Рецепт Куряча ковбаса в домашніх умовах

Рецепт Куряча ковбаса в домашніх умовах
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
хочете дізнатися, як приготувати курячу ковбасу в домашніх умовах?

прочитавши рецепт, ви зрозумієте, що ковбаса, приготована вдома — це зовсім нескладна страва.


опис приготування:

У цьому рецепті ви не знайдете зайвого жиру, шкідливих добавок і барвників. Такий легкий і дієтичний варіант ковбаси підходить для харчування навіть маленьких дітей. Готуємо із задоволенням!

  • фарш курячий— 500 грам
  • яйце— 1 штука
  • Крупа манна— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Перець духмяний мелений— 1/2 чайних ложки
  • коріандр подрібнений— 1/2 чайних ложки
  • Мускатний горіх подрібнений— 1/2 чайних ложки
  • морква відварна— 1 штука
  • Горошок зелений— 150 грам
Куряча ковбаса в домашніх умовах - фото крок 1 У курячий фарш додайте яйце, манну крупу, сіль і спеції.

Куряча ковбаса в домашніх умовах - фото крок 2 Відварену моркву наріжте кубиками розміром приблизно з горошок.
Додайте до фаршу моркву і зелений горошок. До речі, овочі можна міняти на свій смак.

Куряча ковбаса в домашніх умовах - фото крок 3 На робочу поверхню викладіть харчову плівку в два шари. Покладіть половину фаршу на плівку і сформуйте батон ковбаси. Зауважте з одного боку, поставте батон на зав'язану сторону. гарненько утрамбуйте, щоб вийшов зайве повітря і зав'яжіть плівку. Ті ж дії повторіть з другою половиною фаршу.
Готуйте на пару 25-30 хвилин.
Залиште остуджувати під пресом на кілька годин, можна - на ніч. Я просто кладу обробну дошку на чашу для пара.

Куряча ковбаса в домашніх умовах - фото крок 4 Приберіть плівку і наріжте ковбасу скибочками.
Наша куряча ковбаса в домашніх умовах готова.
Смачного!

Подібні рецепти

Ковбаса домашня куряча «асорті»

Ковбаса докторська в домашніх умовах

Якщо якість і склад покупних м'ясних делікатесів викликають у вас недовіру, то саме час навчиться робити їх самостійно в домашніх умовах. Один з таких нескладних рецептів хочу запропонувати. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати ковбасу домашню курячу "Асорті" без особли...

Куряча ковбаса з рисом і паприкою

Куряча ковбаса з рисом і паприкою

Чи не жирна, дуже смачна ковбаска з курячого м'яса і рису, з додаванням паприки і мускатного горіха. Дивовижний аромат і смак не залишить байдужих, пробуйте! опис приготування: розповім, як приготувати курячу ковбасу з рисом і паприкою. Рис потрібно заздалегідь відварити і остудити, знадобитьс...

Кетчуп в домашніх умовах

Кетчуп в домашніх умовах

Натуральний кетчуп знайти в магазинах досить складно, а ось зварити самостійно — немає Якщо хочете побалувати себе і близьких смачним томатним соусом, беріть на замітку цей простий рецепт. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати кетчуп в домашніх умовах? Я детально розповім вам оди...

Червона ікра в домашніх умовах

Червона ікра в домашніх умовах

Як приготувати червону ікру в домашніх умовах відомо мені з давніх часів. Наш друг у невеликій річці ловив форель і сам робив ікру, яку ми із задоволенням їли. Ділюся його секретами! опис приготування: З мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати червону ікру в домашніх умовах. головне тепер —...

Кавовий лікер в домашніх умовах

Кавовий лікер в домашніх умовах

Найароматніший лікер, який ви можете приготувати в домашніх умовах, — кавовий! Для приготування напою підійде будь-який сорт меленої кави, бажано без гіркуватості. термін настоювання — 2 тижні. опис приготування: Лікер з кавою можна зберігати тривалий час в холодильнику, але витримати його пот...