте для різноманітності — саме те.

Удачі в приготуванні! Готуйте з задоволенням


  • стегенця курячі— 1 штука
  • Перець болгарський (червоний)  — 1 штука
  • Перець солодкий помаранчевий— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • Вершки ~ 10%— 4 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • Перець чорний мелений— — За смаком
Курка в перцевому соусі - фото крок 1 Овощи и курицу первым делом нужно промыть и обсушить. Морква и лук — почистити.

Курка в перцевому соусі - фото крок 2 Хорошенько натираем нашу курицу перцем и солью.

Курка в перцевому соусі - фото крок 3 Перцы прокалываем вилочкой в нескольких местах, сбрызгиваем оливковым маслом и отправляем в духовку. запікаємо близько 15-20 хвилин при 190 градусах.

Курка в перцевому соусі - фото крок 4 Лук и морковь мелко нарезаем и обжариваем в масле, через несколько минут добавляем в сковороду мелко нарезанный помидор и тушим около 5 хвилин. Затем смешиваем обжаренные овощи с очищенным от семян и мембран перцем (перец для удобства можно разрезать на небольшие кубики). При помощи блендера измельчаем все до однородности. Добавляем в соус сливки, видавлений часник, сіль і перець. Виливаємо соус в сковороду, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

Курка в перцевому соусі - фото крок 5 На выходе у нас получается соус оранжевого цвета.

Курка в перцевому соусі - фото крок 6 Беремо форму для запікання, кладемо в неї курку, заливаем сверху перечным соусом. запікаємо 45-50 хвилин при 160-170 градусах.

Курка в перцевому соусі - фото крок 7 Подаємо з улюбленим гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Курка з грибами у вершковому соусі

Курка в томатно-йогуртовому соусі

Страви з курки — найпоширеніші страви у сучасних господинь. По перше, дуже швидко і просто готуються. По-друге, завжди виходять смачними. А з вершковим соусом м'ясо стає соковитим. опис приготування: Ділюся найпростішим рецептом популярного святкової страви — курка з грибами в вершках. таке бл...

Курка з грибами в сметанному соусі

Курка з грибами в сметанному соусі

Курка чудово поєднується з печерицями, а якщо їх подати разом з ароматним сметанним соусом, то вийде справжнє ресторанне блюдо. Саме таке блюдо я і пропоную вам приготувати сьогодні. опис приготування: Якщо ви не знаєте, як приготувати курку з грибами в сметанному соусі, тут ви знайдете доклад...

Курка з грибами в соєвому соусі

Курка з грибами в соєвому соусі

Любіть азіатську кухню? Тоді зробіть одне з популярних м'ясних страв з курки з додаванням грибів. Розповім про те, як приготувати курку з грибами в соєвому соусі. Смачне і ситне блюдо. опис приготування: Таке блюдо можна подавати з гарніром з рису (найпопулярніший азіатський гарнір), а також в...

Курка, маринована в соєвому соусі

Курка, маринована в соєвому соусі

Якщо ви хочете приготувати що-небудь смачне, але при цьому досить просте, пропоную вам рецепт приготування курки, маринованої в соєвому соусі — відмінний варіант для обіду або пікніка. опис приготування: Рецепт приготування курки, маринованої в соєвому соусі досить простий, проте припускає вик...

Курка по-китайськи в солоденьке соусі

Курка по-китайськи в солоденьке соусі

Класичне м'ясну страву китайської кухні обов'язково готується в солодкому соусі, ми додамо цитрусову нотку. Спробуйте приготувати і Ви! А я розповім як. опис приготування: Смачне і соковите блюдо з яскраво-солодким смаком. Таку курку в солодкому соусі подають з гарніром з відвареного рису, а п...