Рецепт Ковбаса з грибами і тортелліні
Рецепт приготування італійської ковбаси з часником, цибулею, грибами портобелло, шавлія, сиром Маскарпоне, тортеллини і Motsarelloy.
опис приготування:
Ніжна італійська ковбаса з грибами і тортелліні - чудове блюдо для обіду.
- корпусу м'якої італійської ковбаси— 3 штуки
- часнику— 3 зубчики
- цибулини— 1/2 штуки
- грибів портобелло— 180 грам
- тортеллини з сиром— 450 грам(заморожених)
- листя шавлії— 8-10 штук
- сиру Маскарпоне або сиру— 240 грам
- сиру моцарелла— 150 грам
2. У тій же сковороді злегка обсмажити часник і цибулю, додати гриби і обсмажити на середньому вогні до коричневого кольору, близько 10 хвилин.
3. Приготувати тортеллини відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду, полити оливковою олією, накрити миску рушником і відставити убік
4. У кухонному комбайні змішати сир Маскарпоне і листя шавлії.
5. Змішати сирну масу з ковбасою і грибами, перемішати до однорідності. Якщо суміш здається вам занадто густий, додайте трохи курячого бульйону, до досягнення потрібної консистенції. Приправити сіллю і перцем за смаком.
6. Перемішати масу з тортеллини. Викласти суміш у форму для випічки, змащену маслом.
7. Посипати сиром моцарелла. Помістити в духовку і запікати протягом 30 хвилин, поки сир не стане коричневим і не почне вирувати.
8. Вийняти з духовки і подавати, прикрасивши рубаним шавлією.
Подібні рецепти
Яловичий рулет
Домашня ковбаска - це делікатес на столі з приводу. І якщо вам дуже захотілося такого смачного частування, я розповім, як приготувати просту домашню ковбасу без оболонки, в фользі. опис приготування: Сала можна взяти менше, ніж зазначено в рецепті, але без нього обійтися не можна, інакше ковба...
Ковбаса домашня
Наші прабабусі-прадіда вважали Великдень найбільшим днем. Дуже часто заради такої події різали кабанчика, щоб на святковому столі було все, включаючи дивовижно смачну домашню ковбаску. опис приготування: Рецепт домашньої ковбаси: 1. Кишки ретельно вимити, вивернути назовні і обережно вискоблит...
Ковбаса з болгарським перцем і цибулею
Рецепт приготування смаженої італійської ковбаси з болгарським перцем, часником, червоною цибулею, помідорами, орегано і червоним вином. опис приготування: Цю страву можна подавати на гарнір з макаронами або полентой. італійські ковбаси— 4 штуки оливкового масла— 2 Ст. ложки болгарський пере...
Куряча ковбаса з рисом і паприкою
Чи не жирна, дуже смачна ковбаска з курячого м'яса і рису, з додаванням паприки і мускатного горіха. Дивовижний аромат і смак не залишить байдужих, пробуйте! опис приготування: розповім, як приготувати курячу ковбасу з рисом і паприкою. Рис потрібно заздалегідь відварити і остудити, знадобитьс...
Ковбаса з гороху
Ковбаса з гороху - це відмінна закуска, яку досить просто приготувати. Така ковбаса не містить барвників та іншої хімії, тому є натуральним, навіть корисним продуктом. готуємо! опис приготування: Пропоную приготувати вегетаріанську ковбасу з гороху за цим рецептом. Така ковбаса - це і смачно, ...