Рецепт Ковбаса домашня проста

Рецепт Ковбаса домашня проста
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Домашня ковбаска - це делікатес на столі з приводу. І якщо вам дуже захотілося такого смачного частування, я розповім, як приготувати просту домашню ковбасу без оболонки, в фользі.

опис приготування:

Сала можна взяти менше, ніж зазначено в рецепті, але без нього обійтися не можна, інакше ковбаса буде суха і несмачна. В останні хвилини приготування включите гриль, щоб вона підрум'янилася. Для аромату можете додати в фарш товчений лавровий лист.

  • м'якоть свинини— 1 кілограм
  • Сало з прошарками— 500 грам
  • часник— 5-6 зубчиків
  • вода— 50 мілілітрів
  • мед— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
Ковбаса домашня проста - фото крок 1 1. М'ясо наріжте на маленькі кубики.

Ковбаса домашня проста - фото крок 2 2. Сало наріжте такими ж шматочками.

Ковбаса домашня проста - фото крок 3 3. додайте сіль, перець, видавіть часник. Потім полийте фарш холодною водою і перемішайте.

Ковбаса домашня проста - фото крок 4 4. Розріжте фольгу на шматки по 30 см, злегка змастіть рослинною олією. Викладіть на край фарш і загорніть фольгу в ковбаску.

Ковбаса домашня проста - фото крок 5 5. Краї щільно загорніть, як конфетті. Викладіть ковбаски на деко і відправте в духовку на годину при температурі 200 градусів.

Ковбаса домашня проста - фото крок 6 6. Столову ложку меду змішайте з теплою водою. Дістаньте ковбасу з духовки, ображати краю і зробіть надріз на фользі посередині. Змастіть медовим соусом ковбаску і відправте назад в духовку на 10 хвилин.

Ковбаса домашня проста - фото крок 7 7. Подавати ковбаску можна і гарячої, і холодної. Смачного!

Подібні рецепти

Ковбаса домашня

Ікра бурякова з луком

Наші прабабусі-прадіда вважали Великдень найбільшим днем. Дуже часто заради такої події різали кабанчика, щоб на святковому столі було все, включаючи дивовижно смачну домашню ковбаску. опис приготування: Рецепт домашньої ковбаси: 1. Кишки ретельно вимити, вивернути назовні і обережно вискоблит...

Ковбаса домашня куряча «асорті»

Ковбаса домашня куряча «асорті»

Якщо якість і склад покупних м'ясних делікатесів викликають у вас недовіру, то саме час навчиться робити їх самостійно в домашніх умовах. Один з таких нескладних рецептів хочу запропонувати. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати ковбасу домашню курячу "Асорті" без особли...

Ковбаса з болгарським перцем і цибулею

Ковбаса з болгарським перцем і цибулею

Рецепт приготування смаженої італійської ковбаси з болгарським перцем, часником, червоною цибулею, помідорами, орегано і червоним вином. опис приготування: Цю страву можна подавати на гарнір з макаронами або полентой. італійські ковбаси— 4 штуки оливкового масла— 2 Ст. ложки болгарський пере...

Ковбаса з грибами і тортелліні

Ковбаса з грибами і тортелліні

Рецепт приготування італійської ковбаси з часником, цибулею, грибами портобелло, шавлія, сиром Маскарпоне, тортеллини і Motsarelloy. опис приготування: Ніжна італійська ковбаса з грибами і тортелліні - чудове блюдо для обіду. корпусу м'якої італійської ковбаси— 3 штуки часнику— 3 зубчики циб...

Ковбаса з гороху

Ковбаса з гороху

Ковбаса з гороху - це відмінна закуска, яку досить просто приготувати. Така ковбаса не містить барвників та іншої хімії, тому є натуральним, навіть корисним продуктом. готуємо! опис приготування: Пропоную приготувати вегетаріанську ковбасу з гороху за цим рецептом. Така ковбаса - це і смачно, ...