Рецепт Крильця «барбекю» в маринаді з томатного соусу
Курячі крильця "; барбекю ";, приготовані в духовці, в маринаді з томатного соусу не залишать байдужими нікого, зі столу змітають миттєво.
опис приготування:
Хто ж не любить курячі крильця? Приготувати їх практично хвилинна справа. Дивіться покроковий рецепт і готуйте.
- Курячі крильця— 700-800 грам
- Томатний соус— 100 грам
- часник— 1-2 зубчиків
- Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
- Італійські сухі пряні трави (базилік, орегано) — 1 Чайна ложка
- сіль— 1 щіпка(Сіль використовувати за смаком)
- Панірувальні сухарі— 3 Ст. ложки
Курячі крильця промийте, обсушити.
Розділіть кожне крильце на три частини, крайню частину — фалангу не брати, її можна згодом використовувати для бульйону.
Складіть всі підготовлені частини курячих крил в миску.
Приготуйте 100 грамів томатного соусу.
Видавіть в соус один-два зубчики часнику, всипте ароматні італійські сухі трави.
Розмішайте підготовлений соус, при необхідності підсолити, але я цього не робила.
Викладіть соус до курячим крил, влийте столову ложку оливкової олії, розмішайте, дайте крильцям промаринуватися 30-60 хвилин.
Після того, як крильця промаринувалося, візьміть поліетиленовий пакет, всипте в нього панірувальні сухарі.
Викладіть крильця в пакет і струсіть, щоб панірування рівномірно розподілилася.
Застеліть деко пергаментом для випічки, викладіть крильця, залишки соусу з паніруванням з пакета розкладіть поверх крилець. Надішліть в духовку для запікання при температурі 180-200 градусів на 30 хвилин.
Подавайте крильця "; барбекю" з овочевим салатом, це збалансує смак і харчову цінність готового блюда. Вийшло нереально смачно, і устигайте, поки останнім крильце не зникло з тарілки!
Подібні рецепти
Каша з гарбуза для дітей до року
Говорячи про таких крильцях, ми зазвичай уявляємо собі рум'яні крильця з димком, ароматні і смачні. Як же приготувати такі просто вдома, маючи НЕ багаття, а домашню духовку? Вихід є! опис приготування: При запіканні поглядайте на крильця. можливо, якісь крила потрібно буде перевернути, щоб не ...
Крильця під соусом «барбекю»
Якщо вам подобаються пікантні смаки, рекомендую спробувати зробити ці апетитні гостренькі курячі крила. Приготований в домашніх умовах соус, робить їх справді приголомшливими. опис приготування: Хочу поділитися з вами дуже класним варіантом, як приготувати крильця під соусом "; Барбекю ";. Зав...
Креветки барбекю
Смажені креветки - це завжди безпрограшна гаряча закуска. опис приготування: Для приготування цієї страви краще всього вибирати великі креветки - королівські або тигрові. Креветки барбекю можуть стати відмінною закускою до пива або фуршетного столу, також їх можна використовувати як доповнення...
Крила барбекю в духовці
Доступні за ціною і легкі в приготуванні крила барбекю в духовці готуються дуже легко. Головний секрет їх отримання криється в особливому способі і складі для маринування, яким я поділюся з вами. опис приготування: Пропонований вашій увазі рецепт покаже, як приготувати крила барбекю в духовці....
Крила барбекю
Мало хто з нас не любить курячі крильця. Вони можуть бути і як закуска, і як основне блюдо. Сьогодні я розповім вам, як приготувати крила барбекю смачно і просто. опис приготування: Такі крильця виходять завжди смачними і бажаними. Вони підійдуть як у вигляді закуски до пива, так і на вечерю. ...