Рецепт Копчення риби в коптильні

Рецепт Копчення риби в коптильні
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Знайти в продажу натуральну копчену рибку без додавання різної хімії не так і просто. Хочете бути впевнені в її якості? Тоді пропоную вам зробити рибу самостійно. Тим більше, що це нескладно.

опис приготування:

Копчення риби в коптильні в домашніх умовах - процес хоч і простий, але вимагає попередньої підготовки. По перше, рибу необхідно замаринувати. Зробити це найкраще, посипавши її сіллю і уклавши під прес на ніч. Після очистіть рибку і обсушити її паперовим рушником як слід. Останній етап підготовки - підсушування риби на свіжому повітрі, найкраще на вітрі, протягом приблизно години.

  • риба— 3-4 штук
Копчення риби в коптильні - фото крок 1 1. Отже, коли всі підготовчі процеси завершені, можна приступати до безпосереднього копчення. На дно коптильні насипте тирсу.

Копчення риби в коптильні - фото крок 2 2. На сітці вставки rybku. Коптити ви можете будь-яку рибку, яка вам до душі.

Копчення риби в коптильні - фото крок 3 3. Щільно закрийте коптильню, затягніть кришку і встановіть на вогонь. Час залежить від розміру риби, звичайно. В даному випадку вистачить приблизно 30-35 хвилин. Після чого відставте коптильню, але не відкривайте її ще хвилин 10.

Копчення риби в коптильні - фото крок 4 4. Коли температура всередині трохи знизилася, можна акуратно відкрити кришку і насолоджуватися результатом.
Смачного!

Подібні рецепти

Копчення свинячих реберець в коптильні

Грудинка гарячого копчення в коптильні

Хочу вам розповісти, як же відбувається копчення свинячих реберець в коптильні в домашніх умовах. У мене ось на дачі виявилася стара коптильня, — гріх було не скористатися! Дуже смачно вийде! опис приготування: взагалі, що стосується такого простого рецепту копчення свинячих реберець в коптиль...

Копчення риби на природі

Копчення риби на природі

Копчена рибка завжди дуже смачна. Цей пам'ятний аромат димку ні з чим не сплутаєш!.. виявляється, її можна приготувати і самостійно, без якихось спеціальних пристосувань. опис приготування: Не знаю, як зробити копчення риби на природі? Тоді цей рецепт вам точно стане в нагоді. Замість риби мож...

Копчене м'ясо в коптильні

Копчене м'ясо в коптильні

Любіть копченості та частенько купуєте їх в магазині? Пропоную забути про магазинному копченому м'ясі і зробити його самостійно. розповідаю, як приготувати копчене м'ясо в коптильні. опис приготування: Є різні види коптильні: для будинку або для природи. Вони відрізняються розмірами і не тільк...

Крильця в коптильні

Крильця в коптильні

Одна з переваг копчених крилець в тому, що вони стоять зовсім недорого. А закоптивши їх в коптильні гарячим способом, можна отримати просто дивну закуску. опис приготування: Якщо до вас на дачу нагрянули гості - це відмінний привід приготувати до пивка чудові копчені крильця. Спочатку промийте...

Курка, копчена в коптильні

Курка, копчена в коптильні

Копченості - кращий винахід людства, напевно. Принаймні в області кулінарії. Приготовлені своїми руками вони знаходять особливий смак. опис приготування: Таким способом можна коптити не тільки гомілки, але і стегна, стегенця або навіть цілу курку. Але у мене сьогодні під рукою виявилися саме г...