Рецепт Копчення риби на природі
Копчена рибка завжди дуже смачна. Цей пам'ятний аромат димку ні з чим не сплутаєш!.. виявляється, її можна приготувати і самостійно, без якихось спеціальних пристосувань.
опис приготування:
Не знаю, як зробити копчення риби на природі? Тоді цей рецепт вам точно стане в нагоді. Замість риби можна використовувати курку, закоптити її прямо цілком. Це дуже смачно!
Але краще один раз перевірити це власноруч!
- риба— 1 штука
- Соєвий соус— 4 чайних ложки
- сік лимонний— 1 Чайна ложка
- Масло оливкове— 1 Чайна ложка
Рибу краще вибирати жирних сортів, наприклад - скумбрію. Натріть її сіллю, замаринуйте в соєвому соусі і лимонному соці. Потім викладіть на решітку на мангал. Щоб риба не прилипла, змастіть грати маслом.
Зверху накрийте рибку чавунної сковородою. Якщо у неї дерев'яні ручки, то обмотайте їх фольгою, щоб не згоріли. Таким чином тріска закоптить вашу рибку.
Готується рибка близько півгодини. Час приготування безпосередньо залежить від ваги скумбрії і від жару вугілля. Подавайте готову рибку з овочами і зеленню.
Подібні рецепти
Гусь фарширований яблуками і чорносливом
Знайти в продажу натуральну копчену рибку без додавання різної хімії не так і просто. Хочете бути впевнені в її якості? Тоді пропоную вам зробити рибу самостійно. Тим більше, що це нескладно. опис приготування: Копчення риби в коптильні в домашніх умовах - процес хоч і простий, але вимагає поп...
Копчена риба на природі
Для всіх любителів пікніків хочу запропонувати дуже цікаву і насправді зовсім нескладну ідею, як приготувати копчену рибу на природі з мінімумом підручних засобів. рекомендую ознайомитися! опис приготування: Чесно кажучи, мені завжди здавалося, що копчення - це щось за гранню фантастики. Однак...
Копчення свинячих реберець в коптильні
Хочу вам розповісти, як же відбувається копчення свинячих реберець в коптильні в домашніх умовах. У мене ось на дачі виявилася стара коптильня, — гріх було не скористатися! Дуже смачно вийде! опис приготування: взагалі, що стосується такого простого рецепту копчення свинячих реберець в коптиль...
Котлети з відвареної риби
Смачні та ніжні рибні котлети — це дуже корисна страва. Їх із задоволенням з'їдять і дорослі, та діти. опис приготування: Ви любите юшку, але не любите варену рибу в супі? є вихід — приготуйте за допомогою цього простого рецепту котлети з відвареної риби. Ніжні і соковиті котлети подати можна ...
Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби
Це дуже древній і цікавий рецепт китайської кухні. У Китаї таке блюдо готувалося дуже давно. В ньому, як не дивно, дуже добре поєднуються м'ясо і риба. Блюдо виходить дуже смачним. кількість порцій: 4 соєвий соус— 10 мілілітрів Braai— 10 грам перець чилі— 0,5 штуки курячий бульйон— 1,5 L гливи—...