Рецепт Крильця в коптильні
Одна з переваг копчених крилець в тому, що вони стоять зовсім недорого. А закоптивши їх в коптильні гарячим способом, можна отримати просто дивну закуску.
опис приготування:
Якщо до вас на дачу нагрянули гості - це відмінний привід приготувати до пивка чудові копчені крильця. Спочатку промийте крильця, помістіть їх в маринад зі спецій і води і залиште на 30-40 хвилин. Потім розкладіть їх на решітці коптильні, розведіть вогонь і коптити протягом 30 хвилин. Використовуйте для копчення вільхові тирса. Готові крильця можна відразу подавати на стіл. Смачного!
- крильця— 1-1,5 кілограма
- сіль— За смаком
- часник— 3-4 зубчиків
- Лимонний сік— 3 Ст. ложки
- спеції— За смаком
- вода— За смаком
Підготуйте маринад - змішайте подрібнений часник, спеції за смаком, лимонний сік, сіль і воду. У вийшов розсіл помістіть крильця і залиште на 30-40 хвилин.
Мариновані крильця злегка просушіть за допомогою паперового рушника і розкладіть на решітці коптильні. Насипте на дно вільхових тирси, закрийте кришку і поставте на вогонь.
Коптити крильця протягом 30 хвилин. Після цього готову страву можна відразу подавати на стіл.
Подібні рецепти
Гречаники з фаршем в томатному соусі
Знайти в продажу натуральну копчену рибку без додавання різної хімії не так і просто. Хочете бути впевнені в її якості? Тоді пропоную вам зробити рибу самостійно. Тим більше, що це нескладно. опис приготування: Копчення риби в коптильні в домашніх умовах - процес хоч і простий, але вимагає поп...
Копчення свинячих реберець в коптильні
Хочу вам розповісти, як же відбувається копчення свинячих реберець в коптильні в домашніх умовах. У мене ось на дачі виявилася стара коптильня, — гріх було не скористатися! Дуже смачно вийде! опис приготування: взагалі, що стосується такого простого рецепту копчення свинячих реберець в коптиль...
Копчене м'ясо в коптильні
Любіть копченості та частенько купуєте їх в магазині? Пропоную забути про магазинному копченому м'ясі і зробити його самостійно. розповідаю, як приготувати копчене м'ясо в коптильні. опис приготування: Є різні види коптильні: для будинку або для природи. Вони відрізняються розмірами і не тільк...
Курка, копчена в коптильні
Копченості - кращий винахід людства, напевно. Принаймні в області кулінарії. Приготовлені своїми руками вони знаходять особливий смак. опис приготування: Таким способом можна коптити не тільки гомілки, але і стегна, стегенця або навіть цілу курку. Але у мене сьогодні під рукою виявилися саме г...
Крильця «барбекю» в маринаді з томатного соусу
Курячі крильця "; барбекю ";, приготовані в духовці, в маринаді з томатного соусу не залишать байдужими нікого, зі столу змітають миттєво. опис приготування: Хто ж не любить курячі крильця? Приготувати їх практично хвилинна справа. Дивіться покроковий рецепт і готуйте. Курячі крильця— 700-80...