Рецепт Копчення свинячих реберець в коптильні

Рецепт Копчення свинячих реберець в коптильні
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Хочу вам розповісти, як же відбувається копчення свинячих реберець в коптильні в домашніх умовах. У мене ось на дачі виявилася стара коптильня, — гріх було не скористатися! Дуже смачно вийде!

опис приготування:

взагалі, що стосується такого простого рецепту копчення свинячих реберець в коптильні, варто врахувати той факт, що практично всі коптильні працюють по різному — впливають і дрова, і матеріал каганця, І ще багато чого. Так що будь ласка, перевіряйте свої реберця хоча б раз на годину, — як тільки м'ясо вже буде легко відходити від кістки, можна виймати! Бажаю вам удачі і по-справжньому гарного страви в результаті!

  • ребра свинячі— 2.5 кілограма
  • Цибуля— 300 грам
  • Масло рослинне— 100 грам
  • часник— 1 штука
  • вода— 250 мілілітрів
  • пиво— 1 літр
  • оцет бальзамик— 5 Ст. ложок
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • мед— 2 Ст. ложки
  • сіль— 7 чайних ложок
  • перець— 5 чайних ложок
  • спеції— За смаком
Копчення свинячих реберець в коптильні - фото крок 1 1. Реберця прямо пластинками маринуємо в суміші води, томатної пасти, растітельногом масла, оцту, меду, солі, трав, подрібнених цибулі та часнику.

Копчення свинячих реберець в коптильні - фото крок 2 2. Маринувати м'ясо краще якомога довше, найкраще — добу. На наступний день займемося справою. Розвести вогонь, і поки він розгорається, прожарити решітки з коптильної камери.

Копчення свинячих реберець в коптильні - фото крок 3 3. На дно коптильні насипати пару жменю тирси, найкраще з твердих порід дерев (дуб, бук, вільха) або фруктових дерев.

Копчення свинячих реберець в коптильні - фото крок 4 4. Поверх тирси на якусь імпровізовану підставку на зразок шматка металу, виставимо миску з пивом. Зверху поставити решітку, на ґрати не щільно укласти замариноване м'ясо.

Копчення свинячих реберець в коптильні - фото крок 5 5. Поставимо каганець на вогонь, закриваємо кришкою, і копти годин 3, постійно підтримуючи середній вогонь. А потім охолоджуємо, нарізаємо і подаємо!

Подібні рецепти

Копчення риби в коптильні

Плов зі свинячих реберець

Знайти в продажу натуральну копчену рибку без додавання різної хімії не так і просто. Хочете бути впевнені в її якості? Тоді пропоную вам зробити рибу самостійно. Тим більше, що це нескладно. опис приготування: Копчення риби в коптильні в домашніх умовах - процес хоч і простий, але вимагає поп...

Копчення риби на природі

Копчення риби на природі

Копчена рибка завжди дуже смачна. Цей пам'ятний аромат димку ні з чим не сплутаєш!.. виявляється, її можна приготувати і самостійно, без якихось спеціальних пристосувань. опис приготування: Не знаю, як зробити копчення риби на природі? Тоді цей рецепт вам точно стане в нагоді. Замість риби мож...

Копчене м'ясо в коптильні

Копчене м'ясо в коптильні

Любіть копченості та частенько купуєте їх в магазині? Пропоную забути про магазинному копченому м'ясі і зробити його самостійно. розповідаю, як приготувати копчене м'ясо в коптильні. опис приготування: Є різні види коптильні: для будинку або для природи. Вони відрізняються розмірами і не тільк...

Крильця в коптильні

Крильця в коптильні

Одна з переваг копчених крилець в тому, що вони стоять зовсім недорого. А закоптивши їх в коптильні гарячим способом, можна отримати просто дивну закуску. опис приготування: Якщо до вас на дачу нагрянули гості - це відмінний привід приготувати до пивка чудові копчені крильця. Спочатку промийте...

Курка, копчена в коптильні

Курка, копчена в коптильні

Копченості - кращий винахід людства, напевно. Принаймні в області кулінарії. Приготовлені своїми руками вони знаходять особливий смак. опис приготування: Таким способом можна коптити не тільки гомілки, але і стегна, стегенця або навіть цілу курку. Але у мене сьогодні під рукою виявилися саме г...