Рецепт Ковбаса з гороху

Рецепт Ковбаса з гороху
Кількість порцій: 10 Час приготування: 20 хв.
Ковбаса з гороху - це відмінна закуска, яку досить просто приготувати. Така ковбаса не містить барвників та іншої хімії, тому є натуральним, навіть корисним продуктом. готуємо!

опис приготування:

Пропоную приготувати вегетаріанську ковбасу з гороху за цим рецептом. Така ковбаса - це і смачно, і здорово. Вона прекрасно замінить звичайну ковбасу на вашому бутерброді!

  • горохові пластівці— 500 грам(або горох)
  • буряковий сік— 3 Ст. ложки
  • Koriandr— 1-2 чайних ложок
  • сіль— 2 чайних ложки
  • Масло рослинне— 100 грам
  • часник— 3-6 зубчиків
  • паприка— 1 Чайна ложка
  • Чорний перець— За смаком
Ковбаса з гороху - фото крок 1 1. кип'ятимо воду (4 склянки). Горохові пластівці висипаємо в каструлю, потім заливаємо окропом. Варимо горохову масу протягом 10 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. Горохові пластівці можна замінити розтертим в кавомолці сухим горохом.

Ковбаса з гороху - фото крок 2 2. Часник пропускаємо через чеснокодавку і змішуємо з буряковим соком.

Ковбаса з гороху - фото крок 3 3. Коли горохове пюре буде готове, знімаємо його з плити. Додаємо рослинне масло, сіль, перець, спеції, а також буряковий сік з часником. Можна додати 1 кубик приправи Маггі. Ретельно все перемішуємо, а краще збиваємо за допомогою блендера.

Ковбаса з гороху - фото крок 4 4. Беремо велику пластикову пляшку, відрізаємо у неї верх і дуже щільно накладаємо в неї вийшов фарш. гарненько утрамбовуємо, щоб ковбаса вийшло не пухкої. пляшку, набиту фаршем, кладемо в каструлю з холодною водою і ставимо в холодильник. Можна в каструлю додати лід - тоді ковбаса з гороху застигне протягом півгодини.

Подібні рецепти

Каша з гороху

Тісто для узбецької самси

Нудна на перший погляд каша з гороху може заграти новими нотками смаку, якщо приготувати її за цим рецептом. опис приготування: Як приготувати кашу з гороху смачно і незвично? Дуже просто! Спробуйте використовувати свіжий або заморожений зелений горошок і здивуєте себе і близьких новим блюдом....

Котлети з гороху вегетаріанські

Котлети з гороху вегетаріанські

Корисні і смачні котлети з гороху вегетаріанські я спробувала під час посту у своєї подруги! І пошкодувала тільки про те, що непристойно з'їсти їх все. Але рецепт отримала і вдома успішно приготувала! опис приготування: Рецепт приготування котлет з гороху вегетаріанських дуже простий, головне ...

Ковбаса домашня куряча «асорті»

Ковбаса домашня куряча «асорті»

Якщо якість і склад покупних м'ясних делікатесів викликають у вас недовіру, то саме час навчиться робити їх самостійно в домашніх умовах. Один з таких нескладних рецептів хочу запропонувати. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати ковбасу домашню курячу "Асорті" без особли...

Ковбаса з болгарським перцем і цибулею

Ковбаса з болгарським перцем і цибулею

Рецепт приготування смаженої італійської ковбаси з болгарським перцем, часником, червоною цибулею, помідорами, орегано і червоним вином. опис приготування: Цю страву можна подавати на гарнір з макаронами або полентой. італійські ковбаси— 4 штуки оливкового масла— 2 Ст. ложки болгарський пере...

Ковбаса з грибами і тортелліні

Ковбаса з грибами і тортелліні

Рецепт приготування італійської ковбаси з часником, цибулею, грибами портобелло, шавлія, сиром Маскарпоне, тортеллини і Motsarelloy. опис приготування: Ніжна італійська ковбаса з грибами і тортелліні - чудове блюдо для обіду. корпусу м'якої італійської ковбаси— 3 штуки часнику— 3 зубчики циб...