Рецепт Копчення риби в коптильні
Знайти в продажу натуральну копчену рибку без додавання різної хімії не так і просто. Хочете бути впевнені в її якості? Тоді пропоную вам зробити рибу самостійно. Тим більше, що це нескладно.
опис приготування:
Копчення риби в коптильні в домашніх умовах - процес хоч і простий, але вимагає попередньої підготовки. По перше, рибу необхідно замаринувати. Зробити це найкраще, посипавши її сіллю і уклавши під прес на ніч. Після очистіть рибку і обсушити її паперовим рушником як слід. Останній етап підготовки - підсушування риби на свіжому повітрі, найкраще на вітрі, протягом приблизно години.
- риба— 3-4 штук
2. На сітці вставки rybku. Коптити ви можете будь-яку рибку, яка вам до душі.
3. Щільно закрийте коптильню, затягніть кришку і встановіть на вогонь. Час залежить від розміру риби, звичайно. В даному випадку вистачить приблизно 30-35 хвилин. Після чого відставте коптильню, але не відкривайте її ще хвилин 10.
4. Коли температура всередині трохи знизилася, можна акуратно відкрити кришку і насолоджуватися результатом.
Смачного!
Подібні рецепти
Грудинка гарячого копчення в коптильні
Хочу вам розповісти, як же відбувається копчення свинячих реберець в коптильні в домашніх умовах. У мене ось на дачі виявилася стара коптильня, — гріх було не скористатися! Дуже смачно вийде! опис приготування: взагалі, що стосується такого простого рецепту копчення свинячих реберець в коптиль...
Копчення риби на природі
Копчена рибка завжди дуже смачна. Цей пам'ятний аромат димку ні з чим не сплутаєш!.. виявляється, її можна приготувати і самостійно, без якихось спеціальних пристосувань. опис приготування: Не знаю, як зробити копчення риби на природі? Тоді цей рецепт вам точно стане в нагоді. Замість риби мож...
Копчене м'ясо в коптильні
Любіть копченості та частенько купуєте їх в магазині? Пропоную забути про магазинному копченому м'ясі і зробити його самостійно. розповідаю, як приготувати копчене м'ясо в коптильні. опис приготування: Є різні види коптильні: для будинку або для природи. Вони відрізняються розмірами і не тільк...
Крильця в коптильні
Одна з переваг копчених крилець в тому, що вони стоять зовсім недорого. А закоптивши їх в коптильні гарячим способом, можна отримати просто дивну закуску. опис приготування: Якщо до вас на дачу нагрянули гості - це відмінний привід приготувати до пивка чудові копчені крильця. Спочатку промийте...
Курка, копчена в коптильні
Копченості - кращий винахід людства, напевно. Принаймні в області кулінарії. Приготовлені своїми руками вони знаходять особливий смак. опис приготування: Таким способом можна коптити не тільки гомілки, але і стегна, стегенця або навіть цілу курку. Але у мене сьогодні під рукою виявилися саме г...