Рецепт Курка, копчена в коптильні
Копченості - кращий винахід людства, напевно. Принаймні в області кулінарії. Приготовлені своїми руками вони знаходять особливий смак.
опис приготування:
Таким способом можна коптити не тільки гомілки, але і стегна, стегенця або навіть цілу курку. Але у мене сьогодні під рукою виявилися саме гомілки. Так що займемося ними. Спочатку змастіть м'ясо сіллю і спеціями і залиште на ніч маринуватися. Потім відваріть в киплячій воді протягом години. Після цього вийміть м'ясо з відвару і дайте обсохнути. Помістіть гомілки в коптильню і готуйте в 1,5 годину. Після цього можна виймати і подавати на стіл. Смачного!
- курячі гомілки— 8 штук
- сіль, спеції— За смаком
- вода— За смаком
- Грушеві тирсу— За смаком
Тим часом підготуйте коптильню, насипте в неї тирсу грушевого дерева.
На решітці коптильні розкладіть гомілки, закрийте і поставте на вогонь.
Через півтори години курка буде готова. Можна виймати і подавати на стіл.
Подібні рецепти
Абрикосове варення без закачування
Знайти в продажу натуральну копчену рибку без додавання різної хімії не так і просто. Хочете бути впевнені в її якості? Тоді пропоную вам зробити рибу самостійно. Тим більше, що це нескладно. опис приготування: Копчення риби в коптильні в домашніх умовах - процес хоч і простий, але вимагає поп...
Копчення свинячих реберець в коптильні
Хочу вам розповісти, як же відбувається копчення свинячих реберець в коптильні в домашніх умовах. У мене ось на дачі виявилася стара коптильня, — гріх було не скористатися! Дуже смачно вийде! опис приготування: взагалі, що стосується такого простого рецепту копчення свинячих реберець в коптиль...
Копчене м'ясо в коптильні
Любіть копченості та частенько купуєте їх в магазині? Пропоную забути про магазинному копченому м'ясі і зробити його самостійно. розповідаю, як приготувати копчене м'ясо в коптильні. опис приготування: Є різні види коптильні: для будинку або для природи. Вони відрізняються розмірами і не тільк...
Крильця в коптильні
Одна з переваг копчених крилець в тому, що вони стоять зовсім недорого. А закоптивши їх в коптильні гарячим способом, можна отримати просто дивну закуску. опис приготування: Якщо до вас на дачу нагрянули гості - це відмінний привід приготувати до пивка чудові копчені крильця. Спочатку промийте...
Кета копчена
Кета - це велика риба з червоним м'ясом, відрізняється приємним смаком. Основний секрет її приготування в копченому вигляді - це правильна засолювання. Детальніше - дивіться рецепт. опис приготування: Одним з важливих чинників успіху в копченні риби - це вибрати гарну, якісну тушку. Постарайте...