Рецепт Куряча підлива з кешью

Рецепт Куряча підлива з кешью
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
не має значення, худнете ви чи працюєте над рельєфом тіла, - куряча грудка ідеальна для вживання, так як дієтичний білок не дає зайвих калорій. А кешью є джерелом повноцінного протеїну.

опис приготування:

Куряча підлива з кешью - справжня візитна картка любителів смачного і корисного харчування. Для приготування такої страви не потрібні екзотичні інгредієнти, їх можна знайти в будь-якому суермаркете. Спробуйте приготувати курячу підливу з кешью. Ця підлива чудово доповнить будь-який гарнір, будь то рис, картопля або макарони.

  • курячі стегенця— 6 штук
  • Соєвий соус— 1/2 склянки
  • оцет— 1 Ст. ложка
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • часник— 1 Ст. ложка
  • імбир— 1 Ст. ложка
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Цибуля зелена— 1 пучок
  • Кунжутну олію— 1 Ст. ложка
Куряча підлива з кешью - фото крок 1 1. На рослинному маслі обсмажте шматочки курки.

Куряча підлива з кешью - фото крок 2 2. Додайте до обсмаженого м'яса птиці подрібнений болгарський перець, часник, імбир і протушкувати 2-3 хвилини.

Куряча підлива з кешью - фото крок 3 3. Залийте курку оцтом, соєвим соусом, бульйоном, приправте цукром і кунжутним маслом.

Куряча підлива з кешью - фото крок 4 4. Коли м'ясо птиці обжарится і трохи проварити в бульйоні, надішліть до нього горіхи кеш'ю і готуйте ще 10-15 хвилин.

Куряча підлива з кешью - фото крок 5 5. Прикрасьте блюдо подрібненою зеленою цибулею, протушкувати підливу пару хвилин і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Курка з рисом і горіхами кешью

Куряча підлива

Рецепт приготування смаженої курки з часником, зеленою цибулею, горіхами кешью і рисом. опис приготування: У мисці перемішати курку з кукурудзяним крохмалем, приправить 3/4 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додат...

Класична куряча піката

Класична куряча піката

спис — базове італійське гаряче блюдо. Його готують повсюдно в будні дні. Являє собою тонкі шматки курячої грудки, обсмажені в паніровці, а на гарнір — спагетті. Буде дуже смачно! опис приготування: Спочатку вам слід дізнатися про те, як приготувати класичну курячу пікату. А після вже можна бу...

Ковбаса домашня куряча «асорті»

Ковбаса домашня куряча «асорті»

Якщо якість і склад покупних м'ясних делікатесів викликають у вас недовіру, то саме час навчиться робити їх самостійно в домашніх умовах. Один з таких нескладних рецептів хочу запропонувати. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати ковбасу домашню курячу "Асорті" без особли...

Куряча гомілка під соусом

Куряча гомілка під соусом

Простий і швидкий варіант приготування курячих гомілок до вечері. Соус готується на основі сметани з часником, сиром і прованськими травами. Як приготувати — дивіться опис. опис приготування: В якості спецій в даному випадку ви можете використовувати свої найулюбленіші. Сьогодні можна знайти в...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...