Рецепт Каша з гороху

Рецепт Каша з гороху
Кількість порцій: 2 Час приготування: 25 хв.
Нудна на перший погляд каша з гороху може заграти новими нотками смаку, якщо приготувати її за цим рецептом.

опис приготування:

Як приготувати кашу з гороху смачно і незвично? Дуже просто! Спробуйте використовувати свіжий або заморожений зелений горошок і здивуєте себе і близьких новим блюдом.

1. Зелений горошок відправити в киплячу трохи підсолену воду і варити 3-5 хвилин.

2. Бекон або балик буде прекрасно відтіняти смак каші. Можна використовувати також копчені ковбаски або будь-які інші м'ясні смакоту. Але для початку їх необхідно трохи підсушити. У розігріту духовку на решітку відправити тонкі смужки балику або бекону. Під низ необхідно поставити деко, щоб стікав зайвий жир. хвилин через 8-10 їх можна діставати.

3. Готовий горошок відкинути на друшляк і злити зайву рідину.

4. У блендер відправити горох, трохи збити. Додати йогурт або вершки, базилік і молоко. Перетворити масу в однорідне пюре.

5. Надіслати кашу назад в каструлю і довести до кипіння. Посолити і поперчити за смаком.

6. Сир можна злегка підсолити, сир просто розім'яти виделкою.

7. Розкласти кашу по тарілках, зверху додати сир або сир.

8. Акуратно доповнити блюдо скибочками бекону.

Простий рецепт каші з гороху стане родзинкою в кулінарній книзі кожної господині.


  • Тонкие полоски бекона или балыка— 4 штуки
  • Зелений горошок— 400 грам
  • Вершки або йогурт— 100 мілілітрів
  • Свіжий базилік— 1 Чайна ложка
  • молоко— 100 мілілітрів
  • Сир або м'який сир— 150 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
Як приготувати кашу з гороху смачно і незвично? Дуже просто! Спробуйте використовувати свіжий або заморожений зелений горошок і здивуєте себе і близьких новим блюдом.

1. Зелений горошок відправити в киплячу трохи підсолену воду і варити 3-5 хвилин.

2. Бекон або балик буде прекрасно відтіняти смак каші. Можна використовувати також копчені ковбаски або будь-які інші м'ясні смакоту. Але для початку їх необхідно трохи підсушити. У розігріту духовку на решітку відправити тонкі смужки балику або бекону. Під низ необхідно поставити деко, щоб стікав зайвий жир. хвилин через 8-10 їх можна діставати.

3. Готовий горошок відкинути на друшляк і злити зайву рідину.

4. У блендер відправити горох, трохи збити. Додати йогурт або вершки, базилік і молоко. Перетворити масу в однорідне пюре.

5. Надіслати кашу назад в каструлю і довести до кипіння. Посолити і поперчити за смаком.

6. Сир можна злегка підсолити, сир просто розім'яти виделкою.

7. Розкласти кашу по тарілках, зверху додати сир або сир.

8. Акуратно доповнити блюдо скибочками бекону.

Простий рецепт каші з гороху стане родзинкою в кулінарній книзі кожної господині.


Подібні рецепти

Ковбаса з гороху

Мушлі під соусом «бешамель»

Ковбаса з гороху - це відмінна закуска, яку досить просто приготувати. Така ковбаса не містить барвників та іншої хімії, тому є натуральним, навіть корисним продуктом. готуємо! опис приготування: Пропоную приготувати вегетаріанську ковбасу з гороху за цим рецептом. Така ковбаса - це і смачно, ...

Котлети з гороху вегетаріанські

Котлети з гороху вегетаріанські

Корисні і смачні котлети з гороху вегетаріанські я спробувала під час посту у своєї подруги! І пошкодувала тільки про те, що непристойно з'їсти їх все. Але рецепт отримала і вдома успішно приготувала! опис приготування: Рецепт приготування котлет з гороху вегетаріанських дуже простий, головне ...

Каша з гарбуза на воді

Каша з гарбуза на воді

Корисна і смачна гарбузова каша повинна бути в раціоні кожної людини. Рекомендую вам простий рецепт приготування каші з гарбуза на воді на всі випадки життя! опис приготування: Зазвичай гарбузову кашу готують з рисом або пшоном. Чому б не приготувати її з галушками? До речі, їх необов'язково р...

Каша з гарбуза традиційна

Каша з гарбуза традиційна

розповідаю, як приготувати кашу з гарбуза традиційну, без зайвих інгредієнтів, самим класичним способом. Тільки самі основні інгредієнти — і нічого зайвого. каша виходить — вищий клас! опис приготування: Каша з гарбуза — корисний сніданок, готувати який рекомендую кожному, принаймні, коли є св...

Каша з гарбуза

Каша з гарбуза

У гарбузі містяться антиоксиданти і безліч мікроелементів, тому страви з неї не тільки смачні, але і корисні. Сьогодні детально розповім про те, як приготувати кашу з гарбуза, яку часто роблю. опис приготування: У кашу з гарбуза, крім основного інгредієнта, часто додають рисову і пшоняну кашу....