Рецепт Ковбаса домашня проста
Домашня ковбаска - це делікатес на столі з приводу. І якщо вам дуже захотілося такого смачного частування, я розповім, як приготувати просту домашню ковбасу без оболонки, в фользі.
опис приготування:
Сала можна взяти менше, ніж зазначено в рецепті, але без нього обійтися не можна, інакше ковбаса буде суха і несмачна. В останні хвилини приготування включите гриль, щоб вона підрум'янилася. Для аромату можете додати в фарш товчений лавровий лист.
- м'якоть свинини— 1 кілограм
- Сало з прошарками— 500 грам
- часник— 5-6 зубчиків
- вода— 50 мілілітрів
- мед— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— За смаком
2. Сало наріжте такими ж шматочками.
3. додайте сіль, перець, видавіть часник. Потім полийте фарш холодною водою і перемішайте.
4. Розріжте фольгу на шматки по 30 см, злегка змастіть рослинною олією. Викладіть на край фарш і загорніть фольгу в ковбаску.
5. Краї щільно загорніть, як конфетті. Викладіть ковбаски на деко і відправте в духовку на годину при температурі 200 градусів.
6. Столову ложку меду змішайте з теплою водою. Дістаньте ковбасу з духовки, ображати краю і зробіть надріз на фользі посередині. Змастіть медовим соусом ковбаску і відправте назад в духовку на 10 хвилин.
7. Подавати ковбаску можна і гарячої, і холодної. Смачного!
Подібні рецепти
Ікра бурякова з луком
Наші прабабусі-прадіда вважали Великдень найбільшим днем. Дуже часто заради такої події різали кабанчика, щоб на святковому столі було все, включаючи дивовижно смачну домашню ковбаску. опис приготування: Рецепт домашньої ковбаси: 1. Кишки ретельно вимити, вивернути назовні і обережно вискоблит...
Ковбаса домашня куряча «асорті»
Якщо якість і склад покупних м'ясних делікатесів викликають у вас недовіру, то саме час навчиться робити їх самостійно в домашніх умовах. Один з таких нескладних рецептів хочу запропонувати. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати ковбасу домашню курячу "Асорті" без особли...
Ковбаса з болгарським перцем і цибулею
Рецепт приготування смаженої італійської ковбаси з болгарським перцем, часником, червоною цибулею, помідорами, орегано і червоним вином. опис приготування: Цю страву можна подавати на гарнір з макаронами або полентой. італійські ковбаси— 4 штуки оливкового масла— 2 Ст. ложки болгарський пере...
Ковбаса з грибами і тортелліні
Рецепт приготування італійської ковбаси з часником, цибулею, грибами портобелло, шавлія, сиром Маскарпоне, тортеллини і Motsarelloy. опис приготування: Ніжна італійська ковбаса з грибами і тортелліні - чудове блюдо для обіду. корпусу м'якої італійської ковбаси— 3 штуки часнику— 3 зубчики циб...
Ковбаса з гороху
Ковбаса з гороху - це відмінна закуска, яку досить просто приготувати. Така ковбаса не містить барвників та іншої хімії, тому є натуральним, навіть корисним продуктом. готуємо! опис приготування: Пропоную приготувати вегетаріанську ковбасу з гороху за цим рецептом. Така ковбаса - це і смачно, ...