Рецепт Копчення риби на природі

Рецепт Копчення риби на природі
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Копчена рибка завжди дуже смачна. Цей пам'ятний аромат димку ні з чим не сплутаєш!.. виявляється, її можна приготувати і самостійно, без якихось спеціальних пристосувань.

опис приготування:

Не знаю, як зробити копчення риби на природі? Тоді цей рецепт вам точно стане в нагоді. Замість риби можна використовувати курку, закоптити її прямо цілком. Це дуже смачно!

Але краще один раз перевірити це власноруч!

  • риба— 1 штука
  • Соєвий соус— 4 чайних ложки
  • сік лимонний— 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове— 1 Чайна ложка
Копчення риби на природі - фото крок 1 Для приготування цієї страви вам знадобиться тріска. Її можна купити в магазині. Замочіть тріску у воді хвилин на двадцять. Потім її гарненько відіжміть і викладіть на розпечені вугілля в мангалі.

Копчення риби на природі - фото крок 2 Рибу краще вибирати жирних сортів, наприклад - скумбрію. Натріть її сіллю, замаринуйте в соєвому соусі і лимонному соці. Потім викладіть на решітку на мангал. Щоб риба не прилипла, змастіть грати маслом.

Копчення риби на природі - фото крок 3 Зверху накрийте рибку чавунної сковородою. Якщо у неї дерев'яні ручки, то обмотайте їх фольгою, щоб не згоріли. Таким чином тріска закоптить вашу рибку.

Копчення риби на природі - фото крок 4 Готується рибка близько півгодини. Час приготування безпосередньо залежить від ваги скумбрії і від жару вугілля. Подавайте готову рибку з овочами і зеленню.

Подібні рецепти

Копчення риби в коптильні

Гусь фарширований яблуками і чорносливом

Знайти в продажу натуральну копчену рибку без додавання різної хімії не так і просто. Хочете бути впевнені в її якості? Тоді пропоную вам зробити рибу самостійно. Тим більше, що це нескладно. опис приготування: Копчення риби в коптильні в домашніх умовах - процес хоч і простий, але вимагає поп...

Копчена риба на природі

Копчена риба на природі

Для всіх любителів пікніків хочу запропонувати дуже цікаву і насправді зовсім нескладну ідею, як приготувати копчену рибу на природі з мінімумом підручних засобів. рекомендую ознайомитися! опис приготування: Чесно кажучи, мені завжди здавалося, що копчення - це щось за гранню фантастики. Однак...

Копчення свинячих реберець в коптильні

Копчення свинячих реберець в коптильні

Хочу вам розповісти, як же відбувається копчення свинячих реберець в коптильні в домашніх умовах. У мене ось на дачі виявилася стара коптильня, — гріх було не скористатися! Дуже смачно вийде! опис приготування: взагалі, що стосується такого простого рецепту копчення свинячих реберець в коптиль...

Котлети з відвареної риби

Котлети з відвареної риби

Смачні та ніжні рибні котлети — це дуже корисна страва. Їх із задоволенням з'їдять і дорослі, та діти. опис приготування: Ви любите юшку, але не любите варену рибу в супі? є вихід — приготуйте за допомогою цього простого рецепту котлети з відвареної риби. Ніжні і соковиті котлети подати можна ...

Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби

Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби

Це дуже древній і цікавий рецепт китайської кухні. У Китаї таке блюдо готувалося дуже давно. В ньому, як не дивно, дуже добре поєднуються м'ясо і риба. Блюдо виходить дуже смачним. кількість порцій: 4 соєвий соус— 10 мілілітрів Braai— 10 грам перець чилі— 0,5 штуки курячий бульйон— 1,5 L гливи—...