Рецепт Ковбаса домашня куряча «асорті»
Якщо якість і склад покупних м'ясних делікатесів викликають у вас недовіру, то саме час навчиться робити їх самостійно в домашніх умовах. Один з таких нескладних рецептів хочу запропонувати.
опис приготування:
Перед вами цікавий спосіб, як приготувати ковбасу домашню курячу "Асорті" без особливого клопоту. Цей рецепт чудово підійде для новачків, які ще ніколи не робили ковбасу самі. Мінімум інгредієнтів і підручних засобів, а в результаті - натуральна, неймовірно смачна ковбаска, що просто пальчики оближеш!
- фарш курячий— 1 кілограм
- Свинина— 300 грам
- Сало— 100 грам
- цибулина— 1-2 штук
- часник— 4-6 зубчиків
- Сіль і спеції— За смаком
- кишки— За смаком(про м)
2. З'єднайте його в глибокій мисці з фаршем асорті (з курки, нежирної свинини + сало). Додайте сіль і спеції за смаком.
3. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
4. Вимийте і очистіть кишки. Якщо у вас немає спеціальної насадки на м'ясорубку для приготування ковбас, то можна використовувати підручні засоби - воронку з широкою шийкою або обрізаний шматочок пластикової пляшки, наприклад. Щільно наповніть кишки фаршем і закріпіть краю.
5. Зробіть великий голкою кілька проколів в різних місцях, інакше ковбаса під час запікання може лопнути.
6. Розігрійте на сковороді трішки олії, на сильному вогні обсмажте ковбаску з двох боків до утворення скоринки.
7. Після акуратно перекладіть у жароміцних форму і відправте в розігріту духовку. При температурі 190 градусів запікайте ковбаску до готовності, хвилин 15-20.
8. Хіба не краса? А головне, можна бути абсолютно впевненим у складі і як такої ковбаси. Смачного!
Подібні рецепти
Рисовий квас для схуднення
Домашня ковбаска - це делікатес на столі з приводу. І якщо вам дуже захотілося такого смачного частування, я розповім, як приготувати просту домашню ковбасу без оболонки, в фользі. опис приготування: Сала можна взяти менше, ніж зазначено в рецепті, але без нього обійтися не можна, інакше ковба...
Ковбаса домашня
Наші прабабусі-прадіда вважали Великдень найбільшим днем. Дуже часто заради такої події різали кабанчика, щоб на святковому столі було все, включаючи дивовижно смачну домашню ковбаску. опис приготування: Рецепт домашньої ковбаси: 1. Кишки ретельно вимити, вивернути назовні і обережно вискоблит...
Куряча ковбаса з рисом і паприкою
Чи не жирна, дуже смачна ковбаска з курячого м'яса і рису, з додаванням паприки і мускатного горіха. Дивовижний аромат і смак не залишить байдужих, пробуйте! опис приготування: розповім, як приготувати курячу ковбасу з рисом і паприкою. Рис потрібно заздалегідь відварити і остудити, знадобитьс...
Куряча ковбаса в домашніх умовах
хочете дізнатися, як приготувати курячу ковбасу в домашніх умовах? прочитавши рецепт, ви зрозумієте, що ковбаса, приготована вдома — це зовсім нескладна страва. опис приготування: У цьому рецепті ви не знайдете зайвого жиру, шкідливих добавок і барвників. Такий легкий і дієтичний варіант ковб...
Компот-асорті на зиму
Скоро літо, а це значить, що пора буде починати робити заготовки! погодьтеся, приємно взимку відкрити баночку з компотом і насолодитися літнім смаком. ось, як приготувати компот-асорті на зиму. опис приготування: Для приготування знадобляться будь-які ягоди. На то наш компотік і називається ас...