Рецепт Курка з рисом і горіхами кешью

Рецепт Курка з рисом і горіхами кешью
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування смаженої курки з часником, зеленою цибулею, горіхами кешью і рисом.


опис приготування:

У мисці перемішати курку з кукурудзяним крохмалем, приправить 3/4 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю.

У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати половину курки і обсмажувати до коричневого кольору, близько 3 хвилин. Викласти в тарілку. Додати масло, що залишилося і курку в сковороду разом з часником і білої частиною цибулі. готувати, часто помішуючи, поки курка не стане коричневого кольору, близько 3 хвилин. Викласти всю курку в сковороду. Додати оцет, варити до випаровування, близько 30 секунд.

Додати соус хоісін і 1/4 склянки води, варити, помішуючи, поки курка не буде готова, приблизно 1 хвилину. Зняти з вогню. Додати зелену цибулю і горіхи кеш'ю. Подавати з білим рисом, якщо це необхідно.

  • курячих грудок без шкіри— 650 грам
  • кукурудзяного крохмалю— 1 Ст. ложка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • зубчиків часнику— 6 штук
  • лука— 8 штук
  • рисового оцту— 2 Ст. ложки
  • соусу хоісін— 3 Ст. ложки
  • підсмажених горіхів кешью— 120 грам
У мисці перемішати курку з кукурудзяним крохмалем, приправить 3/4 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю.

У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати половину курки і обсмажувати до коричневого кольору, близько 3 хвилин. Викласти в тарілку. Додати масло, що залишилося і курку в сковороду разом з часником і білої частиною цибулі. готувати, часто помішуючи, поки курка не стане коричневого кольору, близько 3 хвилин. Викласти всю курку в сковороду. Додати оцет, варити до випаровування, близько 30 секунд.

Додати соус хоісін і 1/4 склянки води, варити, помішуючи, поки курка не буде готова, приблизно 1 хвилину. Зняти з вогню. Додати зелену цибулю і горіхи кеш'ю. Подавати з білим рисом, якщо це необхідно.

Подібні рецепти

Куряча підлива з кешью

Курка по-тайськи з кешью

не має значення, худнете ви чи працюєте над рельєфом тіла, - куряча грудка ідеальна для вживання, так як дієтичний білок не дає зайвих калорій. А кешью є джерелом повноцінного протеїну. опис приготування: Куряча підлива з кешью - справжня візитна картка любителів смачного і корисного харчуванн...

Курка по-азійському з соусом і рисом

Курка по-азійському з соусом і рисом

Рецепт приготування смажених курячих стегенець з соусом з цукру, імбиру, часнику, курячого бульйону і соєвого соусу з зеленою цибулею, вареним рисом та тушкованою брокколі. опис приготування: Ніжна курка з яскравим солодко-пряним соусом зробить звичайна вечеря незабутнім. кунжутного масла— 1...

Курка з рисом і квасолею

Курка з рисом і квасолею

Не знаю. що приготувати смачного і ситного на вечерю? Пропоную приготувати курку з рисом і квасолею. Таке блюдо стане відмінним варіантом для сімейної трапези. опис приготування: Нехай вас не лякає поєднання і рису, і квасолі одночасно, все виходить дуже гармонійно і смачно! Прості і доступні ...

Курка, фарширована рисом і сухофруктами

Курка, фарширована рисом і сухофруктами

Серед нескінченної кількості святкових страв курка завжди виділялася по-особливому. Її готують різними способами. Традиційний рецепт - запечена цілком тушка, фарширована будь-яким гарніром. опис приготування: В даному рецепті як суміші для фарширування пропонується рис з сумішшю сухофруктів. С...

Курка з рисом і кукурудзою в духовці

Курка з рисом і кукурудзою в духовці

Ця страва я готувала вперше і була просто вражена дивовижним блюдом. Так склалось, що це блюдо відразу потрапило на святковий стіл і всі мої гості були в захваті від нього. опис приготування: Ця страва мене привабило яскравістю та оригінальністю. Мал з кукурудзою прекрасно поєднуються як за см...